بعد از ملاقاتهای بدون نتیجۀ مسئولین سازمان امنیت عراق با امام، منزل آن حضرت در نجف توسط نیروهای بعثی محاصره می شود. امام از مواضع خود عقب نشینی نمی کنند، سرانجام تصمیم شورای فرماندهی حزب بعث عراق (قیادة الثوره) مبنی بر اخراج امام از عراق ابلاغ می گردد. حضرت امام تصمیم میگیرند به کویت عزیمت کنند.
علاقه امام به اهل بیت(ع) در حد وصف ناشدنی است. امام عاشق آنها هستند؛ عاشقی که تا صدای «یاحسین» بلند می شود بی اختیار اشک می ریزد. امام با اینکه در برابر مصیبتها صابر هستند اما به مجرد اینکه یک روضه خوان بگوید «السلام علیک یا ابا عبدالله» قطرات اشک از دیدگانش سرازیر می شود.
این غفلت بزرگ از رجال سیاسی و علما و- عرض می کنم که- سایر اقشار مملکت ما واقع شد، و این آدم [شاه]را تحمیل کردند بر ما و دنباله اش را هم گرفتند که قدرتمندش کنند. از آن وقت تا حالا هم غفلتها شده است.
دانشجوهای عزیز، متخصصین، مهندسین و بازاری، کشاورز، همه قشرهای ملت، داوطلب برای این است که ایران را بسازند. از این جهت، باید موسوم کنیم این جهاد را به «جهاد سازندگی» که همه قشرهای ملت، زن و مرد، پیر و جوان، دانشگاهی و دانشجو، مهندسین و متخصصین، شهری و دهاتی، همه با هم باید تشریک مساعی کنند و این ایران را که خراب شده است بسازند.
امام خمینی (س) در بیست و سوم فروردین ماه سال 52 مطابق با هشتم ربیع الاول 93 در نامه ای خطاب به مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی طباطبایی از ادامه تحصیل فرزندان شهید آیت الله سید محمد رضا سعیدی در حوزه علمیه اظهار خرسندی کردند.
امام خمینی (س) طی حکمی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا کرباسچی، وی را به سمت ریاست ادارۀ سیاسی ایدئولوژیک ژاندارمری منصوب کرد.
امام خمینی (س) در بیست و دوم فروردین ماه سال ۶۰ در نامه ای خطاب به شهید ولی الله فلاحی (جانشین وقت رئیس ستاد ارتش) مرجع تعیین خط مشی سازمان سیاسی ایدئولوژیک ارتش را مشخص کردند
امام خمینی (س) در بیست و دوم فروردین سال ۶۰ در حکمی حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا صفایی را به ریاست ادارۀ عقیدتی ـ سیاسی ارتش منصوب کرد
امام خمینی (س) در بیست و یکم فروردین سال 58 در پیامی خطاب به ملت ایران از افتتاح حساب شمارۀ 100 به منظور خانه سازی برای مستضعفان خبر دادند.
امام خمینی (س) در بیستم فروردین ماه سال 67 در نامه ای خطاب به علی اکبر ولایتی (وزیر امور خارجه وقت) بر پذیرش انتقاد تاکید کردند.
امام خمینی (س) در بیستم فروردین ماه سال 68 و به دنبال درخواست مرحوم آیت الله عباس واعظ طبسی مبنی بر معافیت مالیاتی آستان قدس رضوی و شرکت ها و مؤسسات وابسته به آن، حکمی خطاب به مهندس میر حسین موسوی (نخست وزیر وقت) صادر کردند
امام خمینی در هجده فروردین سال شصت و هشت پیرامون کمک های مردمی به جبهه ها پس از پایان جنگ تحمیلی حکمی صادر فرمودند
امام خمینی (س) در شانزدهم فروردین ماه سال ۶۳ در پاسخ به درخواست مرحوم آیت الله یوسف صانعی (دادستان وقت کل کشور)، نامه ای خطاب به مهندس میر حسین موسوی (نخست وزیر وقت) درباره تشکیل هیأت رسیدگی به پرونده های قضایی مربوط به بنیاد مستضعفان نوشتند.
امام خمینی (س) در پانزدهم فروردین سال 62 در حکمی خطاب به آیت الله سید علی خامنه ای (رئیس جمهور وقت)، به ایشان برای ایجاد هماهنگی امور ارتش و سپاه پاسداران ماموریت داد.
امام خمینی (س) در پانزدهم فروردین سال 59 مطابق با هجدهم جمادی الاول 1400 در حکمی خطاب به مرحوم آیت الله عباس واعظ طبسی، وی را به سرپرستی تولیت آستان قدس رضوی منصوب کرد
امام خمینی در ۲۹ اسفند سال ۵۸ به مناسبت سال نو و انتخابات مجلس پیامی رادیو تلویزیونی صادر کردند
امام خمینی (س) در بیست و سوم اسفند ماه سال 57 در حکمی خطاب به حجت الاسلام و المسلمین محی الدین انواری، وی را به عنوان امام جماعت مسجد جامع نارمک منصوب کرد.
امام خمینی (س) در هجدهم اسفند ماه سال ۶۰ مطابق با سیزدهم جمادی الاول ۱۴۰۲ در پاسخ به مرحوم آیت الله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی (رئیس وقت دیوان عالی کشور) درباره عفو و آزادی محکومان و دیگر امور قضایی چنین مرقوم کردند.