علی لاریجانی، در بازدید از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، کتاب را با زندگی مردم عجین دانست و گفت: ناشران و محققان باید به بررسی وجوه مختلف اندیشه امام بپردازند.
خاطرات انبوه شاگردان امام که در دروس حوزه های قم و نجف اشرف امام حضور یافته و سالها از زلال علم و معرفت امام بهره برده اند. این خاطرات به چند لحاظ از اهمیت فوقالعاده برخوردار است که در این مجال میتوان به برخی از آنها اشاره نمود: ۱. به لحاظ بار علمی که در اکثر صفحات این مجموعه از خاطرات دیده میشود و برای اهل فضل اشارت های فراوان به همراه دارد. ۲. این خاطرات برای کسانی که خود در آن زمان حضور داشته اند موجب تداعی مطالب بسیاری است که احیاناً خود فراموش کرده اند. ۳. روش تدریس و تحقیق که از لابلای این خاطرات مستفاد میگردد بهترین الگو در حوزه های علمیه...
من هم از جماران خیلی کم بیرون می رفتم. این جریانی که پیش آمد، مربوط به قلب نبود و ما به قول نظامیها، دور خوردیم. ما تمام نیرویمان را در قسمت قلب گذاشته بودیم و فکر می کردیم که امام از دیگر نواحی بدن مشکلی ندارند و سالم هستند. مساله اخیر مربوط به جهاز هاضمه ایشان می شد و چون اکثر دکترهای امام متخصص قلب بودند، بنا شد دکترهای متخصص گوارش، امام را معاینه کنند. آقای دکتر زالی امام را معاینه کرد و گفت که باید آندوسکوپی کنیم...
مهم ترین چیزی که به روی کسی که با قدم معرفت بسوی الله هجرت می کند این است که بداند «نور» منحصر در این معنای عرفی نیست که مثلا با چشم خود با کمک «نور» اشیاء و اجسام اطراف خود را ببیند، بلکه بداند «علم» نیز نور است که خداوند به دل هر که بخواهد می افکند حقیقت «نور» چیزی است که خود آشکار است و چیزهای دیگر به کمک آن آشکار می شود.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت صبیه مکرمه آیت الله نظری خادم الشریعه را تسلیت گفت.
دولت غاصب اسرائیل، با هدفهایی که دارد، برای اسلام و ممالک مسلمین خطر عظیم دارد و خوف آن است که اگر مسلمین به آنها مهلت دهند، فرصت از دست برود و جلوگیری از آنها امکانپذیر نشود. و چون احتمال خطر متوجه به اساس اسلام است.
امام فرمودند: چند نصیحت به شما می کنم، اول اینکه این حزبی ها را بین خودتان راه ندهید. شما سه گروه مؤمن و مسلمان هستید. اینها هر جا منافعشان ایجاب بکند شما را رها خواهند کرد. دوم اینکه شما برای عضوگیری برادریابی کنید، و سوم آنکه در تصمیم گیری ها سعی کنید اقلیت را قانع کنید، تا بتوانید راهی که در پیش دارید مصمم تر حرکت کنید.
شنبه شب ۳۰ / ۲ / ۶۸ در ساعت ۱۰ شب رادیوگرافی های معده حضرت امام خمینی در حضور برادران تیم پزشکی برای سروران ارجمند حضرت آیت الله خامنه ای، حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی و حاج سید احمد آقا خمینی و حضرت آیت الله موسوی اردبیلی و جناب آقای مهندس موسوی نخست وزیر وقت توضیح داده شد و نظر جمع در ارتباط با جراحی مطرح شد.
امام خمینی، بیش و پیش از آنچه سیاستمداری روشن بین باشد، عارفی بزرگ بود. در کوران حوادث بسیار مهم دهه شصت، این عارف بزرگ در دهکده جماران، همزمان با رهبری کشوری گرفتار جنگ و انقلاب، به زیست عارفانه خود ادامه داد.
با آغاز سال جدید و تداوم بیماری کرونا بخشی از فعالیتهای نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) به فعالیت در فضای مجازی...
راجع به آقای صدر ما از آن وقت که نجف بودیم و این قضیه واقع شد تا وقتی که پاریس رفتیم و بعد هم به ایران آمدیم، دنبال این قضیه بودیم. آقای صدر در ایران متولد شده است و ایرانی است، با من سوابق زیاد دارد
آنچه از دوران زندگی ام فهمیده ام و تاکنون در ذهنم هست به سه بخش تقسیم کردم. در تمام این سه مرحله از عمرم، دین و اخلاق دینی برایم مقدم بوده است؛ لذا گذشت ها، عفوها و بی توجهی ها به اشخاصی که صدمه زده اند، فقط برای حفظ دین بوده است و برای دین تحمل کرده ام.
مرحوم حاج احمد آقا به جماران آمدند تا جایی پیدا کنند ما طی سه روز هرجا که سراغ داشتیم گشتیم اما جای مناسب پیدا نشد، روز سوم که همگی برای صرف ناهار به منزل ما آمدیم و آقای موسوی خوئینی ها و آقای شجونی هم حضور داشتند یکی از این آقایان مطرح کردند که منزل شما برای امام(س) مناسب است. احمد آقا خانه ی جلوتر هم که منزل خواهر و برادر من بود دیدند و گفتند اگر این دو جا هم آماده شود بسیار مناسب است و البته برای ملاقات های امام(س) نیز حسینیه جای بسیار خوبی است.
امام علی(ع) در برهه ای از زمان یک سکوت طولانی۲۵ساله را تجربه کرد که از دو نقطه تقویتی بهره مند بود؛ از نارضایتی همسرش نسبت به حاکمیت و ازحمایت منافقانه افرادی چون ابوسفیان.
ملائکه بالشان را زیر پای امیر المؤمنین(ع)پهن می کنند؛چون مردی است که به درد اسلام می خورد؛اسلام را بزرگ می کند؛اسلام به واسطه ی او در دنیا منتشر می شود و شهرت جهانی پیدا می کند،با زمامداری آن حضرت جامعه ای خوشنام و آزاد و پر تحرک و پر فضیلت به وجود می آید...
امام خمینی به عنوان فقیهی عارف و عامل با آثار علمی و عملی گرانسنگ خود بازگو کنندة آداب سیر و سلوک معنوی می باشد. بحث سعادت و شقاوت از مباحثی است که با سرنوشت همه انسان ها سر و کار دارد و حضرت امام در آخر کتاب ارزشمند طلب و اراده به آن پرداخته است.
مراسم احیا در حرم مطهر امام راحل بدون حضور جمعیت برگزار شده و به صورت زنده از شبکه آموزش رسانه ملی پخش خواهد شد.
آیت الله سیدحسن خمینی طی پیامی شهادت جمعی از جان بر کفان نیروی دریایی ارتش در حین تمرین دریایی در آب های دریای عمان را تسلیت گفت.
من مکرر این را می دیدم که امام عبایشان را در صحن مسجد گوهرشاد روی زمین انداخته اند و در میان جمعیت نشسته اند. آن وقت مردم ایشان را نمی شناختند، تنها افراد خاصی ایشان را می شناختند. ساعت نه شب که من از آنجا رد می شدم تا به حرم بروم، می دیدم ایشان نشسته اند و دعا می خوانند.
رزمایش همدلی مومنانه در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
اولین اثر عرفانی مکتوب حضرت امام خمینی(س) کتاب «شرح دعای سحر» است که به زبان عربی در سنین جوانی ایشان نگارش یافته است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.