مجله نوجوان 17 صفحه 19
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : سپیده اسلامی

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء، محسن وطنی

موضوع : نوجوان

مجله نوجوان 17 صفحه 19

چای به روش چینی چینیها برای دم کردن چای روش متفاوتی دارند. چینیها آب جوش را در لیوان یا کاسههای دردار میریزند و مقداری چای خشک به آن اضافه میکنند و در آن را میگذارند تا دم بکشد. حالا چای آماده نوشیدن است. نکته: چینیها معمولاَ لیوان یا کاسه چینی را با دو دست میگیرند و آن را مینوشند و این حالت نشانه احترام آنها به سنت چای نوشیدن است. تهیه چای به روش هندی در مناطقی از هند، چای را به صورت جوشانده مصرف میکنند، یعنی مقداری چای خشک را در ظرف میریزند و روی آن آب سرد میریزند و سپس آن را روی شعله میگذارند تا آب بجوشد. حالا چای مورد نظر آماده است. آن را در فنجان میریزند و معمولاً همراه شیر و شکر مصرف میکنند. چای به روش انگلیسی انگلیسیها چای را به صورت دمکرده و اغلب به همراه شیر یا آب لیمو (ترش) مصرف میکنند. چای در انگلیس به عنوان عصرانه و همراه با بیسگوییت یا کیک مصرف میشود. چای به روش ایرانی روشی که ما ایرانیان از آن استفاده میکنیم برگرفته از روسیه است. وسایلی که ما از آنها استفاده میکنیم نظیر سماور، قوری و ... همگی در اصل روسی هستند. در این نوع تهیه چای، آب را میجوشانند و آن را به چای خشک اضافه میکنند و مدتی کوتاه روی حرارت غیرمستقیم قرار میدهند. چای آماده نوشیدن است. نوش جان!

مجلات دوست نوجوانانمجله نوجوان 17صفحه 19