در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
خبرنگار انگلیسى رادیو بى بی سى در 1357/9/13 در نوفل لوشاتو با امام خمینی دیدار و گفتگو کرد. موضوع پرسش های مطرح شده لزوم سرنگونى شاه، حکومت آینده ایران و عدم سازش با کمونیسم بود.
در بررسی اسناد و منابع تاریخ انقلاب اسلامی اولین جایی که لفظ و عنوان امام برای امام به کار برده شده است به ساواک باز می گردد
این اثر توسط مصطفی الرافعی، نویسنده لبنانی نوشته شده است. او ارادت خاصی به امام خمینی (س) داشته و متاثر از شخصیت ایشان است.
جواد منصوری اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موضوع «بررسی علل طراحی اصول انقلاب سفید و پیامدهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن» سخنرانی می کند.
مراسم سالگرد آیت الله شیخ محمد هاشمیان پنجشنبه نهم آذر با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید یاسر خمینی نوه گرامی حضرت امام در مسجد جامع رفسنجان برگزار شد.
در نجف برنامۀ امام این بود که شبى نیم ساعت در بیرونى منزل تشریف مى آوردند و مسائلى مطرح مى شد.
امام بار ها در سالگرد های اشغال سخنرانی کردند و به تبیین این مساله پرداختند
مرحومه بانو خدیجه ثقفی همسر حضرت امام در خاطره ای به ماجرای معمم شدن حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خمینی می پردزاند
کتاب «ولایت تکوینی از دیدگاه قاضی سعید قمی و امام خمینی(س)» به قلم شهلا یزدان پناه توسط انتشارات چاپ و نشر عروج، وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.