جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا (س) بدون حضور جمعیت در حرم مطهر امام برگزار می شود.
امام خمینی بیش از پنجاه سال در حوزه های علمیه قم و نجف علوم اسلامی را تدریس می کرده که بیش از سه دهه آن به تدریس خارج فقه و اصول گذشت. ایشان از سال ۱۳۲۳ ش تدریس خارج اصول و سپس تدریس خارج فقه را آغاز کرد که تا واپسین روزهای اقامت در نجف اشرف ادامه داشت.
تحقیقِ تحلیل تطور دیدگاههای امام خمینی(س) درباره زنان بر آن است که مسأله زنان را از دیدگاه امام از این زاویه بکاود. دیدگاههای امام را در دو دورة قبل از رهبری و پس از آن گزارش کند و تفاوت ها و دگرگونی ها را تحلیل و بازشناسی کند و از این بستر به مبانی اصلی و ثابت در منظومه فکری امام دست یابد
روزنامه دیلی اکسپرس انگلستان: گرفتاری رژیم ایران، گرفتاری غرب است؛ زیرا ایران دومین تولید کننده نفت در جهان است. اگر شاه سرنگون شود و رژیم ضد غربی روی کار آید و این مصیبت بزرگی برای غرب محسوب شده و به منزله پیروزی بر غرب است؛ بنابراین اخلاقا باید از شاه حمایت کرد!
آیت الله هاشمی رفسنجانی، در کتاب آزاد اندیشی دینی، موضوع را به خوبی توضیح داده است و کتاب امیرکبیر قهرمان مبارزه با استعمار هم نشان دهنده نگرش ایشان به این موضوع نیم قرن قبل می باشد، که چه اندازه کارآمدی را در اندیشه های حاکمیتی مهم می دانسته اند و در موضوع اخلاق و عملکرد اخلاقی حکومت در سطوح مختلف بسیارحساس و پیگیر بودند
یادگار امام: من شهادت می دهم که بسیاری از سخنانی را که می گفت و می دانست برای او هزینه دارد به خاطر احساس دین او نسبت به انقلاب و رفاه و معیشت مردم بود.
اگر بگوییم از ابتدا تا انتهای این قرن، همه مردم کشور ما به نوعی درگیر مسئله حجاب بوده اند امر گزافی نیست. نیمی از قرن را با مشکلات کشف حجاب سپری کرده اند و نیم دیگر را با مشکلات پوشش اسلامی. اولین درگیری و اعتراض و برخورد خشن در موضوع کشف حجاب، نوروز سال 1307 در مراسم تحویل سال نو حرم حضرت معصومه رخ داد که مرحوم شیخ محمد تقی بافقی نسبت به بی حجابی زن و دختران شاه اعتراض کرد.
امام خمینی(س) در روز نهم صفر مصادف با 16 دی ماه 1357 را روز عزای عمومی اعلام کرد و در این پیام خطاب به ملت ایران گفت:اطاعت از شاه جرم است. در این پیام 5 بند مهم را تذکر دادند که از توصیه به کارمندان وزارتخانه ها برای جلوگیری از ورود وزراء فاسد گرفته تا توصیه به فروشندگان مواد غذایی که آنها را از گرانفروشی منع نمود...
صدور فرمان انحلال هیئت های گزینش در ۱۵ دی ماه سال ۱۳۶۱، از جهات مختلف سیاسی، اجتماعی و حقوقی قابل بررسی است. این پیام یکی از اقدامات اصلاحی امام خمینی است که برای جلوگیری از انحراف در مسیر نهال نو پای انقلاب صادر شد.
کارتر گزارش جورج بال را در جلسه مطرح کرده بود و ژیسکاردستن و هلموت اشمیت هم گزارشهایی شبیه یکدیگر ارائه کرده بودند که برگرفته از اطلاعات و مواضع ما از گزارشی بود که به ایشان داده بودیم.
امام: من بنا ندارم که خودم یا اشخاصی که حالا در پیش من هستند از روحانیون، جانشین رژیم بشوند؛ لکن ما در ایران و خارج کشور نیروهایی داریم که در همه ابعاد دانشمند و متفکر و کارآمد هستند. و در نظر داریم که آنها را جانشین رژیم بکنیم. اشخاصی که در داخل و خارج هستند، و با ملت هستند قادرند به اداره کشور. بنا بر این اشکالی از این بابت پیش نخواهد آمد
همزمان که بشدت انقلابی و پایبند به اصول انقلاب ، امام و رهبری بود ، اما هرگز اهل فحاشی ، هتاکی و غوغاسالاری نبود. هرگز دوقطبی رهبریت و مرجعیت نتراشید. وی ثابت کرد که هم می توان انقلابی شد و هم اخلاق داشت و هم متعادل عمل کرد.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلیت گفت.
اگر بخواهیم اسوه کامل و نمونه والای نظامی پیرو خط امام را معرفی کنیم باید از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نام ببریم که علیرغم گذر از فراز و نشیب های فراوان سیاسی در طول چهل سال گذشته و فراهم بودن زمینه برای همه نوع فعالیت سیاسی و توانایی بالای او در این فن که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور مقتدر روسیه را نیز وادار به جلسه گذاشتن با خود می کند، هرگز گرد فعالیت سیاسی و داخل شدن در احزاب و دستجات سیاسی نرفت و در همه دولت ها با گرایشات متفاوت سیاسی به کار نظامی گری خود با تاثیر گذاری بسیار بالا در سطح کشوری و جهانی پرداخته و وامدار هیچ شخص و جریانی نشد.
ملاقات شوارد نادزه وزیر خارجه وقت اتحاد جماهیر شوروی یکی از قدرتمندترین سیاستمداران آن دوران با حضرت امام خمینی (س) برای تسلیم پیام کتبی گورباچف به ایشان از جهات مختلفی قابل بررسی و تحلیل و تعمق است.
سید حسن خمینی با بیان اینکه در مورد وصیتنامه امام خمینی سخن خواهم گفت، تاکید کرد که «نمی توان به بخشی از این وصیت مومن باشیم و به قسمتی از آن کافر» و وی هشدار داد: «امروز نباید دست هایی جامعه اسلامی را به تفریق و تشتت بکشاند. باید مراقب فیلم و صوت و سخن خود باشیم. نباید از هیچ زبانی،نه زبان هنر و نه زبان های دیگر برای ایجاد دشمنی استفاده کرد.»
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.