سفر آیت الله سید حسن خمینی به مشهد مقدس برای شرکت در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید آیت الله سید حسن خمینی برای شرکت در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، وارد مشهد مقدس شد.
در منطق امام خمینی قرآن برای قصه گویی و بیان وقایع تاریخی نیامده است. قرآن کتاب انسان سازی است و نظر کردن به آن بدون عمل فایده ای ندارد.
رئیس جمهور محترم باید توجه داشته باشند که در پیشگاه مقدس حق واقع است و چیزی را نتوان از او- جل و علا- پنهان کرد، هر چند از خلق خدا پنهان باشد و در مقامی هستند که یک جمله او گاهی مؤمنی را ساقط کرده و متعهدی را از بین می برد و یا غیر صالحی را به مقامی که شایسته آن نیست می رساند؛ گاهی یک سخنرانی او جمهوری اسلامی و کشور را نور می بخشد و گاهی بعکس.
در یکی از دیدارهایی که گزارشی دربارۀ ساختمان و توسعه مدارس کشور خدمت امام ارائه می دادیم ایشان فرمودند: «چرا مسئولان امر آنچه را که انجام شده برای مردم توضیح نمی دهند و چرا مردم نباید در جریان عملکردهای انقلاب در این یکی دو ساله باشند»
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.