امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در حرم مطهر امام خمینی (س) برگزار می شود.
در پی درگذشت دکتر محسن بهشتی سرشت عضو پیشین هیأت علمی پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی، یادگار امام پیام تسلیتی را صادر کرد.
ماه محرم و واقعه عاشورا بیانگر حضور سیاست در دین اسلام است. عاشورا، به نوعی چهره انقلابی اسلام را به منصه ظهور گذاشت. با توجه به اینکه در ایام محرم هستیم بر آن شدیم تا گفتگویی در رابطه با تاثیرپذیری انقلاب اسلامی از قیام امام حسین منتشر کنیم. از این رو به سراغ قاسم تبریزی، محقق و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران رفتیم. آنچه در ادامه می آید ماحصل این گفتگوست.
سردار شهید باقری، سردار شهید رشید، سردار شهید سلامی ودیگر فرماندهان شهید ونیز سردار شهید سلیمانی اینها فرزندان مجاهد امام خمینی بزرگ وسربازان امام زمان (ع) بودند.
سوگواری و عزاداری، از برنامه های آیینی است که در عزا و ماتم امامان معصوم(ع) به ویژه حضرت سیدالشهداء انجام می گیرد و نشان از رفتار و مراسم خاصی برای ابراز محبت و علاقه به اهل بیت(ع) دارد.
یادگار در مراسم تشییع شهدای اقتدار از میدان انقلاب تا میدان آزادی شرکت کرد.
یادگار امام با تأکید بر اهمیت حفظ انسجام ملی، بیان کرد: آن چیزی که خدای ناکرده جمهوری اسلامی را از بین می برد، چندپارگی ملت است. ارزش همدلی ایجادشده بین مردم، از صد ساختمان تخریب شده مانند همین ساختمان صداوسیما، بیشتر است؛ زیرا این اماکن دوباره ساخته می شود و تمامش فدای یک تار موی ملت ایران.
مکتب حسینی درس ها و پیام های زیادی برای محبان و پیروان امام آزادگان و سرور شهیدان دارد، و یکی از درس های مهم آن درس سیاست و حکمرانی مطلوب اسلامی است.
حماسه حضور کم نظیر مردم عزیز سرزمین پر افتخارمان، در روزهایی که دشمن سفاک قصد تخریب و نابودی آن را گرفته است؛ اشک شوق در چشم هر ایرانی مسلمان و بلکه هر آزاده آزادی خواه گردآورده است. چنانکه در روزهای قبل هم همدلی و همراهی بزرگوارانه همه طیف ها و گروه ها و تمام فعالان غیرتمند، چنین حسی را ایجاد کرده بود.
رهبر انقلاب اسلامی ظهر امروز در پیامی تلویزیونی ضمن تمجید از رفتار متین، شجاعانه و وقت شناسانه ملت ایران در قضیه اخیر تهاجم ابلهانه و خباثت آمیز دشمن صهیونی، آن را نشانه رشد ملت و قوام عقلانیت و معنویت دانستند.
امام خمینی در پیامی که به مناسبت روز قدس خطاب به مسلمانان و مستضعفان جهان صادر کردند، آورده اند: امید است که این انقلاب جرقه و بارقه ای الهی باشد که انفجاری عظیم در توده های زیر ستم ایجاد نماید و به طلوع فجر انقلاب مبارک حضرت بقیة اللّه ـ ارواحنا لمقدمه الفداء ـ منتهی شود.
شرایط در حمله قساوت بار دیروز دشمن صهیونی به مناطق غیرنظامی و مسکونی، بی شباهت با شرایط آن روز که دشمن «با نهایت قساوت و درندگی» مردم بی گناه را هدف بمباران شیمیایی قرار داد، نیست. امروز روز درنگ نیست، روز صیقل انسانیتِ انسانهاست...
در پی تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، یادگار امام پیامی را صادر کرد.
در این روز، پیامبر بزرگوار مشغول به انجام آخرین مناسک حج خود بود و به سمت مدینه حرکت می کرد، وحی بر او نازل شد و او را از طرف خدا مامور کرد تا ماموریت خود را با معرفی حضرت علی(ع) به عنوان ولی و سرپرست مسلمانان به پایان ببرد
مسئله غدیر، مسئله ای نیست که بنفسه برای حضرت امیر یک مسئله ای پیش بیاورد، حضرت امیر مسئله غدیر را ایجاد کرده است. آن وجود شریف که منبع همه جهات بوده است، موجب این شده است که غدیر پیش بیاید. غدیر برای ایشان ارزش ندارد؛ آن که ارزش دارد خود حضرت است که دنبال آن ارزش، غدیر آمده است. خدای تبارک و تعالی که ملاحظه فرموده است که در بشر بعد از رسول اللَّه کسی نیست که بتواند عدالت را به آن طوری که باید انجام بدهد، آن طوری که دلخواه است انجام بدهد مأمور می کند رسول اللَّه را که این شخص را که قدرت این معنا را دارد که عدالت را به تمام معنا در جامعه ایجاد کند و یک حکومت الهی داشته باشد، این را نصب کن.
گذشت زمان، بی کفایتی بنی صدر را مستدل تر و محکم تر می کرد. او نه تنها در مدیریت کشور که در فرماندهی جنگ هم دست اندازی می کرد و همین موضوعات مهم روز به روز دامنه اختلافاتش با دیگر مسئولان کشور را گسترش می داد تا اینکه مجلس تصمیمش را گرفت و به عدم کفایتش رای صادر کرد و امام نیز با صدور حکم بر این تصمیم مهر تایید زدند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.