رئیس شورای سیاستگذاری فرهنگی ستاد بزرگداشت امام  گفت: تفاوت برنامه های فرهنگی ستاد بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی با سالهای گذشته مبتنی بر فعل فرهنگی و فضای حاکم فرهنگی در ماه مبارک رمضان است.

به گزارش روابط عمومی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) معاون فرهنگی و هنری و ارتباطات موسسه در گفتگویی ضمن تشریح رویکرد برنامه های شورای فرهنگی ستاد بزرگداشت امام، تصریح کرد: با توجه به تقارن بزرگداشت مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی با ماه مبارک رمضان تولیدات فرهنگی برای بزرگداشت، بر اساس معنویت جاری در این ماه و موضوعات برگرفته اخلاقی و عرفانی از کلام و سیره امام است. معاون فرهنگی و هنری و ارتباطات موسسه با اشاره به سه اصل مهم در برنامه های فرهنگی بزرگداشت مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی تصریح کرد: توجه به ماه مبارک رمضان و تولید محصولات متناسب با این ماه از کلام و سیره امام اصل مهمی است که مدنظر قرار گرفته و محصولاتی که جنبه های اخلاقی و تربیتی امام راحل را معرفی می کنند، در دستور انتشار قرار گرفته اند. وی افزود: از جمله آن انتشار چهل پیام اخلاقی و تربیتی و سیره تربیتی امام خمینی در باره ماه مبارک رمضان است. کمساری با اشاره به اصل دوم برنامه های فرهنگی ستاد بزرگداشت افزود: با توجه به نامگذاری سال 97 از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان سال استفاده از کالای ایرانی، مجموعه دیگر در زمینه نگاه و رهنمود های امام راحل بر موضوعات خودکفایی و توجه به  مصرف محصولات داخلی تهیه و منتشر می شود. رئیس شورای سیاستگذاری فرهنگی ستاد بزرگداشت امام اصل سوم برنامه های فرهنگی را توجه به شرایط سیاسی کشور دانست و افزود: نیاز اصلی امروز کشور توجه به اصل امیدآفرینی است و نسل جوان در کنار برنامه های فرهنگی دیگر نیازمند امیدواری به آینده است و همه دستگاههای فرهنگی موظف به توجه به این اصل مهم هستند. کمساری خاطرنشان کرد: امروز قدرتهای زورگو به دنبال ناکارآمد نشان دادن نظام هستند و بر ماست که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روحیه امیدآفرینی را در نزد جوانان و نوجوانان ایجاد کنیم و دستاوردهای بزرگی که انقلاب در این سالها داشته را برای امیدآفرینی بازگو کنیم. دکتر کمساری  در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به انتشار شش عنوان نشریه جدید برای بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی اشاره کرده و افزود: سه مسابقه نیز با عناوین "منشور روحانیت" در سطح طلاب جوان، "آئین انقلاب اسلامی" در سطح دانشگاهیان، و همچنین "وصیت نامه" امام در سطح عموم مردم برگزار خواهد شد.

 وی با اشاره به برگزاری نشست ها و همایش های مشارکتی با سایر دستگاههای فرهنگی کشور  از جمله یادواره "وقایع نگاری خاطره، عکس و فیلم"، تصریح کرد: مراسم اختتامیه همایش "تئاتر مردمی خرداد" با همکاری حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در 13 خرداد برگزار خواهد شد. کمساری برگزاری همایش های علمی امام و دانشگاهیان در منظومه فکری امام از نظریه تا عمل، برگزاری نمایشگاههای مختلف، ارسال آثار به استانها  را از دیگر برنامه ها ستاد برشمرد.

 

 

. انتهای پیام /*