انا اعطیناک الکوثر؛ فصل لربک وانحر انّ شانئک هوالابتر.

در آن سحر و در آن دمادم فجر ناگهان کوثر پدید آمد آفرینش به شیوائی نشست حماسه هستی معنی یافت و نور بر ظلمت غلبه نمود او فاطمه (س) بود. سحر آفریده شد و جهان به یمن آمدنش به شکرانه نشست و در بیست جمادی الثانی تاریخ دین به رقم آمد.

اموز بر زنان عالم مبارک باد که او سیده نساءالعالمین است او نه تنها بزرگ بانوی جهان بلکه بزرگ اسوه تمام عالمیان است، او آنچنان بزرگوار و مهربان بود که پدر گرامیش او  را (ام ابیها) لقب داد فاطمه (س) محور آفرینش می شود به گونه ای که در حدیث کساء می خوانیم فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها. فاطمه و پدرش، فاطمه و شوهرش، فاطمه و دو فرزندش و آری بدین سان اصحاب خمس کساء معنی می گیرد، کیست همچون فاطمه که پدر او را ببوید و در سفر و حضر او را ملاقات کند، خوبست که زنان خردمند عالم از این نمونه بارز و شامخ مقام انسانی درس بگیرند و در راه رسیدن به این مقام سعی نمایند. چه زیباست که این روزها و روز زن را روز ارزشهای زن در همه ابعاد بدانیم. فاطمه (س) زنی که اولین شهیده خاندان پیامبر (ص) است و بدین گونه خود و شوهر با وفایش علی (ع) و فرزندانش را با شهادت معرفی کرد. فاطمه را باید شناخت ولی او شناختی نیست زیرا باید خدایش توصیف کند نه مخلوق، فاطمه را باید شناخت در مکتب داری، در دفاع از حق، در اجرای اصول و فروع و در صبر و مقاومت و همسرداری و ... و بدین سان می شود که با یک نگرش اجمالی او را تا اندازه ای بشناسیم و آنگاه بگوئیم السلام علیک یا فاطمه الزهرا _ یا وجیهه عند الله اشفعی لنا عندالله.

مقارنت این روز بسیار عالی و پرشکوه را با روز میلاد رهبری، عظمای انقلاب به فال نیک باید گرفت. زیرا که پسر نیز بر روال جده خویش حقیقت را شکوفا نمود. امام نیز آن مصداق پرمعنی عصر ما، آن کسی است که از زهره زهرا است. و از زهره امامان و رسولان می باشد. امام نیز با طلوعش و خروشش پایه و ارکان ظلم را در هم شکست و مکتب توحیدی را به جای آن استوار نمود بکوشیم که روز 20 جمادی الثانی را که میلاد آن دختر عزیز رسول الله و و لادت حضرت امام خمینی است گرامی داشته و با حرکت خداپسندانه روز جهانی زن را پاس بداریم تا به گوش همه جهانخواران و نفاق پیشگان داخلی برسد که هنوز دلها برای اسام می تپد و هیچ چیزی نمی تواند سد و مانع از عشق و علاقه این مردم به مقدساتشان بشود.

. انتهای پیام /*