پیامی به تمامی جهان و بخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی که جنگ ما با شما جنگ بودن یا نبودن است، اگر فلسطین و قدس را در این رویارویی از دست بدهیم به معنای نابودی امت اسلامی خواهد بود، پس به تعبیری واضحتر امروز رویارویی بین شیطان بزرگ آمریکا و غده سرطانی اش در منطقه اسرائیل و بین امت اسلامی است که جمهوری اسلامی ایران در نوک پیکان این مبارزه قرار گرفته است.


روز هفتم اوت سال 1979 م (16 مرداد 1358) حضرت امام خمینی(س) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان را به عنوان روز جهانی قدس اعلام کرد تا عاملی برای تشویق آحاد ملت فلسطینی و همچنین امت اسلامی جهت ادامه مبارزه علیه اشغالگران صهیونیست باشد.
به همین مناسبت شبکه خبرگزاری قدس (قدسنا) در داخل و خارج گفتگوهایی با مردم فلسطین در رابطه با اهمیت و آینده این روز انجام داده، نگاه آنان را به رغم گذشت 33 سال از آغاز نامگذاری روز قدس در باره نحوه بزرگداشت هر ساله این رخداد بزرگ در داخل فلسطین اشغالی بررسی کند. «سهام الحیح» روزنامه نگار و بانوی آزاده فلسطینی ساکن شهر الخلیل نخستین فلسطینی بود که با خبرنگار قدسنا در الخلیل در این رابطه گفتگو کرده است. این بانوی فلسطینی در ابتدا در پاسخ به این سوال که آیا تا به امروز واژه «روز قدس» را شنیده اید؟ اگر پاسختان مثبت است کمی درباره این روز توضیح دهید با تعجب گفت: مگر کسی هم هست که نام روز جهانی قدس را نشنیده باشد، روز جهانی قدس، روز همبستگی جهانی با قدس است، روزی ویژه و خاص برای تمامی مسلمانان در اقصی نقاط این کره خاکی.
به گفته این روزنامه نگار ساکن شهر الخلیل روز جهانی قدس نه تنها برای فلسطینی ها بلکه برای تمامی مسلمانان جهان یک روز خاص محسوب می شود زیرا به یادشان می آورد که محوری ترین مسئله امت یعنی قدس شریف همچنان در معرض حملات مختلف است و حفاریها و تجاوزات مستمر مهاجران صهیونیستی، نظامیان و خاخام هایشان اولین قبله گاهشان را در برابر دیدگانشان به ویرانی کشانده است. روز جهانی قدس یاد آور اهمیت این مکان مقدس برای هر مسلمان و عرب در این کره خاکی است.

این بانوی آزاده فلسطینی که از سال 2005 میلادی بارها طعم بازداشت و زندان دژخیم صهیونیست را چشیده افزود: روز جهانی قدس پیامی به تمامی خودکامگان و قدرت های استکباری در جهان و بخصوص رژیم صهیونیستی و حامیانش می باشد که قدس امانتی است که امت اسلامی موظف به صیانت از آن می باشد و هرگز از آن صرفنظر نخواهد نمود.

سهام الحیح در ادامه این گفتگو در رابطه با میزان تاثیر پذیری جامعه فلسطینی و اسلامی از شخصیت و اندیشه های امام خمینی(س) گفت: امام خمینی(س) جمعه آخر ماه مبارک رمضان را برای روز جهانی قدس برگزید تا در مبارک ترین و مهمترین روزهای مقدس ترین ماه سال مردم بدانند که وظیفه اصلی آنها چیست و برای آزادی قدس شریف از یوغ ظالمین چه باید بکنند.

این روزنامه نگار فلسطینی در رابطه با نگاه ملت فلسطین به اندیشه های امام راحل هم گفت: ملت فلسطین امام خمینی(س) را به عنوان رهبری آزاد اندیش می شناسد که قدس و فلسطین را به عنوان جزء لاینفکی از امت اسلامی می دانست و از منادیان آزادی آن بود.

او در این رابطه افزود: همه ما در فلسطین خوب می دانیم که امام خمینی و ملت ایران برای حمایت از مقاومت فلسطین چه کردند، همه ما از میزان فشارهایی که جمهوری اسلامی ایران و رهبری آن از زمان امام راحل تا به امروز برای چشم پوشی از پرونده فلسطین متحمل شدند اما هرگز حاضر به فراموش کردن مسئله قدس نشدند،آگاهیم. امام خمینی موفق شد عشق به فلسطین و قدس را در نسل های مختلف امت اسلامی ریشه دار کرده تا ملت ایران و امت اسلامی به رغم تمامی فشارها همگی به سوی حمایت از قدس بشتابند.

این روزنامه نگار فلسطینی در ادامه افزود: امام خمینی(س) با اعلام روز جهانی قدس نه تنها به جهانیان نشان داد که همچنان تمامی اسلام در مقابل تمامی کفر یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده است بلکه با این اعلام خود ثابت کرد که مهمترین منادی وحدت بین شیعه و سنی در جهان بوده به نحوی که می توان گفت روز جهانی قدس روز اعلام وحدت بین مسلمان با محوریت قدس و فراتر از مذاهب وقومیت ها می باشد.

به گفته این بانوی فلسطینی با گذشت بیش از سه دهه از اعلام روز جهانی قدس، ما مسلمانان نیازمند تحرک حقیقی پویا تری به سوی قدس و فلسطین هستیم و برای این منظور بهترین راهکار پیمودن راهی است که امام راحل در رابطه با قدس وفلسطین پیش پای ما گذارده است.

وی خاطر نشان کرد: اعلام روز جهانی قدس توسط امام خمینی(س) پیامی به تمامی جهان و بخصوص آمریکا و رژیم صهیونیستی است که جنگ ما با شما جنگ بودن یا نبودن است، اگر فلسطین و قدس را در این رویارویی از دست بدهیم به معنای نابودی امت اسلامی خواهد بود، پس به تعبیری واضحتر امروز، روز رویارویی شیطان بزرگ، آمریکا و غده سرطانی اش در منطقه یعنی اسرائیل با امت اسلامی است که جمهوری اسلامی ایران در نوک پیکان این مبارزه قرار گرفته است.


الحیح در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با اینکه آیا مسئله قدس می تواند نقطه ای محوری جهت وحدت امت اسلامی باشد گفت: به طور حتم قدس نقطه ای مرکزی و محوری و قطب نمایی برای تمامی امت اسلام محسوب می شود از این رو مسلمانان می توانند با محور قرار دادن قدس و مسجد الاقصی به وحدتی حقیقی برسند.

وی سخنانش را  با جمله ای از امام خمینی به پایان رساند که فرموده بودند : «قدس از آن تمامی مسلمانان است و باید به آنها بازگردانده شود»، پس وظیفه هر مسلمانی است که برای آزادی قدس به پا خواسته و آن را از لوث وجود جرثومه ای به نام رژیم صهیونیستی پاکسازی نماید.

 

. انتهای پیام /*