با پیروزی انقلاب اسلامی قشرهای مختلف مردم در مدرسه علوی به دیدار امام می رفتند. یکی از این اقشار، اعضای کانون نویسندگان ایران بودند که سیمین دانشور نیز در این جمع حاضر بود. آنان در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۷ با امام دیدار کردند.
یکشنبه, ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
همه برنامه ریزی ها و نقشه ها برای انجام عملیات والفجر هشت کشیده شده بود. نیروها باید از عرض اروند آن هم در زمستانی سرد و سخت می گذشتند. تجربه های قبلی گذر نیروها از رودخانه تجربه خوبی نبود. فرماندهان نگران این موضوع بودند و ادامه ماجرا...
سه شنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
امام در سال های تبعید و حدود یک دهه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بر تحریم هر گونه رابطه تجاری و سیاسی با رژیم اشغالگر قدس تاکید کردند.
دوشنبه, ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۴۲
یکشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
شاید برای بسیاری، علاقه مندی به شعر و شاعری به خصوص برای رهبری انقلابی و سیاستمداری چون امام خمینی (س) غیر منتظره و عجیب به نظر برسد، اما تعجب آنان رفع می شود اگر بدانند که شعر و زبان فارسی تنها یک زبان موزون نیست، بلکه یک فرهنگ و یک تمدن زبان مشترک است.
یکشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۵
شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی به علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و کشتی فرنگی کشورمان در آسیا را تبریک گفت.
چهارشنبه, ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
سید محمدصادق موسوی، عضو هیأت علمی مدرسه عالی شهید مطهری، در آیین چهلمین روز رحلت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، گفت: مرحوم آقای بجنوردی «قاعده فقهی» را به عنوان متن درسی عرضه کرد، جا افتاد و الآن به عنوان ماده درسی در دانشگاه ها تدریس می شود. نکته دومی که در مورد خدمات این استاد می توانم بگویم این است که «فقه معطوف به قانون» را در قالب رشته مطرح کرد.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
احمد مسجد جامعی در آیین چهلمین روز رحلت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، گفت: آیت الله بجنوردی معتقد بود که اخلاق مبتنی بر فقه است و در عین حال جسارت در اظهار نظر داشت که بسیار مهم است. یادم هست که آقای خاتمی زمان وزارتش بحثی کرد مبنی بر اینکه موسیقی بسیار مظلوم است. بعد من روی این قضیه حساس شدم و فتاوا را دیدم که مثلا حکم موسیقی کلاسیک و موسیقی متن فرق می کند. ولی اینها فقط در رساله ها بود. آقای بجنوردی این جسارت و صراحت را در اظهار نظر داشت.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵
امام خمینی علی رغم ارتباط فردی هر کس با خالق خویش، شاهراهی روشن و تابناک که متضمن نجات پویندگان حق و حقیقت است برای ما به تصویر می کشد، و سفر بدون تمسک به این هادیان طریق را سفری پر مخاطره می داند که بیشتر به بیراهه می انجامد. ایشان این حقیقت را در راز این مطلب که همۀ دعاها با اللّه یا اللّهم آغاز می شود، بیان می دارند.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
شنبه, ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۵
یادگار امام گفت: جمهوری اسلامی برآمده از طبقات ضعیف است. البته یکی از بزرگترین ویژگی های انقلاب که تقریبا معادل ندارد، این است که در تمام دهک های اقتصادی جامعه تقریبا به یک اندازه طرفدار دارد و اگر کسی هم مخالفتی دارد در دهک های بالا است.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۳:۱۹
آیت الله العظمی سیدعبدالله شیرازی، از مراجع تقلید، در تلگرافی به امام خمینی با استقبال از این فرمان عفو، آن را «موجب خوشوقتی عموم طبقات» دانست.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲:۳۱
سال ۱۹۴۸ میلادی مطابق با ۱۳۲۷ شمسی بود که رژیم اشغالگر قدس با اشغال سرزمین فلسطین اعلام موجودیت کرد. این رژیم منفور که ساخته دست استعمارگر پیر، انگلیس است روز به روز به تجاوز خود ادامه داد و سرزمین های بیشتری را به تصرف خود در آورد تا جایی که امروز تنها بخش کوچکی از سرزمین فلسطین به تصرف این رژیم در نیامده است.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱:۵۰
در بخشی از وصیت نامۀ یادگار امام آمده است: به فرزندان عزیزم حسن و یاسر (رضا) و علی سفارش می کنم که متدین و باتقوی باشند و دوست دارم در حوزه علمیه قم درس دینی بخوانند و در موقعش متلبس به لباس روحانیّت شوند. معتقدم اینطور بیشتر محفوظ می مانند.
شنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
در نجف ملبس به لباس روحانیت شدم و درس را از همانجا شروع کردم و بعد هم قم «سطح» را نزد آقایان ابطحی و صادقی و محمدفاضل و آقای سلطانی خواندم. البته اکثر درس هایم را نزد آقای ابطحی خواندم و درس «خارج» را نزد حضرت آقای موسی زنجانی و آقای حائری، و نجف هم نزد امام و مرحوم برادرم. درس هایی هم مرحوم شهید آقای مطهری هفته ای دو روز می آمدند قم که من هم شرکت می کردم. در مدتی که در قم بودم مثل سایر طلاب در رساندن اعلامیه های امام و اعلامیه هایی علیه دولت و رژیم سابق به مردم تلاش می کردیم...
شنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
یکی از انواع مجازات در نظام حقوق کیفری ایران شناخته می شود که سابقه آن به قانون مجازات مصوب ۱۳۰۴ شمسی برمی گردد. بیدگلی در تحلیل مجازات تبعید اینگونه نقل می کند که...
جمعه, ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۳
جمعه, ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۴۱
پنجشنبه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در خصوص شخصیت مرحوم آیت الله موسوی بجنوردی گفت: آیت الله سید محمد بجنوردی بسیار خوش حافظه بود و از نظر علمی هم مراحل عالیه علمی را طی کرده بود. آن مرحوم در برخی مسائل، دیدگاه های نو و تازه ای داشت که قابل توجه بود.
چهارشنبه, ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
از ماه مبارک رمضان به ماه مهمانی الهی نام برده شده است و در حدیثی از حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم نقل شده که ایشان فرمودند دعیتم الی ضیافت الله. اما این ضیافت با دیگر مهمانی ها چه فرقی دارد؟
سه شنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۰
شنبه, ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۶
حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد خمینی (ره) و بزرگداشت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی (ره) در حرم مطهر امام خمینی (س) تاکید کرد: ما یاران امام را باید پاس بداریم؛ آیت الله بجنوردی برای انقلاب کم زحمت نکشید و به توصیه پدر بزرگوارشان به دور امام می گشت و شاگرد خاص امام و 13 سال پای درس فقه امام بود. پس از پیروزی انقلاب آیت الله بجنوردی نقش مهدی را ایفا کردند. دامنه علم او و نوآوری او در فقه و قواعد فقهی بر دو مبنای برگرفته از مکتب فقه آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی(س) بود.
پنجشنبه, ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۱۲
چهارشنبه, ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۱۱
اختلافات میان مجلس شورای اسلامی و بنی صدر که رئیس جمهور بود مدام بیشتر می شد، امام اما در این میان هر دو طرف را به رعایت قانون و وحدت توصیه می کردند و خود دخالتی در امور نمی کردند. بنی صدر پا را از قبل هم فراتر گذاشت تا جایی که روز چهاردهم اسفند ماه سال ۵۹، نیروهای انقلابی را مورد ناسزا قرار داد و آنان را مشتی چماقدار خواند در حالی که این نیروهای طرفدار بنی صدر بودند که به جان نیروهای انقلابی افتاده بودند. چهارده اسفند در تاریخ انقلاب اسلامی نام غائله را به خود گرفت.
دوشنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۵۵
فرزندم مشغول تحصیل بود و مردد بود که دوره عالی را ادامه بدهم یا طلبه شوم، و به امام ارادت داشت. به پسرم گفتم: می خواهی از امام بپرسم؟ گفت: از امام بپرس. رفتم و از امام پرسیدم، فرمود که هر چه میل خودش است، باشد. تحمیل نکن. فرزندم بیشتر علاقه داشت به دانشگاه برود و چون در مدرسه عالی شهید مطهری، لیسانس، فوق لیسانس و دکتری دارد؛ بالاخره مدرسه عالی را انتخاب کرد.
دوشنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۲۹
در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم...
جمعه, ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱:۱۹
حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) برای بهبود روابط میان مردم و روحانیت راهکاری پیشنهاد داد و بیان کرد: روحانیت باید در دل مردم باشد و سعه صدر داشته باشد و زبان مردم را به کار بگیرد. راز موفقیت امام(ره) در این بود که به زبان مردم حرف زد و درد مردم را شناخت و برای این درد درمان خاص خودش را ارایه کرد. چرا در سال ۵۷ و چند سال منتهی به پیروزی انقلاب جامعه به سمت امام(ره) روی آوردند؟ چون احساس کردند که امام دردی که او دارد را فهمیده و برای این درد نسخه و راه حل ارایه می کند. روحانیت نمی تواند از برج عاج با مردم ارتباط بگیرد، روحانیت ما بایستی کف میدان تعامل با مردم باشد و زبان مردم به خصوص نسل جوان را بفهمد.
پنجشنبه, ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
پنجشنبه, ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
چهارشنبه, ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰