هر روز با امام / ۳۱ تیر / نگاهی به اتفاقات دوران حیات امام

در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.

توسعه عادلانه، نیاز امروز جامعه اسلامی/نقصان های برنامه ریزی توسعه چیست؟/ راه حل، اجتماعی شدن علم و راه حل های علمی توسعه است

توسعه عادلانه، نیاز امروز جامعه اسلامی/نقصان های برنامه ریزی توسعه چیست؟/ راه حل، اجتماعی شدن علم و راه حل های علمی توسعه است

دکتر فرشاد مومنی جریان سازی و اجتماعی کردن راه حل های همه جانبه توسعه را در توان شخصیت های اجتماعی پرنفوذی همچون امام خمینی و شهید بهشتی ارزیابی کرد.

ضرورت اتحاد مسلمانان در مقابل قدرت های شیطانی

سخنرانی در جمع اعضای بسیج مستضعفین (استمرار راه انقلاب ـ حفظ نظم)

ضرورت اتحاد مسلمانان در مقابل قدرت های شیطانی

بسیج اجتماعی

امام در حال سخنرانی در جمع دیدارکنندگان در مدرسه فیضیه قم

بسیج اجتماعی

خوزستان دین خود را به اسلام اداء کرد

خوزستان دین خود را به اسلام اداء کرد

وارد حسینیه جماران که شدند تن صدا بالا گرفت حسین جلوتر از همه با مشت گره کرده فریاد می زد ما همه سرباز توایم خمینی گوش به فرمان توایم خمینی

هجده هزار امضاء در حمایت از امام

آیت الله محمدرضا رحمت:

هجده هزار امضاء در حمایت از امام

پس از ارسال اوراق، فرمانده لشکر مشهد، افسران و ساواکی ها را جمع کرده بود و با عصبانیت زیاد شروع به فحاشی نموده و گفته بود: شما از اعلیحضرت پول و حقوق می گیرید و از اموال دولتی استفاده می کنید، اما هیچ عرضه ندارید و کار نمی کنید، این آخوندها بدون داشتن هیچ امکاناتی 18 هزار امضا از مردم جمع آوری و به تهران فرستاده اند در حالیکه شما اصلاً نفهمیده اید که چه کسی این کار را کرده است.

دولت موظف است اسباب کار و تولید را برای کارگران و دهقانان و زحمتکشان فراهم آورد

دولت موظف است اسباب کار و تولید را برای کارگران و دهقانان و زحمتکشان فراهم آورد

بررسی شد. عنوان انتخابی . و نیز ملاحظاتی لازم است. 94/9/1

به احترام دکتر ابتکار

به احترام دکتر ابتکار

تنهاست! نه در محیط زیست، در تاریخ هم تنهاست. در روایت واقعی از تاریخ تسخیر لانه تنهاست...

انتخابات

انتخابات

امام مبارزه علیه رژیم سلطنتی و پهلوی را با توکل به خدا، بهره گیری از الگوهای اسلامی و قدرت ملت ایران آغاز کرد تا به پیروزی رسید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در تمامی وقایع پیش رو؛ مقابله با گروهها و سازمانهای ضدانقلاب و برانداز، 8 سال دفاع مقدس در مقابل رژیم متجاوز بعث عراق، تحریمهای اقتصادی و سایر موارد، بدون چشمداشت به حمایت قدرتهای خارجی و با امید به خدا و استفاده از پایگاه مردمی و بسترسازی برای حداکثر مشارکت آنان، این نظام را مدیریت کرد. ایشان حق حاکمیت بر سرنوشت خویش را در قالب برخورداری از حق انتخاب شدن و انتخاب نمودن به عنوان منتخَب و منتخِب نهادینه کرد و با برگزاری انتخاب خبرگان قانون اساسی در اولین انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و یا رفراندم قانون اساسی و سایر انتخابات از جمله انتخاب خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی و یا شوراهای شهر، ساز و کار سیاسی جامعه را به مردم سپرد.

خاطره مرحوم سید صادق طباطبایی درباره برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی

خاطره مرحوم سید صادق طباطبایی درباره برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی

یک ساعت بعد احمد آقا مجدداً زنگ زد و گفت آقا می گویند رفراندوم برگزار شود. گفتم احمد جان. خم رنگرزی که نیست. گفت صادق؛ تو آقا را می شناسی. من هم می شناسم! من دیگر برای بار دوم نمی روم به آقا بگویم نه! اگر می خواهی خودت بیا و بگو.

ویژگی های شیعه از نگاه امام باقر(ع) در بیان امام خمینی(س)

درسی از امام خمینی(س) به مناسبت میلاد پنجمین امام شیعیان؛

ویژگی های شیعه از نگاه امام باقر(ع) در بیان امام خمینی(س)

اصغرمیرشکاری: در فرازی از مقدمه وصیت نامه سیاسی – الهی امام خمینی(س) درباره حضرت امام باقر(علیه السلام) چنین ملاحظه می شود: «ما مفتخریم که "باقر العلوم" بالاترین شخصیت تاریخ است و کسى جز خداى تعالى و رسول- صلى اللَّه علیه و آله- و ائمه معصومین- علیهم السلام- مقام او را درک نکرده و نتوانند درک کرد، از ما است.» (صحیفه امام،ج21،ص397)

همه چیز در دست خود شماست

سخنرانی در جمع اعضای شوراهای محلی توزیع کالا در تهران (امتحان الهی)

همه چیز در دست خود شماست

اهمیت تبلیغات

به مناسبت برگزاری نمایشگاه مطبوعات

اهمیت تبلیغات

قبل از اینکه تیترها را بخواهید درشت بنویسید، با خودتان خلوت کنید و ببینید که برای چه این کار را می کنید؟ مقصد شما چه است؟ شما حق را برای حق می خواهید، یا حق را از رقبای خودتان نمی پذیرید؟ باطل را برای باطل از آن متنفر هستید؟ یا باطل را از دوستان خودتان می پذیرید؟ شما خودتان را امتحان کنید.

شهدا را  قلمها مى سازند و قلمها شهیدپرورند

امام در حیاط پشت منزل جماران در حال قدم زدن و مطالعه روزنامه

شهدا را قلمها مى سازند و قلمها شهیدپرورند

امام در بیمارستان قلب جماران در حال مطالعه روزنامه

آنکه از همه خدمتها بالاتر است این است که نیروى انسانى ما را رشد بدهد و این به عهده مطبوعات است؛ مجله ‏هاست؛ رادیو تلویزیون است.

امام در بیمارستان قلب جماران در حال مطالعه روزنامه

دانشگاه عمومی

به مناسبت برگزاری نمایشگاه مطبوعات

دانشگاه عمومی

رسالت رسانه و مطبوعات اینست که با درک صحیح از شرایط اجتماعی به منظور رشد آگاهی مردم، اطلاعات را بطور شفاف و حقیقی و برخورداری از صدق کلام به مخاطبان منتقل کنند.

انتقادات سالم در مطبوعات، نه انتقامگیرى

امام در حیاط در حال خواندن روزنامه و نوه خردسالشان در حال بازی در جماران

انتقادات سالم در مطبوعات، نه انتقامگیرى

آنها که از دیوار سفارت بالا رفتند

بازخوانی تحولات جریان دانشجویی مسلمان

آنها که از دیوار سفارت بالا رفتند

جوانان پایین شهر و حلقه نازی آباد که روزی با بالارفتن از دیوار لانه جاسوسی آمریکا، روند حرکت انقلاب را تغییر دادند، امروز بیش از پیش در دامان بوروکراسی نظام مستقر چنبره می زدند. حجاریان ترور شد. اصغرزاده پس از شورای شهر اول ساز جدایی می زد. میردامادی منفعل شده بود. عبدی طرح خروج از حاکمیت می ریخت. تحکیم در درگیری های خشن داخلی می سوخت و تنها اثری که از امام روح الله برجای مانده بود، نقش صورت وی بر مهر و تابلوی تحکیم بود. انقلاب دیگر تمام شده بود. نهضت جوانان پایین شهر در نظام مستقر گم شده بود. همه چیز تغییر کرد و تمام شد. اصلاحات شکست خورده بود. فصل جدیدی از تاریخ انقلاب آغاز می شد، اما این بار بدون فرزندان. دیگر نه تاکی ماند و نه تاکستانی.

صفحه 112 از 338 < قبلی | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | بعدی >