به مناسبت سالروز ولادت امام علی النقی (علیه السلام)
علی النقی الهادی علیه السلام پیشوای دهم شیعیان: لَمْ یزَلِ اللهَ وَحْدَهُ لاشیء معه ثُمَّ خَلَقَ الاشیاء بدیعاً و اختار لِنَفْسِهِ اَحْسَنَ الاَسماءِ؛ (بحارالانوار، ج۵۴، ص۸۳.) خداوند از ازل تنها بود و چیزی با او نبود. سپس اشیا را به صورت نو ظهور آفرید و برای خودش بهترین نام ها را برگزید.
سه شنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
در کدام تاریخ و تطور انقلاب خوانده اید که رهبر یک انقلاب بارها مسئله احترام و تواضع به مردم را به مسئولین گوشزد کند و تا آنجا به نقش مردم معتقد باشد که کل ارکانِ اجرایی و حکومتی اعم از دولت و مجلس و رئیس جمهوری را در یک طرف قرار دهد و مردم را در طرف دیگر، نه به طور متقابل بلکه در جهت تعامل و تعادل و در راستای یکدیگر.
دوشنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
بمناسبت سالروز شهادت امام پنجم شیعیان؛
خدا در روز قیامت نسبت به حساب بندگانش به اندازه عقلی که در دنیا به آنها داده است باریک بینی می کند.
یکشنبه, ۲۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
بمناسبت ولادت هفتمین آفتاب آسمان امامت و ولایت؛
امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر (ع) در بیستم ماه ذیحجه در ابواء منطقه ای میان مکه و مدینه به دنیا آمدند. به مناسبت ولادت ایشان احادیثی نورانی از آن حضرت منتشر می شود.
دوشنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴
به مناسبت سالروز شهادت امام پنجم شیعیان؛
امام باقر(ع)، در میان خاندان پیامبر(ص) نخستین کسی بود که هم پدر و هم مادر وی فاطمی و علوی بودند؛ زیرا پدر او امام زین العابدین(ع) فرزند امام حسین(ع) و مادرش فاطمه (مکنی به ام عبدالله) دختر امام حسن مجتبی(ع) بود که از زنان با فضیلت و دانشمند بنی هاشم به حساب می آمد.
شنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۸
بمناسبت سوم آبان سالروز نگارش یکی از این وصیتنامه ها در امور شخصیه؛
وقتی صحبت از وصیتنامۀ امام خمینی پیش می آید، همه یاد وصیتنامۀ الهی سیاسی معروف ایشان می افتند؛ در حالی که ایشان در دوران حیات خویش چندین وصیتنامه نوشته و شاگردان و نزدیکان خود را وصی قرار داده بود. سوم آبان نیز مصادف با نگارش یکی از این وصیتنامه ها در امور شخصیه است که در سال ۱۳۶۱ خطاب به فرزندش مرحوم سید احمد خمینی و دیگر نزدیکان نوشته اند. به همین مناسبت مروری خواهیم داشت بر تمامی وصیتنامه های امام خمینی، به ویژه وصیتنامۀ سوم آبان.
شنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۶:۳۸
«حرکت کردیم طرف کویت و به سرحد کویت که رسیدیم، بعد از یک چند دقیقه ای، که مثل اینکه حالا روابط بود با ایران، چه بود نمی دانم ـ گمانم این است که رابطه با ایران بود ـ آمد آن مأمور و گفت که نه، شما نمی توانید بروید کویت. من گفتم به او بگوئید که خوب، ما می رویم از اینجا به فرودگاه، از آنجا می رویم. گفت خیر، شما از همین جا که آمدید از همین جا باید برگردید. از همانجا برگشتیم ما به عراق.» (صحیفه امام، ج۱۰، ص ۱۹۶)
چهارشنبه, ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۷:۰
صف آرایی مستکبران در مقابل مستضعفان، تقابل عدل و ظلم و رویارویی محرومان و چپاولگران، همواره در کلام و پیام امام موج می زد.
سه شنبه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۸:۰
امام راحل، نور امید به دل مظلومان فلسطینی تاباند و میلیون ها انسان آواره و مبارز را برای مقابله عملی با توطئه های رژیم اشغالگر قدس و آمریکای جهانخوار مصمم تر و استوارتر کرد.
چهارشنبه, ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۵
تا وقتی مردم را داشته باشیم و مسئولان ما دنبال کسب رضایت مردم باشند، هیچ چیز ما را شکست نمی دهد. اگر روز به روز با فساد و دنیا طلبی مردم را از خود دور کردیم، ضربه می خوریم و عامل شکست ما همین خواهد بود.
دوشنبه, ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
به مناسبت سالروز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار؛
روز ولادت با سعادت بزرگ پاسدار قرآن کریم و اسلام عزیز است. پاسداری که هر چه داشت در راه هدف اهدا کرد و اسلام عزیز را از پرتگاه انحراف رژیم طاغوتی بنی امیه نجات داد.
یکشنبه, ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۷:۵۷
آنچه که از شواهد تاریخی بر می آید، رژیم بعث عراق پیش از پیروزی انقلاب اسلامی درصدد حمله به مرزهای ایران بود و صدام قصد داشت خسارتی را که به کشور عراق در اثر امضای قرارداد ۱۹۷۵ زده بود جبران کند و صدام که خیال خام رهبری کل منطقه را در سر داشت، به مرزهای بین المللی ایران حمله کرد. حال چه شده است که همه شواهد تاریخی در اذهان برخی فراموش شده، الله اعلم.
پنجشنبه, ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
به مناسبت۲۵ مهر، نامه به آیت الله گلپایگانی در باره وضع قوانین منطبق با احکام ثانویه در مجلس؛
نگارنده، در این نوشتار، ابتدا به مفهوم شناسی حکم اولیه و حکم ثانویه پرداخته و سپس ماهیت احکام حکومتی و بیان اولیه یا ثانویه بودن این نوع احکام را تبیین کرده است. محور بحث در این تحقیق مبانی فقهی و آراء مرحوم امام خمینی(س) می باشد.
یکشنبه, ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۹:۲۲
امام خمینی(س) یک روز پس از ورود به پاریس جزییات برخورد خود با مقامات عراقی و کویتی و سپس سفر به پاریس را تشریح کرده ضمن آن فرمودند که: مقامات عراق به من هشدار دادند که به دلیل روابطی که با رژیم ایران دارند، نمی توانند فعالیتهای مرا تحمل کنند. من به آنها پاسخ دادم که اگر شما مسئولیتهایی نسبت به حکومت ایران داشته باشید، من هم در برابر اسلام و ملت ایران مسئولم و باید به وظیفۀ الهی و معنوی خود عمل کنم.
شنبه, ۱۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰
امام خمینی در تحریرالوسیله مینویسد: «غنا تنها نیکو ادا کردن صدا نیست، بلکه کشیدن صدا و ترجیع آن به کیفیتی است که طربناک بوده و با مجالس لهو و شادی و آلات لهو و لعب تناسب داشته باشد و ازاین جهت فرقی نمیکند که در کلام حقی مثل قرآن و دعا و مرثیه یا غیر آن مانند شعر یا نثر به کار گرفته شود. بلکه اگر در چیزی که اطاعت خدا با آن می شود استفاده گردد، عقابش بیشتر است...
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۹:۱۵
فرماندهان نظامی ایران برای انجام عملیات در این منطقه اشتراک نظر داشتند، و از سوی دیگر عراق نیز که طراحی عملیات آزادسازی خرمشهر را پس از عملیات فتح المبین قطعی و مسجل می پنداشت، با در نظر گرفتن اهمیت این شهر و جایگاه آن در دفاع از بصره، به ضرورت حفظ این منطقه معتقد بود. از این رو، بلافاصله پس از اتمام عملیات فتح المبین، در حالی که قوای ارتش عراق در منطقه عمومی خرمشهر تقویت می شد
شنبه, ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۸:۰
حضرت رقیه فرزند امام حسین علیه السلام است . بر اساس نوشته های بعضی کتابهای تاریخی، نام مادر حضرت رقیه(ع)، امّ اسحاق است که پیشتر همسر امام حسن مجتبی (ع) بوده و پس از شهادت ایشان، به وصیت امام حسن (ع) به عقد امام حسین (ع) درآمده است. در مورد تاریخ تولد حضرت رقیه چیزی معلوم نیست.
دوشنبه, ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
نقش دانش آموزان در کلام امام خمینی(س):
با نشاط و خرمی درسهایتان را خوب بخوانید و در همان حال، به وظایف اسلامی که انسانها را میسازد، عمل کنید و اخلاق خود را نیکو کنید و اطاعت و خدمت پدران و مادرانتان را غنیمت شمارید و آنها را از خود راضی کنید و به معلم هایتان احترام زیاد بگذارید...
چهارشنبه, ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۹:۲۱
میثاق نامه مکتب حاج قاسم، توسط سردار قاآنی خوانده شد؛
وصیت نامه الهی سیاسی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان «میثاق نامه مکتب حاج قاسم» منتشر شد.
جمعه, ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۹:۳۷
امام خمینی(س) با دمیدن روح خودباوری و نفی از خودبیگانگی، زمینه های بازگشت به خویشتن را در میان قشر جوان و روشنفکر دانشگاهی فراهم ساخت و باعث رویکرد نیروهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور به سوی مذهب شد. بنابراین، نهضت فکری ـ فرهنگی پانزده خرداد به رهبری امام خمینی تأثیرات عمیق و شگرفی بر ساختار سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایران گذاشت و نتایج و پیامدهای سازنده و مطلوبی به بار آورد.
سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۷:۴۸
بمناسبت درگذشت استاد حکیمی:
حضرت امام در ۲۸ آبان ۱۳۴۸ از شهر نجف در نامه ای به آقای محمد رضا حکیمی درباره آگاه ساختن جامعه تذکرات جالبی داده اند که بازخوانی آن دارای اهمیت بسیاری است.
دوشنبه, ۰۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۷:۰
بیست و ششم بهمن ماه ۱۳۶۱ نگارش وصیت نامه سیاسی ـ الهی امام خمینی(س) به پایان رسید. «وصیت» گرچه به معنای «سفارش» میباشد؛ ولی در فرهنگ اسلامی و متأثر از آموزه های قرآن و عترت، معنای اصطلاحی سازنده ای یافته و به معنای سفارش شخص به وصی خود جهت انجام کارهایی پس از مرگ او میباشد.
یکشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵
خمینی خوش قیافه ترین پیرمردی بود که در عمرم دیده ام. زمین تا آسمان با دیگر رهبران خاورمیانه مثل قذافی و عرفات که مثل عروسک های خیمه شب بازی بودند فرق داشت. خمینی چیزی مثل پاپ یا یک سلطان مقتدر بود، یک رهبر واقعی. مردم ایران بیش از اندازه او را دوست داشتند. در حد یک پیامبر، یا از آن بالا تر، در اندازه یک خدا
شنبه, ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
اصول سیاست خارجی را که امام خمینی (س) طراحی نموده است، می توان به منزله یکی از منابع رسمی تصمیم گیری در سیاست جمهوری اسلامی ایران به شمار آورد.
چهارشنبه, ۰۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
در زمان خود رضا شاه، قتل عام مسجد گوهرشاد را من به خاطر دارم، و کسانی که به سن من هستند به خاطر دارند که در مسجد و معبد مسلمین - که مرکز اقامه نماز بود، عبادت خدا بود- اینها ریختند و یک عده از مظلومین که برای دادخواهی آنجا مجتمع شده بودند، قتل عام کردند و از بین بردند.
دوشنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۰ - ۵:۹
نامه عرفانی حضرت امام به سید احمد خمینی:
حضرت امام خمینی (س) طی نامه ای وصیت گونه با مضمون اخلاقی- عرفانی و تأکید اهمیت نماز در ترقیات روحانی، با عنوان فرزند برومند خویش حاج سید احمد خمینی (س) موضوعاتی ارزنده، ماندگار و تأثیرگذار را مطرح کردند و کتاب شریف سرالصلوة (معراج السالکین و صلاة العارفین) را به ایشان اهدا کردند.
یکشنبه, ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۰
نظرات امام خمینی در مورد انتخابات؛
چهارشنبه, ۰۶ تیر ۱۴۰۳ - ۹:۱۸
در روزهای اخیر موضوع قرائت زیارتنامه در حرم امام خمینی (ره) به هنگام حضور هیأت دولت، به محل بحث در فضای مجازی تبدیل شده و جماعتی از عمامه به سرهایی که می خواهند پز روشنفکری بدهند و خود را متفاوت نشان دهند، در فضای مجازی فریاد وا اسلاما سر داده اند که چه نشسته اید بدعتی جدید در دین رخ داده...
شنبه, ۰۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۰
جمعه, ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۲
امام خمینی(س) با قبول قطعنامه، موقعیت نظام جمهوری اسلامی را در شرایط بوجود آمده حفظ کرد و پس از هشت سال مبارزه، دشمن را از اشغال حتی یک وجب خاک ایران نا امید کرد که در تاریخ جنگ ها بی سابقه است، لکن این تصمیم به منزله پایان مبارزه نبود، بلکه تغییر استراتژی و اتخاذ شیوه جدیدی از مبارزه در جبهه سیاسی بوده است. ایشان با اشاره به اینکه باید برای دفع تجاوز احتمالی دشمن آماده و مهیا باشیم. می فرماید: من در میان شما باشم و یا نباشم، به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد.
شنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰