حضرت امام تأکید مى کنند که خودخواهى، حجاب عرفان و موجب سرگشتگى و درافتادن به وادى گمراهى است. این مطلب ما را به یاد گفتۀ حلاج مى اندازد که وقتى از او پرسیدند: راه رسیدن به خدا چیست؟ پاسخ داد: «راه» وقتى مفهوم دارد که دو چیز مورد نظر باشند، در حالى که هیچ چیزى همتا و همراه خداوند نیست.
چهارشنبه, ۰۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴
گفتگو با امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش
شنبه, ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۹
سه شنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵
سخنرانی در جمع اعضای بسیج مستضعفین (استمرار راه انقلاب ـ حفظ نظم)
سه شنبه, ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱
سه شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
چهارشنبه, ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹
آیت الله دکتر سیدمصطفی محقق داماد چهره ای آشنا برای اهالی فقاهت و اندیشه است. ایشان فرزند آیت الله سید محمد محقق داماد است و در سال 1324 در شهر قم به دنیا آمد. آیت الله محقق داماد، دارای درجه اجتهاد و همچنین مدرک فوق لیسانس در دو رشته حقوق و فلسفه اسلامی است؛ در سال 1988 برای اخذ درجه دکترا در بخش حقوق بین الملل به دانشگاه فرانسوی زبان لوون بلژیک وارد شد و در سال ۱۹۹۵ موفق به اخذ درجه علمی Ph.d شد. ریاست گروه حقوق دانشگاه شهید بهشتی، ریاست گروه علوم و معارف اسلامی فرهنگستان علوم ایران، ریاست گروه حقوق سازمان مطالعه و تدوین کتابهای علوم انسانی دانشگاه ها، عضویت در هیئت داوران خبرگان بدون مدرک، عضویت در شورای علمی مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی و سردبیری فصلنامه فرهنگستان علوم از جمله مسئولیتهای فرهنگی و علمی ایشان است.آیت الله محقق داماد همچنین، در دهه 1360 چند سال ریاست سازمان بازرسی کل کشور را بر عهده داشت. بررسی اندیشه های فقهی و فلسفی امام(س) بهانه ای شد تا به سراغ ایشان برویم تا از زاویه جدیدی آن را مطرح کنند:
سه شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳
در میزگرد پرتال امام خمینی برر سی شد
انقلاب فرهنگی از چالش برانگیزترین موضوعات سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی است این اقدام با هدف هماهنگ کردن نظام دانشگاهی که فضایی متفاوت از جامعه اسلامی انقلابی آن سال ها را از سر می گذراند برنامه ریزی شد تا دانشگاه را با مسیر انقلاب هماهنگ کند. پرتال امام خمینی برای ارزیابی این رویداد میزگردی را با حضور سه تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس که خود از مولودات انقلاب فرهنگی است ترتیب داده است که در ادمه متن گفتگوی این سه استاد دانشگاه را خواهید خواند. دکتر علی محمدحاضری و دکتر غلامرضا جمشیدی ها اساتید گروه جامعه شناسی و دکتر وحید احمدی نیز که عضو هیئت علمی گروه برق و الکترونیک است از جمله دانشجویان انجمن های اسلامی بوده است که در سال های ابتدایی انقلاب درگیر انقلاب فرهنگی گردیدند وی در کمیته های اجرایی ستاد انقلاب فرهنگی نیز عضویت داشته است:
چهارشنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳
سخنرانی در جمع اعضای ستاد جهاد سازندگی (مبارزه و جهاد در مکتب اسلام)
دوشنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰
فرمان هشت ماده ای امام، یک فرمان حقوقی است و بیش از هر حوزه ای، نظام قضا و فضای حقوقی کشور را به چالش می کشد. 29 سال پس از صدور، باتوجه به اوضاع نه چندان مطلوب نظام قضایی کشور، بررسی حقوقی این فرمان ضروری می نمود میزگردی با حضور دکتر محمود آخوندی، دکتر محمدهاشمی و دکتر محمدحسین زارعی، حقوقدانان برجسته کشور برگزار شود و در آن به تحلیل مبسوط بستر تاریخی صدور فرمان، حوزه خصوصی، استقلال نظام قضا، حقوق بشر، حقوق زندانیان و... پرداخته شود. این میزگرد با پاسخ به این سوال معروف به پایان می رسد: چه باید کرد؟ این بار پاسخ حقوقی سه حقوقدان برجسته به این سوال بزرگ، خواندنی است.
سه شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۹
انقلاب فرهنگی از چالش برانگیزترین موضوعات سال های ابتدایی انقلاب اسلامی است این اقدام با هدف هماهنگ کردن نظام دانشگاهی که فضایی متفاوت از جامعه اسلامی انقلابی آن سال ها را از سر می گذراند برنامه ریزی شد تا دانشگاه را با مسیر انقلاب هماهنگ کند. برای ارزیابی این رویداد به گفتگو با عبدالمجید معادی خواه نشستیم. معادیخواه که در آن دوره نمایندگی مردم تهران در نخستین مجلس شورای اسلامی را برعهده داشت در کابینه شهید باهنر، مهدوی کنی و کابینه اول مهندس موسوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را بر عهده داشت اما سال هاست که عرصه سیاست را رها کرده و با مدیریت بنیاد تاریخ انقلاب اسلامی ایران به عرصه پژوهش در تاریخ روی آورده است.
در ابتدا توضیحی در زمینه شرایط سال های اول انقلاب در دانشگاه ها بفرمایید که موجب ضرورت انقلاب فرهنگی گردید؟
چهارشنبه, ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
شنبه, ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۷
این شدت عاطفه و احساس و رأفت در زن مانع از اینکه زن به عنوان یک موجود انسانی به وظایف خودش عمل بکند؛ نیست یعنی میان عاطفه و عقل تعادل وجود دارد من به شهادت آیات قرآن یک چنین چیزی را برداشت کردم که ما می بینیم درست در کوران حوادثی که شاید این مادران به جهت آن نقش شدید عاطفی خودشان می بایست بیایند نقشه تاریخ را به هم بریزند، آن نقاط عطف تاریخی را ایجاد می کنند و عواطف و احساساتشان مانع از اجرای آن نقش نمی شود.
سه شنبه, ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۱
دوشنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷
حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری دبیر مجمع روحانیون مبارز و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این گفت و گو، در توضیح فرمان هشت ماده ای حضرت امام و دلایل صدور این فرمان با بیان اینکه موضوع اصلی پیام 24 آذر 1361 حضرت امام خمینی(س) که به فرمان 8 ماده ای معروف شده، حقوق اساسی مردم و تکیه بر قانون مداری در برخورد با مجرمین و جرایم و مساله استقلال، و قاطعیت و کارآمدی قوه قضائیه و تکیه بر اسلامی بودن قوانین وهمچنین نحوه عملکرد دستگاههای نظام به خصوص قوه قضائیه است، گفت: فرمان هشت ماده ای از افتخارات نظام جمهوری اسلامی و از افتخارات دوران مدیریت حضرت امام است.
سه شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
دوشنبه, ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲
سه شنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰
بررسی برخورد و مواجهه امام خمینی(س) با رؤسای جمهور در گفتگو با دکتر فرهاد درویشی
سه شنبه, ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: عالی نسب یک سرمایه ملی است نه به علت آنکه مالک 2 کارخانه بوده و نه به علت اینکه روزگاری مشاور نخست وزیر بوده، بلکه به این علت که عالی نسب می تواند یک الگو باشد؛ آن هم در زمانه ای که نسل سرگردان امروز در بزنگاه های تصمیم گیری خود را بی پشتوانه و بدون اتکا احساس می کند. او در شکل دادن به برنامه پر افتخار «توسعه و تکامل نظام جمهوری اسلامی» یک نقش منحصر به فرد و استثنایی داشت.
یکشنبه, ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
شنبه, ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷
سه شنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۷
سه شنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲
سخنرانی در جمع نمایندگان مردم آذربایجان شرقی (ایستادگی و مقاومت)
سه شنبه, ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵
گردهمایی مدیران بازرگانی دولت دفاع مقدس به مناسبت سالروز شهادت شهید بهشتی
گردهمایی مدیران بازرگانی دولت میرحسین موسوی که همه ساله در سالروز بزرگداشت شهدای هفتم تیر و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید بزرگ و 72 یار گرانقدرش برگزار می شود؛ این بار در دانشگاه علامه طباطبایی شکل گرفت.
یکشنبه, ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۹
چهارشنبه, ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰
مهندس شیری، با اشاره به وقایع و خاطرات دهه شصت و شخصیت اخلاق گرای دولت دهه 60 گفت: ملت ها با اتکا به اخلاق به بقای خود ادامه می دهند و هر ملت و قومی که فاقد اخلاق باشد؛ میرا و نابودشدنی است.
یکشنبه, ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۴