حجت‏ الاسلام والمسلمین حاج سید احمد خمینی براساس حکم حضرت امام خمینی(س) و بر مبنای طرحی که توسط آقایان محمدعلی انصاری و حمید انصاری تدوین و کلیات آن مورد موافقت حضرت امام و رؤسای سه قوه قرار گرفته بود، مؤسسه‏ ای را در سال 1367 با نام «مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)» تأسیس نمود، و پس از ارتحال حضرت امام مسئولیت ادارۀ مؤسسۀ مذکور و حرم مطهر حضرت امام را طی حکمی به حجت ‏الاسلام والمسلمین محمدعلی انصاری سپرد. متن حکم بدین شرح است: 

جناب حجت‏ الاسلام آقاى حاج شیخ محمدعلى انصارى دامت افاضاته

 با توجه به سابقه و تجربه خدمت شما در پیشگاه مقدس رهبر کبیر انقلاب اسلامى، حضرت آیت‏اللَّه العظمى امام خمینى - سلام‏اللَّه علیه - جنابعالى را به عنوان سرپرست مسؤول مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینى(قدس‏اللَّه سره) و حرم مطهر آن حضرت منصوب مى‏نمایم که با هماهنگى و استفاده از کلیه نیروهاى مجرب اجرایى و فکرى و فرهنگى و مردمى کشور، زمینه‏هاى لازم نشر آثار با برکت و همچنین طراحى و ساخت مرقد شریف را فراهم نمایید. ان شاءاللَّه تمامى ارگانها و نیروهاى مؤمن و مخلص انقلاب در تمامى برنامه‏ها با شما همکارى مى‏نمایند و در اجر بزرگ تعظیم شعائر اسلام و تحقق آرمانهاى مقدس امام سهیم خواهند بود. خداوند به شما و همگى توفیق خدمت بیشتر در پیمودن راه مقدس و اهداف عظیم انقلاب اسلامى عنایت فرماید. والسلام علیکم و رحمت اللَّه  ، احمد خمینی،  31/3/68

قانون نحوه حفظ آثار و یاد حضرت امام خمینی(س) والحاقیه آن

مجلس شوراى اسلامى با تصویب قانون نحوه حفظ آثار و یاد حضرت امام خمینى در تاریخ چهاردهم آبان 1368 و سپس تأیید آن توسط شوراى نگهبان، امر حفظ، نشر، نظارت و تأیید آثار امام خمینى را بطور مستقیم به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینى(س) واگذار و علاوه بر آن بعضى سازمانها، وزارتخانه‏ها و صدا و سیما را موظف به نشر و بسط اندیشه‏هاى بنیانگذار جمهورى اسلامى ایران نموده‏است. همینطور مجلس شوراى اسلامى با الحاق موادى به قانون فوق که در تاریخ 26 شهریور 1369 به تصویب و در تاریخ 3/7/69 به تأیید شوراى نگهبان رسیده‏است، درباره دخل و تصرف و یا انهدام اسناد مرتبط با حضرت امام(س) و نیز سایر موادى که در این الحاقیه آمده است براى مرتکبان، پیگرد قانونى و مجازات تعیین کرده است.

. انتهای پیام /*