مجله کودک 516 صفحه 19
نسخه چاپی | ارسال به دوستان
برو به صفحه: برو

مترجم : زهرا سادات موسوی محسنی

ویراستار : مرجان کشاورزی آزاد

ناشر مجله : موسسه چاپ و نشر عروج

نویسنده : افشین علاء

موضوع : کودک

مجله کودک 516 صفحه 19

غذایی و ورزش کردن تا حدی به این مشکل، جواب میدهند. اما گفته میشود که متهم اصلی در این ماجرا، قند و شکر است. مصرف زیاد شیرینی و مواد قندی علاوه بر چاقی، باعث بروز بیماریهایی مانند مرض قند (دیابت)، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی نیز میشود. توجه و علاقه به مصرف شکر و مواد قندی میتواند تبدیل به نوعی اعتیاد شود. بیشتر صنایع غذایی و قنادیها هم سعی میکنند تا محصول غذایی یا شیرینی خود را به روشهای مختلف شیرین کنند تا مشتری بیشتری بهدست آورند. مشتریانی که اغلب آنها بچهها هستند. شکر خاصیت عجیبی دارد که میتواند سایر حسهای روی زبان ما را بپوشاند. با مصرف شیرینی که با شکر ساخته شده است، مزههای ترشی، شوری و تلخی پوشانده میشوند و ما متوجه مزههای دیگر نمیشویم. به همین خاطر است که میتوان بدمزهترین و ناخوشایندترین مزهها را با شکر کافی، خوش طعم و خوشایند جلوه دهیم. «روباه و بُز» روزی یک روباه به داخل چاه عمیقی سقوط کرد. هرچه به دور و برش نگاه کرد، راهی برای نجات از چاه پیدا نکرد. روباه کمکم داشت نگران میشد، که یک بز تشنه دوان دوان خود را به لب چاه رساند تا

مجلات دوست کودکانمجله کودک 516صفحه 19