در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی٬ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: برنامه های ارتحال امام و نهضت خونین ۱۵ خرداد باید به گونه ای برگزار شود که علاوه بر انعکاس استانی و ملی٬ در سطح بین المللی منعکس شود.
برنامه روزانه امام خیلی منظم است. یعنی برنامه یک روز ایشان را که تقریباً ضرب در 365 روز بکنیم برنامه سالانه ایشان مشخص می شود، از صبح که ساعت هفت به طرف دفتر کار و بیرونی خودشان می آیند ملاقاتها شروع می شود.
معاون فرهنگی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) در توضیح برنامه های پیش بینی شده برای بیست و چهارمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام(سه)، گفت: نمایشگاه «بر آستان آفتاب» از 5 تا 15 خرداد و شب شعر و کنسرت اشعار حضرت امام(س)، 8 یا 9 خرداد و موارد دیگری از نمایشگاه، نشر کتاب، لوح فشرده و... برگزار خواهد شد.
تهیه کننده برنامه «میراث» شبکه چهار، درباره ی لزوم ساخت برنامه هایی جذاب و فاخر با محوریت اندیشه های امام(س) برای نسل جوان، گفت: هر چه جلوتر می رویم به دلیل هجوم رسانه یی و اندیشه ها و سلیقه های جدید نسل جوان، باید به برنامه هایی با سبک گفت وگو محور و میزگردی بیشتر پرداخته شود.
این فصلنامه شامل مقالاتی با نگاهی نو به حوادث مختلف سال های نخست نهضت امام خمینی(س) و قیام 15 خرداد است.
خانم ها همان طورى که مردها فعالیت مى کنند براى انتخابات، خانم ها هم باید فعالیت بکنند براى این که فرقى ما بین شما و دیگران در سرنوشت تان نیست. سرنوشت ایران، سرنوشت همه است.
رئیس قوه قضائیه افغانستان پس از ورود به ایران با حضور در مرقد مطهر حضرت امام(س) نسبت به مقام شامخ ایشان ادای احترام کرد.
سومین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی با حضور رؤسای کمیته های ستاد و نمایندگان دستگاه ها و ارگان ها، در حرم امام خمینی برگزار شد.
حضرت امام خمینی(س)، بهترین راه اداره انتخابات را تنظیم انتخابات به دست خود مردم می دانند و انتخاب یک ملت را بری از اشتباه می خواند. ایشان همچنین از نامزدهای انتخابات دعوت می کنند که اخلاق اسلامی- انسانی را در تبلیغات خود مراعات و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند.
حضرت امام(س) اگر مطمئن مى شدند طلبه اى زحمتکش است و درس مى خواند، خیلى برایش احترام قائل بودند.
کتاب «تشنه و دریا» گوشه ای از خاطرات جذاب و خواندنی «محمدتقی رضایی کوپایی» است که مدتی طولانی افتخار پاسداری از بیت و دفتر امام خمینی(س) در جماران را داشته است.
امام خمینی(س) ضمن اشاره به اقسام سه گانه علم (آیه محکمه،یا فریضه عادله، یا سنّت قائمه)، به علم نافع و علم مذموم اشاره کرده و راه شناسایى آن را ارائه مى دهد و به هماهنگى علم و ایمان و تخصص و تعهد تأکید مى کنند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.