در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
یک پژوهشگر سیاسی گفت: تحلیل وِبِری با هدف کم رنگ کردن ریشه دینی انقلاب اسلامی مدعی است که امام خمینی(س) بر احساسات مردمی سوار شده بود لذا او را یک رهبر کاریزماتیک می خواند در حالی که رهبری امام از نوع دینی بود.
وضع حکومت اسلام یک همچو وضعى است. اداره اش براى رفاه مردم است، نظامش براى رفاه مردم است، رئیس جمهورش براى رفاه مردم است، نخست وزیرش براى رفاه مردم است، و محیط، محیط محبت؛ یک محیط محبت.
امام امت، نه تنها خود به قانون مقید بود، بلکه حکومت خود را بر اساس قانون پایه گذاری کرد.
تشریح برنامه های سالروز بزرگداشت امام(س) در برخی شهرستان ها
آیت الله امامی کاشانی طی نامه ای که به محضر امام خمینی نوشته بود، نظر ایشان را دربارۀ چند استخاره که برای تغییر رشتۀ تحصیلی فرزندشان جویا شده بود.
قائم مقام سازمان فرهنگ، هنر و ارتباطات گفت: با اعمال فشار های اقتصادی نخستین کالایی که از سبد خانوار حذف می شود، هنر است زیرا آب و نان نیست. مارکسیست ها با ایده نظریه کالاهای اساسی، و امام خمینی(س) با نظریه شهادت که اثری از فقر و غنا در آن نیست، به تئوری ها پاسخ می دهند.
حضرت امام خمینی(س) اگرچه بنابه فرمایش خودشان معتقد به فقه سنتی و اجتهاد جواهری بودند و اجتهاد بر همان سبک را صحیح می دانستند، اما به طور جدّ باور داشتند که زمان و مکان دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند.
کتاب «امام خمینی(ره) و بیداری اسلامی (چالش ها و راهکارها)» با تدوین «علی داستانی بیرکی» برای نخستین بار به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آمد.
حکومت اسلامی اگر چه اراده مردم را به عنوان بالاترین مرجع قانون گذاری و تصمیم گیری نمی پذیرد، اما خود را حکومتی مردمی می داند و در خدمت مردم است؛ با این استدلال که قوانین الهی برای سعادت و خوشبختی دنیوی و اخروی ابنای بشر نازل شده است و رعایت و اجرای آن نیازهای آن ها را تأمین می کند.
اشعار حضرت امام(س) در حوزه ادبیات عرفانی قرار می گیرند و از جنبه غنای علمی و مباحث عرفانی دارای ارزش و اعتباری فوق العاده اند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.