امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
گزارش تصویری از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱
موضوع حفاظت از آثار تاریخی، علمی است که ضوابط، حساب و کتاب، روش های تعریف شده و منشورهای متعددی در سطح بین المللی دارد. ما چه در آثار منقول و چه غیرمنقول مرتبط با امام(ره) هنوز شاهد یک رفتار علمی حفاظتی نیستیم. همانطور که باید نسبت به آثار غیرمنقول مرتبط با حضرت امام(ره) نگران بود،چند برابر آن باید نگران آثار منقول امام باشیم چراکه این آثار باید برای سال ها و نسل های آینده هم باید نگهداری شود.
مدیر بنیاد حفظ و نشر آثار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از انتشار مجموعه شعر "حاج قاسم فرزند روح الله" تقدیر کرد.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین کمساری گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی و آموزشی وفرهنگی موسسه ارائه داد و خواستار همکاری وتعامل دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان جهت ترویج و نشر اندیشه های امام شد.
کتاب «مناهج الاصول إلی علم الاصول» اثری دو جلدی و آخرین بخش از تألیفات امام خمینی(س) در علم اصول فقه می باشد.
سخنوری انقلابی امام خمینی (س) فصل جدیدی در تحلیل ارتباطات اجتماعی و تئوری های فرهنگ و اجتماع باز کرده است. بدون شک با رهبری ایشان معنی و مراحل سیاست و اخلاق، دیانت و اجتماع، عدالت و انصاف نه در ایران بلکه در سایر جوامع و ممالک اسلامی رو به تغییر است.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت مادر شهیدان سید حسن و سید محمد صنیع خانی را تسلیت گفت.
خونهای ملت ما را هدر ندهند. ملت ما زحمت کشیده اند، ملت ما خون داده اند، بخواهند باز این با این اباطیل برگردانند به حال اول، این قابل تحمل نیست.
«فردا روز زن است. روز زنی است که عالم به او افتخار دارد؛ روز زنی است که دخترش در مقابل حکومتهای جبار ایستاد و آن خطبه را خواند و آن حرفها را زد که همه میدانید؛ زنی که در مقابل یک جباری ایستاد ـ که اگر مردها نفس میکشیدند همه را میکشتند ـ و نترسید و ایستاد و محکوم کرد حکومت را، یزید را محکوم کرد.»
جمعی از دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم پزشکی پردیس از بیت امام خمینی در جماران بازدید کردند
ادبیات را علومی که مربوط به فرهنگ و ادب باشد و دربارۀ مسائل ادبی گفتگو کند، تعریف کرده اند؛ همچنین مجموعه آثار مکتوبی است که بازتاب های عاطفی انسان را می نمایاند و به شیوه ای هنری در قالب شعر و داستان درآمده و جزو دانش های متعلق به علوم ادبی است. (فرهنگ فارسی عمید؛ انوری، ۱/ ۲۹۹؛ دهخدا، ۱/ ۱۳۱۳) ادبیات امام خمینی نیز تمام آثار ادبی ایشان است که نظم (شعر) و نثر را در برمی گیرد. آثار نظمی امام خمینی در دیوان شعر ایشان آمده است؛ اما آثار نثر حضرت امام شامل نثر نوشتاری و نثر گفتاری است. کتاب های مختلف، نامه ها و پیام های کتبی ایشان، در حوزه نثر نوشتاری؛ و مجموع سخنرانی های ایشان در حوزه نثر گفتاری جای می گیرد.
امام خمینی در جمع گروهی از فرماندهان نظامی با تاکید بر مسئولیت پذیری در قبال کشور و انقلاب، کنار کشیدن از مسئولیت ها را مخالف با روحیه سربازی دانستند.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار جمعی از سفرا و معاونان سابق وزارت خارجه تاکید کرد: قدرت یک دیپلمات و دستگاه دیپلماسی این است که هنگام مواجه شدن با بن بست در یک مسیر، بتواند در کمتر از ۲۴ ساعت راه جدیدی را باز کند؛ ولو اینکه آن راه حل با مسیر به ظاهر ۱۸۰ درجه مخالف، اما در واقع در راستای هدف باشد.
وحدت و انسجام از مسائل مهم و مؤکد دین اسلام است که در قرآن و روایات ائمه معصومین(ع) به آن سفارش شده، و به همان سان از تفرقه و اختلاف نهی شده است. بر همین اساس امام خمینی نیز به این مسئله توجه ویژه داشت. بر وحدت ملی در داخل کشور بسیار سفارش می کرد؛ تاآنجاکه به راحتی می توان وحدت ملی را از اصول اندیشه ایشان دانست.
گزارش تصویری از غرفه موسسه تنظیم و نشر در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱
صلاح زواوی، سفیر سابق فلسطین در تهران، صبح امروز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور در جماران با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر منوچهر محمدی عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. «تحلیلی بر انقلاب اسلامی»، «انقلاب اسلامی در مقایسه با انقلاب های فرانسه و روسیه»، «انقلاب اسلامی، زمینه ها و پیامدها»، «ضربه پذیری منافع امنیتی ایالات متحده آمریکا»، «انقلاب اسلامی و نظام جهانی»، «انقلاب اسلامی در میان انقلاب های بزرگ جهان»، «بیداری جهان اسلام»، «رابطه امام خمینی و مردم در انقلاب اسلامی»، «تحلیلی بر کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲»، «مصدق در گذر تاریخ»، «نظم نوین جهانی از نگاه سیاستمداران خارجی»، «علل و عوامل بروز جنگ تحمیلی» و «مولفه های قدرت در جمهوری اسلامی» از جمله کتاب های ایشان است.
در بیست و دوم اردیبهشت ماه سال ۶۳ در پیامی خطاب به نمایندگان نخستین دوره مجلس شورای اسلامی به بیان ویژگی های مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی پرداخت...
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.