مطهری فقط تئوریسین، نظریه پرداز و اندیشه ورز بود و تفکر او مانند آیت الله بهشتی واقعاً در رأس اندیشه های انقلاب قرار داشت.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی کمساری رییس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در نشست خبری به مناسبت سی و ششمین سالگرد تأسیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) گفت: سال گذشته 15 هزار دانش آموز از برنامه های هفته فرهنگی خمین بازدید کردند. بیشترین تأکید ما بر نسل جوان است. به هر حال 36 ساله های ما امام را ندیده اند و لذا خیلی مهم است که ما بتوانیم یک تصویر درست، سانسور نشده و غیر کاریکاتوری از امام عرضه کنیم و تلاش داریم به آن سمت حرکت کنیم.
وسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) در طول سالهای گذشته کوشیده است تا در کنار نهادها و مراکز فرهنگی و رسانه های متعهد، از پیوند عمیق مردم و بویژه نسل جوان با آثار و رهنمودهای حضرت امام پاسداری کند و با تنظیم و انتشار آثار امام و دیگر فعالیتهای متنوع خویش در عینیت بخشیدن به حضور نیرومند رهنمودها و رفتار و منش حضرت امام در متن جامعه اسلامی در داخل و خارج کشور گام های مؤثری بردارد.
کتاب البیع امام خمینی نخست در نجف به چاپ رسید، بدین صورت که دست نوشته های ایشان که به صورت مسودّه بوده و دوباره نویسی نشده بود، قبل از چاپ توسط یکی از شاگردان برجسته ایشان؛ یعنی آیت الله غلام رضا رضوانی خمینی تصحیح و تقویم می شده و تصرفات اصلاحی وی بعد از ملاحظه و رد یا قبول حضرت امام برای چاپ فرستاده می شد. و بدین صورت نسخه چاپ شده در نجف به دست خودشان تصحیح شده است. چاپ مجلدات این اثر پنج جلدی در سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ به فرجام رسید.
امام فقط امام دیروز نیست؛ امام امروز هم هست، امام فردا هم هست. نسل جوان و هوشمند ما که قرار است مسئولیت ملی و انقلابی گام دوم این انقلاب را برعهده بگیرد و آینده این کشور را اداره بکند، احتیاج دارد به یک نرم افزار واقعی؛ برای اینکه بتواند راه انقلاب را درست طی کند که این راه انقلاب، ایران را و ملت ایران را به منتهای قله خواهد رسانید، احتیاج دارد به یک نرم افزار مطمئن و جامع که بتواند به او کمک کند...
امام با کمال سادگی شیوه ای داشتند که من مجذوب می شدم. مثلا ایشان بدون اینکه به روی خودشان بیاورند که من دارم به شما آیه می گویم می فرمودند: با هم دعوا نکنید، اختلاف نکنید، نزاع نکنید، فشل می شوید، سست می شوید. من در یافتم که ایشان آیه قرآنی را ترجمه می فرمایند که: ولا تنازعوا، فتفشلوا و تذهب ریحکم.
امام قانون اساسی جمهوری اسلامی را بزرگ ترین ثمره انقلاب میدانست؛ بر خلاف آنان که امام را متهم به بی اعتنایی به قانون میکنند و آن را به مبنای فقهی ایشان در خصوص اختیارات فقیه عادل نسبت میدهند، شواهد و قرائن فراوانی وجود دارد که نشان می دهد رویکرد امام در اداره کشور حرکت بر مدار قانون بود.
مراسم سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) یکشنبه(11 شهریور) در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار می شود.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی با تسلیت درگذشت محمدعلی بهمنی شاعر سرشناس کشورمان، نوشت: بی تردید زبان مستحکم و توانای آن مرحوم در کنار قالب بندی های نو و تسلط وی بر زبان فاخر فارسی نام این فقید سعید را در تاریخ ادب فارسی جاودانه خواهد ساخت.
در پی درگذشت استاد محمد علی بهمنی، شاعر و ترانه سرای بنام معاصر، پیام تسلیتی از سوی دکتر علی کمساری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد.
حفظ و حمایت از معیارهای اسلامی و ارزشهای انقلابی، از اصول پایدار امامین انقلاب در رهبری جامعه بوده و همواره بر این امر، عمـل و تأکید و یادآوری نموده اند، جوشش ارزش های انقلابی و دست یابی به اهداف انقلاب و رسیدن به آرمان ها و افق متعالی امری مبرهن برای انقلابیون واقع گرا بوده و...
بررسی جامع دیدگاه امام خمینی(س) درباره تروریسم، نشان می دهد که نگاه امام به جنبش های تروریستی منفی و توأم با محکومیت شدید استفاده از این روش ها بوده است؛ در تلخیص نظرات امام درباره ترور و تروریسم مواردی چون: حرکت تروریست ها باعث انسجام ملت فداکار ایران گردیده است؛ هرچه شخصیت ها را ترور نمودند قدرت مقاومت را در صفوف فشرده ملت بالاتر بردند؛ تروریست ها عواطف میلیون ها انسان متعهد را در سرار کشور بلکه جهان جریحه دار نمودند... به چشم می خورد که در ذیل به مواردی از آن پرداخته شده است.
رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، یادآور شد: هیچ حادثه تاریخی به اندازه حادثه عاشورا مشحون و سرشار از سخنرانی، نوشته، خطبه، ملاقات و مذاکره نیست و همه آنها هم ثبت شده است. امام حسین(ع) می خواهد جریان سازی و تاریخ سازی کند و این حرکت در طول تاریخ الگوبرداری شود. لذا در غزه زیر بمباران کسانی که سنّی هستند می گویند اینجا کربلا است و ما هم مثل خانواده حسین(ع) داریم فداکاری می کنیم.
در علم منطق، انسان را «حیوان ناطق» تعریف کرده اند. این تعریف دو بخش دارد: حیوان ـ که جنس است ـ و ناطق ـ که فصل است ـ. حیوان را هم تعریف کرده اند «جسم نام حساسٌ متحرکٌ بالارادة»؛ یعنی حیات حیوانی آن است که جسمی، رشد و نمو داشته و ادراک و حس و حرکتِ با اراده و خواست داشته باشد. چنین حیاتی مشترک میان انسان و سایر حیوانات است. خصوصیات این حیات تغذیه، تولید مثل، احساس و حرکت ارادی است
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.