در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
من در طى سالیان دراز، خطر اسرائیل غاصب را گوشزد مسلمین نمودم، که اکنون این روزها به حملات وحشیانه خود به برادران و خواهران فلسطینى شدت بخشیده است، و بویژه در جنوب لبنان به قصد نابودى مبارزان فلسطینى، پیاپى خانه و کاشانه ایشان را بمباران مى کند.
معاون امور جوانان و فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی از برگزاری مسابقات قرآن این استان ویژه هیئت های ورزشی و سمن های فعال حوزه جوانان خبر داد و گفت: بیت قدیمی امام راحل(س) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران میزبان این مسابقات ورزشی می شود
سردبیر روزنامه انصاف افغانستان، با تاکید به اینکه اگر روز قدس نبود، فلسطین و قدس فراموش می شدند، نامگذاری روز قدس به ابتکار امام خمینی(س) را شاهکاری توصیف کرد که جهان اسلام را به سوی اتحاد هدایت کرد و مبارزه ملت ملظلوم فلسطین را هدفمند ساخت.
خداوندا! بر ما بندگان ناچیز سر تا پا گناه ببخشا و رحمت واسعه خود را از ما دریغ نفرما هر چند نالایق هستیم لکن مخلوق تو هستیم.
رهبر حزب «مجلس وحدت مسلمین» پاکستان گفت: دنیا باید به تلاش های امام خمینی(س) برای حمایت از مظلومان جهان به ویژه فلسطین احترام گذاشته و روز قدس را هر چه باشکوه تر برگزار کنند.
در مکتب امام، رهایی قدس از مسیر بیداری مسلمین و سلاحِ متکی به ایمان عبور می کند و این درست در مقابل نگاه سازشکارانه ای است که مع الأسف هنوز در برخی سران مرتجع عرب به چشم می خورد.
استاد دانشگاه قائد اعظم پاکستان با تاکید بر اینکه امروز موضوع آزادی قدس و مبارزه برای حقوق فلسطینی ها بخاطر تلاش های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران می باشد؛ گفت: کلید اصلی حل مشکل فلسطین در گرو پیروی از آموزه های حضرت امام خمینی(س) است.
خداوندا! این وحدت کلمه را در بین ملتهاى اسلام و در بین ایران حفظ کن. خداوندا! دست اجانب را از ممالک اسلامى کوتاه کن. خداوندا! استقلال را و آزادى را به ما عنایت فرما.
خداوندا! تو مى دانى که ما در این قیام رضاى تو را مى خواهیم، و تو مى دانى که ما از ظلم و لو بر یک نفر بیزار هستیم، و تو مى دانى که ما براى اجراى عدالت قیام کرده ایم، و تو مى دانى که از این تعدیات و ظلمها بیزار و مُنزَجِر هستیم.
پژوهشگر و دانشمند تاجیک، قدس را نماد مقاومت و ایستادگی مسلمانان جهان در برابر استکبار و رژیم صهیونیستی دانست و با ستایش اقدام مبتکرانه حضرت امام، از سکوت دولت های اسلامی و به خصوص عربی در مواجهه با جنایات اشغالگران انتقاد کرد
منظور از اصول بنیادى اخلاقى مسئولان، صفات و ویژگى هایى است که در اخلاق و رفتار مدیران و مسئولان نظام اسلامى نقش بنیادى دارد و در سخنان امام خمینى بر آنها تأکید شده و لزوم داشتن آنها براى مسئولان حکومتى توصیه گردیده است.
امام خمینى در تبیین خود از جامعۀ توحیدى، همان گونه که جامعه را به طور کلى به انسان تشبیه مى کند، جامعۀ توحیدى را نیز به انسان متعادل، عادل و کامل شبیه مى داند.
«صلاح زواوی» سفیر فلسطین در تهران اظهار داشت: امام خمینی(س) نه فقط کل کشورهای اسلامی را برای مسئله فلسطین دعوت کرد بلکه مستضعفان جهان را برای مبارزه بر ضد امپریالیسم آمریکا دعوت کرد.
انتقاد باید بشود. تا انتقاد نشود، اصلاح نمىشود یک جامعه. عیب هم در همه جا هست؛ سر تا پاى انسان عیب است و باید این عیبها را گفت و انتقادات را کرد؛ براى این که اصلاح بشود جامعه
بار خدایا، ما را از این خواب گران برانگیز، و از این خودخواهى و خودبینى، که منشأ همه مفاسد است، نجات ده و به صراط مستقیم انسانیت هدایت فرما. انَّکَ وَلىّ الْهدایَةِ وَ التَّوفیق.
نمی دانستیم چه کنیم یا کار را از کجا پیگیری کنیم. سرانجام تصمیم گرفتیم که به نزد امام برویم و چارۀ کار را از ایشان بخواهیم؛ چرا که ایشان هم فقیه مصلح بودند و هم حکیم و استاد بزرگ فلسفه. با اینکه شنیدیم که امام کسالت دارند و سرما خورده اند، ولی چاره نبود؛ شرایط از حساسیت زیادی برخوردار بود.
خداوندا، ما ضعیف و ناتوانیم و عقب افتاده از قافله سالکان، تو خود از ما دستگیرى فرما. رَبَّنا عامِلْنا بِفَضْلِکَ وَ لا تُعامِلْنا بِعَدْلِک.
رهبری که با واژگان انقلابی شناخته می شد در این پیام بارها واژه «مصلحت» را به کار می برد تا بعدتر اتهامی متوجه سیاسیون مصلحت اندیش نشود. چرا که تشخیص مصلحت با اهل سیاست است نه نظامی ها و در همین پیام نیز از «نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور» سخن گفته می شود.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.