دومین جلسه ستاد مرکزی سی و ششمین سالگرد بزرگداشت امام خمینی(س)، در جوار حرم مطهر معمار کبیر جمهوری اسلامی اسلامی برگزار شد.
ملت بزرگ اسلام از محراب مسجد کوفه تا صحراى افتخارآمیز کربلا و در طول تاریخ پر ارزش سرخ تشیع قربانیانى ارزشمند به اسلام عزیز و فى سبیل اللَّه تقدیم نموده و ایران شهادت طلب هم از این پدیده سعادتمند مستثنا نیست، و انقلاب اسلامى گوش و چشمش پر از این شهیدان حسین گونه است.
خبرنگار انگلیسى رادیو بى بی سى در 1357/9/13 در نوفل لوشاتو با امام خمینی دیدار و گفتگو کرد. موضوع پرسش های مطرح شده لزوم سرنگونى شاه، حکومت آینده ایران و عدم سازش با کمونیسم بود.
مبارک باد بر کشور عزیز ایران و بر ملت شریف، رزمندگانى چنین قدرتمند و عاشقانى چنین محو جمال ازلى
از جمله مباحثی که در سیره سیاسی حضرت امام زین العابدین(ع) باید مورد توجه قرار گیرد. موضع امام(ع) در برابر قیام توابین و قیام مختار است.
همه روز باید ملت ما این معنا را داشته باشد که امروز روز عاشوراست و ما باید مقابل ظلم بایستیم؛ و همین جا هم کربلاست و باید نقش کربلا را ما پیاده کنیم
امام خمینی (س) با استناد به کلام امیر المومنین علیه السلام نجات مردم محروم، و مبارزه با سلطه گری و سلطه جویی را از اهداف تشکیل دولت اسلامی می دانند.
درست ندیدن و صحیح نشناختن ابعاد و زوایاى شخصیت و افکار اصیل و مترقى امام خمینی، ظلم و جفا به او و نسل هاى حال و آینده است.
انتظار ملت مسلمان آن است که با امر اکیدْ، آقاى عَلم را ملزم فرمایید از قانون اسلام و قانون اساسى تبعیت کند، و از جسارتى که به ساحت مقدس قرآن کریم نموده، استغفار نماید و الّا ناگزیرم در نامه سرگشاده به اعلیحضرت مطالب دیگرى را تذکر دهم.
یکی از مسایل مهمی که در جریان کودتای قطب زاده مطرح شد، شرکت آیت الله شریعتمداری از مراجع تقلیدآن زمان در کودتا بود که منجر به سلب صلاحیت مرجعیت ایشان شد.
نگاه حضرت امام(س) به مسائلی همچون غدیرخم از منظری دیگر است. ایشان با دید ژرف و عمیق و در عین حال با نگاهی به تاریخ زندگی سراسر درس علی(ع)، به تفسیر عیدغدیر می نشیند و آن را عید پابرهنگان و محرومان می داند.
بازانتشار متن کامل نامه مهم امام خمینی(س) موسوم به منشور برادری
از نظر امام خمینی (س) فریاد برائت از مشرکان، مخصوص به زمانی خاص نیست و در هر سال باید تکرار شود.
امام خمینی(س) حب نفس را ریشه همه مشکلات انسان و بزرگ ترین مانع تزکیه می شمرد.
نقش حضرت امام در روشن ساختن اهداف واقعی شاه و گوشزد کردن رسالت خطیر علما و حوزه های علمیه در این شرایط کارساز بود. تلگراف ها و نامه های سرگشادة اعتراض علما به شاه و اسدالله علم، موجی از حمایت اقشار مختلف مردم را در پی داشت.
امام خمینى(س) در کلامى لطیف و عارفانه مى فرمایند: حج تجلّى و تکرار همة صحنه هاى عشق آفرین زندگى یک انسان و یک جامعه متکامل در دنیاست و مناسک حج، مناسک زندگى است.
در اندیشه های سیاسی امام، نقش و حقوق مردم در حکومت و جامعه از اهمیت فراوانی برخوردار است.
در فاصله نیم ساعت از شهر پاریس، دنیاى دیگرى مستقر شده است. آیت اللَّه خمینى که نامش نشانه اى از مخالفت با شاه است، در محوطه کوچکى از حومه پاریس اقامت گزیده است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.