حوادث ناشی از طوفان شن و برخورد یک هواپیما و یک چرخ بال و کشته شدن 8 نظامی باعث شد نیروهای آمریکایی با شکست و سرافکندگی خاک میهمن عزیزمان را ترک کنند.
چهارم اردیبهشت ماه سال ۵۷ بود که امام خبرنگار روزنامه لوموند را در محل اقامتشان در نجف پذیرفتند. این گفت و گو بازتاب گسترده ای در سطح رسانه های جهان داشت.
فرقی نداشت عید مذهبی باشد یا عید نوروز، در همه اعیاد امام عادت داشتند که عیدی بدهند اما آن عید...
آیت الله العظمی حاج میرزا علی آقا فلسفی همواره جزو حامیان جدّی نهضت بزرگ امام راحل (ره) بودند و در تمامی راهپیمائی هائی که در سال۱۳۵۷ در مشهد برگزار و برخی از آن ها برپایه اعلامیه امضاء شده از سوی ایشان و برخی دیگر از بزرگان حوزهُ علمیهُ مشهد شکل می گرفت در صفّ اوّل حضور یافته و تا پایان ادامه می دادند.
اگر کسی واقعاً در مسیر خدا گام بردارد خدا تمام موهبت هایی که لازم است به او ارزانی می دارد.
امام خمینی در یازدهم دی ماه سال ۶۷ یکی از مهمترین پیام های خود را خطاب به میخائیل گورباچف، رهبر شوروی سابق صادر کرد.
در بخشی از گفت و گوی امام بر بررسی قراردادهایی که میان رژیم شاه و کشورهای دیگر بسته شده، تاکید و پاسخ داده شده است:که قراردادها مورد بررسی قرار خواهند گرفت آنچه که مورد قبول باشد و به مصالح ما باشد قبول می کنیم.
در بیست و هشتم آذر ماه سال ۶۶، امام در وصیت نامه مهمی خطاب به فرزندشان سید احمدآقا خمینی نوشتند: تو با آنکه در هیچ شغلی از شغلهای سران اسلامی ـ ایّدهم الله تعالی ـ وارد نیستی، این سیلی های طاقت فرسا را که می خوری برای آن است که فرزند منی و به حسب فرهنگ غرب و شرق باید من و هر کس به من نزدیک و به ویژه تو که از هر کس نزدیکتری مورد تهمت و آزار و افتراء واقع شود.
تصویری از دستخط امام خمینی در رد تقاضای ده هزار تومان از سهم امام برای کمک به ساختمان مسجد را ببینید.
رژیم بعث عراق از هیچ تلاشی برای سرکوب و آزار و اذیت انقلابیون مسلمان عراقی کوتاهی نمی کرد و روز به روز بر تعداد دستگیرشده ها و شهدا افزوده می شد.
بیست و دوم آبان ماه سال ۴۶ بود که یورش نیروهای ساواک، این بار کتابخانه و کتاب هایش را هم بی نصیب نگذاشت.
نوزدهم آبان ماه مطابق با پنجم رجب ۱۳۸۴ بود که ایشان با حضور بر سر مزار چهل تن از علمایی که توسط آتاتورک (مؤسس کشور ترکیه) به شهادت رسیده بودند حاضر شدند و نسبت به آنان ادای احترام کردند.
امام خمینی در نوزدهم آبان ماه سال ۴۳ فرزند بزرگشان حاج آقا مصطفی را وصی خود قرار دادند.
رژیم شاه به این نتیجه رسیده بود که باید حاج آقا مصطفی را هم تبعید کند تا خیالش از مبارزه راحت شود.
اعضای سازمان جنبش امل در ششم آبان ماه سال ۶۰ به دیدار امام رفتند.
به دنبال شهادت حاج آقا مصطفی خمینی در اول آبان ماه سال ۵۶ و در پاسخ به تسلیت آیت الله ثقفی، امام و همسرشان نامه هایی جداگانه به ایشان نوشتند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.