سخنان رییس جلسه، شیخ طٰه صابونچی

 بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند را سپاس که ما را به این طریق هدایت رهنمون شد و اگر لطف و عنایت او نبود. ما هرگز هدایت نمی یافتیم. بزرگترین فضل و برتری امت ما آن است که خداوند به برکت پیامبر و دین و کتاب خود، راه هدایت را بر امت ما گشود و این امت را کلید هدایت بشریت قرار داد. درود و سلام بی پایان خداوند بر پیامبر(ص) و یاران و امت ایشان که خداوند در قرآن،  عزت و شرف او را افزود و فرمود:

 «خداوند و فرشتگان او بر شما درود می فرستند تا شما را از تاریکی و ظلمت خارج کنند و به نور و هدایت رهنمون شوند».

و چه شرافتی بالاتر از این که خداوند، وقتی بر پیامبر(ص) درود و سلام می فرستد، ما را هم به عنوان امت ایشان خطاب قرار می دهد.

حضار محترم! در این مناسبت مهم و از این جایگاه رفیع، بر آنیم تا دربارۀ شخصیتی بزرگ سخن بگوییم، چرا که جهان اسلام، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند افکار و اندیشه هایی است که دیدگاههای خود را به وسیلۀ آن تصحیح کند و با تقویت مواضع خود، جبهۀ رویارویی با دنیایی سراسر تغییر، تحول و تهدید را مستحکم گرداند. خداوند به امت ما وعده داده است که اگر به عهد و پیمان الهی خود وفادار بمانیم و حقایق اسلام را بطور کامل درک و اجرا کنیم، ما را یاری و نصرت نماید. سخن گفتن دربارۀ امام خمینی(ره)، سخن گفتن از یک واقعیت گذشته و یک مناسبت پایان یافته نیست، بلکه ایشان یک حقیقت همیشه زنده و مؤثر در زندگی و حیات امت اسلام می باشد.

بررسی افکار و شخصیت امام خمینی(ره)، ابعاد گوناگون و مختلفی را در بر دارد، اما موضوع این نشست به اندیشه ها و مواضع ایشان دربارۀ مسألۀ فلسطین و قدس شریف مربوط می شود. امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی ایران در برابر این مسأله، مواضعی اتخاذ کردند که نظیر آنرا در دیگر انقلابهای اسلامی، کمتر سراغ داریم. بعبارت دیگر امام خمینی(ره)، از همان آغاز نهضت و انقلاب در بیان مفاهیم و اندیشه های خود، فلسطین را در رأس برنامه ها و افکار خود قرار داده و آن را در عمق قلب خود جای دادند.

برای طولانی نشدن کلام به همین مختصر بسنده می کنیم و بحثهای مطرح شده را بررسی می نماییم.

 

منبع: رویارویی با تهدیدات معاصر در اندیشۀ امام خمینی(ره)، ج 2، ص 81.

. انتهای پیام /*