پنجاه و هفتمین شماره از مجموعه «یادها» در مؤسسه تنظیم نشر آثار امام خمینی (س) به خاطرات حجت الاسلام و المسلمین حسن یزدی خواه اختصاص یافته که انتشارات عروج با عنوان «مهاجر شریف» این کتاب را به چاپ رسانده است. به گزارش پرتال، این کتاب در هفت فصل و ۳۵۵ صفحه توسط علیرضا نخبه و ابوالفضل هدایتی تدوین شده و انتشارات عروج زیر نظر مؤسسه چاپ و نشر آثار امام خمینی (س) چاپ اول آن را در ۵۰۰ نسخه منتشر کرده است.
فصل اول این کتاب به معرفی خانواده و آغاز طلبگی حجت الاسلام و المسلمین حسن یزدی خواه در تهران می پردازد و از فصل دوم وارد مباحث سیاسی و همراهی او با نهضت امام خمینی (س)، همراهی با امام موسی صدر در لبنان و سایر فعالیتهای سیاسی او در ایران، لبنان و عراق می پردازد و فصلی هم به تبلیغ و کار فرهنگی او در قلب آفریقا اختصاص یافته است. صفحه ۴۲ این کتاب در خصوص آغاز مبارزات ضد شاه جوانان از زبان آقای یزدی خواه آمده است: «یادم می آید که ۱۸ ساله بودم که در تهران، به کمک مرحوم احمد نیک بین جمعیتی به نام «اخوان المؤمنین» تشکیل دادم. سال ۱۳۲۷ بود. جوانان تهرانی را جمع کرده بودم و بعدش هم یکی از اهل علم را دعوت کردم تا درباره معارف دین صحبت کنند. در واقع از همان دوره وارد مبارزات ضد شاه شدیم».
از جمله مطالب جذاب دیگر این کتاب «دیدگاه آیت الله بروجردی درباره فدائیان اسلام» است؛ که در این بخش نیز آمده است:«ارتباط یا اختلاف آیت الله بروجردی با سید مجتبی نواب صفوی، مسأله ای است که همیشه ما به آن توجه داشتیم. مسأله ای که همیشه مایه اختلاف نواب با رجال سیاسی مثل دکتر مصدق یا رجال سیاسی و مذهبی مثل آیت الله کاشانی، یا باعث جدایی از مرجع عالیقدری مثل آیت الله بروجردی می شد، مسأله اسلام و اجرای مو به موی احکام اسلام بود. خواسته، ایده و مبارزه نواب صفوی تنها برای همین بود. او قدرت و ثروت و شهرت نمی خواست؛ بلکه حاکمیت کامل اسلام را آرزو داشت. سید مجتبی نواب صفوی به آیت الله بروجردی گفت شما در منصب رهبری اسلام هستید؛ پس ایشان شکی در مرجعیت و زعامت حضرت آیت الله بروجردی نداشت و حرمت ایشان را شناخته بود. حرف نواب صفوی به آقای بروجردی این بود که شما قیام کنید و ما هم در رکاب شما هستیم؛ در حالی که آیت الله بروجردی چنین اعتقادی نداشت و با مبارزه علنی با دستگاه حاکم، مخالف بود.»


آدرس فروشگاه های انتشارات عروج جهت خرید حضوری
مرکزی: خیابان انقلاب، روبروی دانشگاه تهران بین ۱۲ فروردین و فخر رازی، پاساژ ظروفچی پلاک ۱۲۹۶
تلفن: ۶۶۴۹۳۰۸۱
شماره ۱: خیابان انقلاب، زیر پل حافظ، جنب فروشگاه برک
تلفن: ۶۶۷۰۶۸۳۳
همچنین آثار چاپ شده حضرت امام خمینی(س) را می توانید [اینجا] ببینید.
برای خرید الکترونیکی آثار حضرت امام و منشورات مؤسسه چاپ و نشر عروج نیز می توانید به [اینجا] مراجعه کنید.

. انتهای پیام /*