به گزارش پرتال امام خمینی(س) به نقل از ایرنا، قائم مقام وزارت کشور مالزی اعلام کرد که «محمد سبو» معاون رییس حزب اسلامی مالزی در سال 2008 مقاله ای در پایگاه اطلاع رسانی حزب اسلامی این کشور (حرکه دیلی) منتشر کرده که در آن از مسلمانان خواسته اصول رهبری اسلامی امام خمینی(س) را مورد پذیرش قرار دهند.

«عبدالرحیم» در یک نشست خبری درپوترا جایا پایتخت ستادی مالزی، گفت: معاون حزب اسلامی این کشور همچنین در سخنرانی ماه ژوئن خود گفته است مبارزات (امام) خمینی(س) سبک رهبری وی را تحت تاثیر قرار داده است.

«احمد زاهد حمیدی» وزیر کشور مالزی هفته گذشته در شصت و هفتمین مجمع عمومی حزب حاکم مالزی (آمنو) در سخنانی گفت که یکی از مقامات ارشد حزب اسلامی مالزی (پاس) به فعالیت های شیعی مرتبط است که به زودی ادعای خود را اثبات می کند.

 در این گزارش اشاره ای نشده است که آیا انتشار مقاله ای در ارتباط با امام خمینی(س) و یا سخنرانی درباره اندیشه و سبک رهبری امام(س) می تواند از منظر حقوقی و قانونی اثبات ادعای وزیر کشور مالزی مبنی بر شیعه بودن  محمد سبو باشد.

 تحریکات ضدشیعی در مالزی از ماه گذشته توسط «مخریز ماهاتیر» سر وزیر ایالت «کداح» مالزی و فرزندماهاتیر محمد نخست وزیر اسبق مالزی آغاز شد. اعلام رسمی ممنوعیت فعالیت شیعیان در ایالت کداح مالزی واقع در شمال این کشور، نخستین اقدامی بود که جمعه گذشته ادامه آن به پیشنهاد تغییر قانون اساسی این کشور منتهی شد.

 در ادامه این روند، ممیزی کتب مرتبط با شیعه مدنظر قرار گرفت و وزیر کشور مالزی نیز با صدور دستوری خطاب به مقامات رسمی مذهبی این کشور خواستار برخورد جدی با محمد سبو معاون حزب اسلامی مالزی (پاس) در مورد ارتباط وی با جنبش های شیعی در این کشور شد.

 وی گفت: تعجب می کنیم که چطور در انتخابات این حزب، مرد شماره دو خود را یک شیعه قرار داده است.

محمد سبو بعد از این واکنش ها خود را مسلمان پیرو مذهب سنی معرفی و اتهام شیعه بودن را رد کرد.

جریان ضد شیعی در مالزی توسط حزب حاکم «آمنو» رهبری می شود که نخست وزیر کنونی این کشور وماهاتیر محمد پشت آن قرار دارند.

 دولت مالزی در حالی محمد سبو را با ارایه یک مقاله و سخنرانی متهم به حمایت از شیعه و ذکر دیدگاه های امام خمینی می کند که ماهاتیر محمد نخست وزیر اسبق مالزی سال 90 در گفت وگویی تاکید کرد صدور پیام امام خمینی(س) به جهان که در قالب انقلاب اسلامی ایران تبلور یافت نمونه خوبی از انتقال ارزش ها بود. مردم ایران پس از انقلاب ،خردمند ، صلح جو و قوی هستند و قادر هستند در برابر فشارهای خارجی ایستادگی کنند. همین مسأله می تواند برای مردم جهان یک مدل باشد و این خود یعنی صدور پیام انقلاب. به نظر من آنچه در کشورهای عربی رخ داده بازتابی از انقلاب اسلامی ایران بوده و کشور ایران مدلی مناسب برای دیگر کشورهای اسلامی می تواند باشد.

 وی در جای دیگری از این مصاحبه گفته است: قرائت های گوناگونی از این دین (اسلام) بعمل آمده است و متاسفانه این تفاوت در برداشت از اسلام باعث شده که ما مسلمانان از هم فاصله بگیریم و البته این تفرقه به نفع دشمنان اسلام است. بنابراین اگر مسلمانان برداشت های متفاوتی از اسلام دارند و یا آموزش های دیگری از این دین به آنها ارائه شده است نباید از سوی سایر مسلمانان مورد هتک حرمت و آزار قرارگیرند. آن ها نیز نباید در نحوه دینداری شما اشکال وارد کنند. ما همیشه با هم متفاوت هستیم و به هر حال باید این تفاوت را قبول کنیم . قبول کنیم که همه ما مسلمانیم و این وظیفه هر مسلمانی است که مسلمان دیگر را به عنوان برادر خود بپذیرد. ما همه یک خدا را می پرستیم – الله - و همه ما محمد رسول الله (ص) را به عنوان پیامبر می شناسیم اینها کافی است که ما را به عنوان یک مسلمان بشناسند. ما نباید با یکدیگر جنگ و جدال کنیم. باید اذعان کنم که اسلام دینی خوب و آیینی متناسب با نیازهای روز است.

. انتهای پیام /*