به گزارش پرتال امام خمینی(س) در این مراسم اسفندیار اختیاری نماینده جامعه زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت: سخنان و آرمان های امام خمینی (س) هنوز هم امکان پیاده شدن دارند.
وی خطاب به حاضران در این مراسم اظهار کرد: با حضور تمام آحاد ملت ایران از جمله پیروان اقلیتهای دینی است که  فرهنگ و کشور ایران باقی مانده است. نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی گفت : ما ملت واحده هستیم و این به معنای زبان، فرهنگ و هرآنچه که شبانه روز با آن در تماسیم، هست.
اختیاری با اشاره به اصل سوم از قانون اساسی اظهار کرد : اگر امام خمینی(س) هم اکنون بود این اصل را اجرایی می کرد.

وی گفت: ما دوست نداریم که تبعیض ناروا ببینیم و دوست داریم که همه شهروند درجه یک باشیم و با عدل و داد زندگی کنیم البته هم اکنون این وضعیت وجود دارد ولی باید به گونه ای باشد که امام خمینی می خواست.

این سخن اسفندیار اختیاری با تشویق حضار همراه شد.

 در ادامه این مراسم بابایانس از شورای خلیفه گری ارامنه با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: 25 سال است که در هجران پدری مهربان و سیاست مداری عارف و حکیم به سوگ نشستیم.

وی افزود : امام خمینی(س) پرچم مبارزه با استعمار را برافراشت و این گونه عنوان کرد که توحید مذهب ملت است و این گونه گفت که وحدت ادیان مختلف حول مشترکات دینی امکان پذیراست.
این عضو شورای خلیفه گری ارامنه اظهار کرد: امام خمینی(س) تاکید بسیاری بر حفظ وحدت کلمه در میان ملت داشت.
بابایانس با بیان اینکه با شروع جنگ تحمیلی ارامنه کشور با دیگر افراد ملت و تقدیم صدها شهید درخت نوپای انقلابمان را آبیاری کرد، ادامه داد: این مهم در حالی صورت گرفت که معضلات و مشکلات بسیاری از سوی دشمنان برای برهم زدن وحدت میان ملت تدارک دیده شده بود.
وی دامه داد: درحال حاضر نیز دشمنان در پی شکستن وحدت میان ملت ایران هستند .

 در ادامه مراسم سامیه، رئیس انجمن کلیمیان تهران گفت: حدود 25 سال است که ملت و جامعه ایرانی از وجود حضرت امام به صورت مادی محروم است ولی هنوز معنویاتی که ایشان از خود به جای گذاشتند پایدار است و ملت ایران از آن ها بهره و پند می گیرد.

وی اذعان کرد: یکی از خصوصیات امام خمینی(س) ساده زیستی ایشان بود و همه ی ما بیت ساده ایشان را در جماران دیده ایم که حداقل امکانات درآن وجود داشت و افراد زیر طبقه متوسط جامعه نیز امکانات بیش از آن را در خانه های خود داشتند.

سامیه با بیان اینکه موفقیت امام خمینی(س) ساده زیستی ایشان بود، ادامه داد: رهبری که برای جاه، مقام ،رفاه و قدرت حکومت نکند و سازه های قدرت برای بهره مندی خود استفاده نکند این رفتارش باعث پندگیری زیر دستانش نیز می شود .

رئیس انجمن کلیمیان تهران با بیان اینکه برخی بر خلاف اصول ساده زیستی و آنچه در مورد زندگی امام خمینی گفتیم زندگی می کنند، ادامه داد: ایشان پس از ورود به ایران ابتدا به بهشت زهرا رفتند تا به ما بگویند عاقبت همه ی ما کجاست و چگونه باید زندگی کنیم و سپس یه یک مدرسه در قم رفته و درآنجا ساکن شدند .

سامیه اظهار کرد: اگر بیش از آنچه که امروز در جامعه ما وجود دارد به وحدت کلمه عمل شود ایرانی بهتر و آباد تر خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: با همین وحدت کلمه بود که در طول 8 سال جنگ حتی یک وجب از خاک کشورمان بدست دشمن نیفتاد.
سامیه گفت: در حال حاضر همه ی ادیان دست در دست هم در کنار هم زندگی می کنند وشعار همه ما آبادی ایران است.

 اسحاق از مسوولان جامعه آشوریان تهران گفت: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سال 57 با حضور آحاد ملت ایران به پیروزی رسید در میان آنان اقلیت های دینی حضور داشته و برای آنان نبودند.

وی با بیان اینکه در دوران 8 سال جنگ تحمیلی اقلیت های دینی در کنار دیگر آحاد ملت ایران حضور داشتند، ادامه داد: آنان با وجود جمعیت اندک خود در همراهی با دیگر آحاد ملت به دفاع از کشور پرداختند.
وی اظهار کرد: اقلیت های دینی تا کنون در کشور ایران زیر ذره بین رسانه ها و ویترینی جهت سنجش رعایت عدالت از سوی جمهوری اسلامی ایران بوده اند. این در حالی است که حضرت امام خمینی(س) از همان روزهای آغازین جمهوری اسلامی ایران نسبت به رعایت حقوق اقلیت های دینی تأکید می کردند.
وی با اشاره به برخی از سخنان امام خمینی (س) در رابطه با لزوم رعایت حقوق اقلیت های دینی گفت: امروز در سایه حکومت جمهوری اسلامی ایران اقلیت های دینی رسمی از حقوق خود برخوردارند.
در ادامه این مراسم سعیدیان، شاعر کشورمان از جامعه کلیمیان دو شعر از اشعار خود را در رسای امام خمینی(س) قرائت کرد.
پس از این مراسم این جمع از پیروان اقلیتهای دینی جهت بازدید به محل جلوس حضرت امام خمینی(س) در سال 57 رفتند.

منبع: جماران

. انتهای پیام /*