دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
در پی شهادت حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و همراهان در سانحه سقوط هلیکوپتر، یادگار امام پیام تسلیتی را صادر کرد.
دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
ایران هیچ گاه خدمات حافظ اسد، رئیس جمهور فقید سوریه و پدر بشار اسد، در زمان جنگ تحمیلی هشت ساله را از یاد نمی برد و شاید این خدمات حافظ اسد بود که باعث شد ایران سوریه را به عنوان یک متحد استراتژیک منطقه ای ببیند اما اقدام اخیر بشار اسد که برخی آن را خیانت او به ایران می دانند باعث به چالش کشیدن این اتحاد می شود.
یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۶
سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱
در آستانه برگزاری هفدهمین جشنواره سراسری شعر «روح الله» اولین نشست تخصصی با رویکرد ادبیات کودک و نوجوان در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان برگزار شد.
سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
در امر به معروف، حقیقت جامعه را باید درک کرد. متاسفانه ما هیچگاه نتوانستیم، همیشه خودمان سخنگوی مردم بودیم! مردم این جور می خواهند، مردم این جور می گویند! کدام مردم؟ کدام خواسته؟ چطور به این رسیدید؟
شنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰
مدیر مؤسسه چاپ و نشر عروج گفت: انتشارات عروج با بیش از هزار عنوان کتاب در سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور پیدا کرده است.
جمعه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
همایش روز ملی خلیج فارس عصر امروز(دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه) با سخنرانی ناخدا هوشنگ صمدی و ابراهیم متقی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.
سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۵۸
در بیانیه «انتشارات بین الملل آکوبر» هند آمده است: دلیل نگارش این نامه ابراز تأسف صادقانه و عمیق در مورد مناقشه اخیر ایجاد شده در رابطه با روایتی از آیت الله روح الله خمینی در یکی از کتاب های منتشر شده توسط ما می باشد. ما متوجه شدیم که عنوان استفاده شده برای ایشان نه تنها نادرست، بلکه عمیقا برای بسیاری از افراد و جوامع توهین آمیز می باشد.
دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
با پیروزی انقلاب اسلامی قشرهای مختلف مردم در مدرسه علوی به دیدار امام می رفتند. یکی از این اقشار، اعضای کانون نویسندگان ایران بودند که سیمین دانشور نیز در این جمع حاضر بود. آنان در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۷ با امام دیدار کردند.
یکشنبه, ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
همه برنامه ریزی ها و نقشه ها برای انجام عملیات والفجر هشت کشیده شده بود. نیروها باید از عرض اروند آن هم در زمستانی سرد و سخت می گذشتند. تجربه های قبلی گذر نیروها از رودخانه تجربه خوبی نبود. فرماندهان نگران این موضوع بودند و ادامه ماجرا...
سه شنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
امام در سال های تبعید و حدود یک دهه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بر تحریم هر گونه رابطه تجاری و سیاسی با رژیم اشغالگر قدس تاکید کردند.
دوشنبه, ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۴۲
یکشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
شاید برای بسیاری، علاقه مندی به شعر و شاعری به خصوص برای رهبری انقلابی و سیاستمداری چون امام خمینی (س) غیر منتظره و عجیب به نظر برسد، اما تعجب آنان رفع می شود اگر بدانند که شعر و زبان فارسی تنها یک زبان موزون نیست، بلکه یک فرهنگ و یک تمدن زبان مشترک است.
یکشنبه, ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۵
شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی به علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی قهرمانی تیم های ملی کشتی آزاد و کشتی فرنگی کشورمان در آسیا را تبریک گفت.
چهارشنبه, ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۸
سید محمدصادق موسوی، عضو هیأت علمی مدرسه عالی شهید مطهری، در آیین چهلمین روز رحلت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، گفت: مرحوم آقای بجنوردی «قاعده فقهی» را به عنوان متن درسی عرضه کرد، جا افتاد و الآن به عنوان ماده درسی در دانشگاه ها تدریس می شود. نکته دومی که در مورد خدمات این استاد می توانم بگویم این است که «فقه معطوف به قانون» را در قالب رشته مطرح کرد.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
احمد مسجد جامعی در آیین چهلمین روز رحلت آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی، گفت: آیت الله بجنوردی معتقد بود که اخلاق مبتنی بر فقه است و در عین حال جسارت در اظهار نظر داشت که بسیار مهم است. یادم هست که آقای خاتمی زمان وزارتش بحثی کرد مبنی بر اینکه موسیقی بسیار مظلوم است. بعد من روی این قضیه حساس شدم و فتاوا را دیدم که مثلا حکم موسیقی کلاسیک و موسیقی متن فرق می کند. ولی اینها فقط در رساله ها بود. آقای بجنوردی این جسارت و صراحت را در اظهار نظر داشت.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۵
امام خمینی علی رغم ارتباط فردی هر کس با خالق خویش، شاهراهی روشن و تابناک که متضمن نجات پویندگان حق و حقیقت است برای ما به تصویر می کشد، و سفر بدون تمسک به این هادیان طریق را سفری پر مخاطره می داند که بیشتر به بیراهه می انجامد. ایشان این حقیقت را در راز این مطلب که همۀ دعاها با اللّه یا اللّهم آغاز می شود، بیان می دارند.
یکشنبه, ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰
شنبه, ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۵
یادگار امام گفت: جمهوری اسلامی برآمده از طبقات ضعیف است. البته یکی از بزرگترین ویژگی های انقلاب که تقریبا معادل ندارد، این است که در تمام دهک های اقتصادی جامعه تقریبا به یک اندازه طرفدار دارد و اگر کسی هم مخالفتی دارد در دهک های بالا است.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۳:۱۹
آیت الله العظمی سیدعبدالله شیرازی، از مراجع تقلید، در تلگرافی به امام خمینی با استقبال از این فرمان عفو، آن را «موجب خوشوقتی عموم طبقات» دانست.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۲:۳۱
سال ۱۹۴۸ میلادی مطابق با ۱۳۲۷ شمسی بود که رژیم اشغالگر قدس با اشغال سرزمین فلسطین اعلام موجودیت کرد. این رژیم منفور که ساخته دست استعمارگر پیر، انگلیس است روز به روز به تجاوز خود ادامه داد و سرزمین های بیشتری را به تصرف خود در آورد تا جایی که امروز تنها بخش کوچکی از سرزمین فلسطین به تصرف این رژیم در نیامده است.
جمعه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱:۵۰
در بخشی از وصیت نامۀ یادگار امام آمده است: به فرزندان عزیزم حسن و یاسر (رضا) و علی سفارش می کنم که متدین و باتقوی باشند و دوست دارم در حوزه علمیه قم درس دینی بخوانند و در موقعش متلبس به لباس روحانیّت شوند. معتقدم اینطور بیشتر محفوظ می مانند.
شنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
در نجف ملبس به لباس روحانیت شدم و درس را از همانجا شروع کردم و بعد هم قم «سطح» را نزد آقایان ابطحی و صادقی و محمدفاضل و آقای سلطانی خواندم. البته اکثر درس هایم را نزد آقای ابطحی خواندم و درس «خارج» را نزد حضرت آقای موسی زنجانی و آقای حائری، و نجف هم نزد امام و مرحوم برادرم. درس هایی هم مرحوم شهید آقای مطهری هفته ای دو روز می آمدند قم که من هم شرکت می کردم. در مدتی که در قم بودم مثل سایر طلاب در رساندن اعلامیه های امام و اعلامیه هایی علیه دولت و رژیم سابق به مردم تلاش می کردیم...
شنبه, ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
یکی از انواع مجازات در نظام حقوق کیفری ایران شناخته می شود که سابقه آن به قانون مجازات مصوب ۱۳۰۴ شمسی برمی گردد. بیدگلی در تحلیل مجازات تبعید اینگونه نقل می کند که...
جمعه, ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۳
جمعه, ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۴۱
پنجشنبه, ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در خصوص شخصیت مرحوم آیت الله موسوی بجنوردی گفت: آیت الله سید محمد بجنوردی بسیار خوش حافظه بود و از نظر علمی هم مراحل عالیه علمی را طی کرده بود. آن مرحوم در برخی مسائل، دیدگاه های نو و تازه ای داشت که قابل توجه بود.
چهارشنبه, ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵