هدیه ای برای امام

هدیه ای برای امام

راستى این چه روزى است. فکر مى‏ کنم خواب مى ‏بینم و اصلًا باورم نمى ‏شود چنین روزى را که امام، این پیر جماران، نامه ‏ام را بخواند و هدیه ناقابلم را بپذیرد.

شنبه, ۰۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۲
امام خمینی: چماق زبان و چماق قلم بالاترین چماق هاست

امام خمینی: چماق زبان و چماق قلم بالاترین چماق هاست

رهبر کبیر انقلاب اسلامی در جمع اقشار مختلف مردم فرمودند: حق را اگر کسى براى حق بخواهد، چنانچه حق بر ضد خودش هم هست آن را باید بخواهد و دوست داشته باشد و اظهار کند و باطل را اگر از خودش هم صادر شده باشد باید مبغوض او باشد و اقرار کند.

جمعه, ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۹:۵۳
تحلیلی بر منشور روحانیت

تحلیلی بر منشور روحانیت

امام خمینی(س) را یکی از اصلاحگران بزرگ حوزه های علمیه و بلکه بزرگترین آنها باید دانست و در کردار و گفتار مصلحانه او درباب حوزه ها و روحانیون تعمقی به شگرفیِ هرچه بیشتر نمود.

پنجشنبه, ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۸:۰
نظر حضرت امام(س) پیرامون مقوله آزادی چیست؟

نظر حضرت امام(س) پیرامون مقوله آزادی چیست؟

حضرت امام(س) ضمن انتقاد از آزادی به شکل غربی آن که نوعی بی بند و باری بدون قید و شرط و در راستای رویارویی با اخلاق و سنت های انسانی و بر خلاف شرع و عقل است، امام خمینی آزادی را در چهارچوب تعالیم اسلام، مصالح جامعه و قوانین مبتنی بر احکام الهی، نیازها و منافع عمومی مطلوب دانسته اند و معتقدنـد کـه قـوانین اسـلامـی آزادی سـالم و منطقی را برای همة انسان ها تضمین نموده است. بدین جهت امام خمینی ضمن به رسمیت شناختن آزادی های فردی و سیاسی، اندیشه و بیان، احزاب و اجتماعات، عقیده و مذهب، مشارکت آزاد مردم در تصمیم گیری ها و ... مواردی چون شرع و عقل، اخلاق و سنت های انسانی، قانون، عدم توطئه چینی، عدم فساد انگیزی و عدم ضرر رسانی را تحت عنوان حدود آزادی مطرح می نمایند. مجموعه سخنان امام در مجموعه 22 جلدی صحیفه امام بیانگر اصل آزادی و اهمیت آن است. این اصل از دو زاویه 1ـ آزادی انسان از تکلیف بیرونی 2ـ آزادی از سلطه انسان ها مطرح است.

چهارشنبه, ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۷
قانون و قانون گرایی در اندیشه امام راحل(س)

معرفی چند پژوهش پیرامون قانون گرایی و امام خمینی(س)

قانون و قانون گرایی در اندیشه امام راحل(س)

قانون و قانون گرایی و التزام عملی به قانون از مهمترین وجوه اندیشه سیاسی امام خمینی(س) می باشد.

چهارشنبه, ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۰
ناگفته هایی از زندگی امام خمینی(س)

ناگفته هایی از زندگی امام خمینی(س)

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید با حضور در جمع دانشجویان عضو اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل به بخش هایی ناگفته از زندگی حضرت امام خمینی(س) پرداخت.

سه شنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۵
اعلامیه 9 امضایی: اولین اعلامیه دسته جمعی روحانیون

اعلامیه 9 امضایی: اولین اعلامیه دسته جمعی روحانیون

امام در اعلامیۀ مزبور علاوه بر بازگو کردن کارهاى خلاف قانون رژیم شاه، روى خطرهاى قریب‏ الوقوعى که از ناحیۀ خودکامگان حاکم، متوجه اسلام و ملت ایران بود انگشت گذاشت.

سه شنبه, ۰۱ اسفند ۱۳۹۱ - ۹:۲۹
اصلاحات در حوزه با نگاهی به منشور روحانیت امام خمینی(س)

اصلاحات در حوزه با نگاهی به منشور روحانیت امام خمینی(س)

اگر چه بیست و چهار سال از صدور پیام امام خمینی(س) موسوم به منشور روحاینت می گذرد، اما همچنان پیام های جدی و تازه ای برای حوزه های علمیه و روحانیت دارد.

دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴
دیدار از جماران

یادداشتی به قلم دکتر شریف لک­زایی در حاشیه اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی آیینه مهر؛

دیدار از جماران

عبور از کوچه­ های اطراف حسینیه جماران بنده را به یاد سال شصت و هشت می انداخت. زمانی که امام از میان ما رحلت کرد و ما برای تجدید میثاق به جماران آمدیم.

دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۵
آیا به نظر حضرت امام(س) اقلیت ملزم به تبعیت عملى از نظر اکثریت است؟

آیا به نظر حضرت امام(س) اقلیت ملزم به تبعیت عملى از نظر اکثریت است؟

حضرت امام براى آرمان و خواست مردم اهمیت ویژه اى قائل بودند، زیرا ایشان،با مبنا قرار دادن شیوه حکومتى جمهوری، اعمال رأى و نظر مردم را در قالب «حق» ارزیابى می کردند.

یکشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۳
معرفی چند پِژوهش پیرامون جنبه های عرفانی آثار امام خمینی(س)

معرفی چند پِژوهش پیرامون جنبه های عرفانی آثار امام خمینی(س)

در مذاهب فلسفی و عرفانی امام خمینی، انسان مختار است و می تواند ماهیت های گوناگونی را بپذیرد و اگر انسان ماهیتی را که مطابق فطرت انسانیش است بپذیرد و انتخاب کند به آخرین درجه کمال خود سیر خواهد کرد.

یکشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۸
توصیه امام به نویسندگان: از قلم در راه آزادى ملت و تعالیم اسلامى استفاده کنید

توصیه امام به نویسندگان: از قلم در راه آزادى ملت و تعالیم اسلامى استفاده کنید

چند روز پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نمایندگان کانون نویسندگان ایران در مدرسه علوی به دیدار امام رفتند.

یکشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۵
امام(س) روحیه خودباوری را در ما احیا کرد

حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان:

امام(س) روحیه خودباوری را در ما احیا کرد

ویژگی های حضرت امام(س) و جاذبه ایشان در معنویت و اخلاص و بندگی خالصانه اش در پیشگاه خداوند متعال بود.

شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۷
نشست و گفتگوی صمیمانه اساتید دانشگاه و حضرت امام  به مناسبت بازگشایی دانشگاه ها

نشست و گفتگوی صمیمانه اساتید دانشگاه و حضرت امام به مناسبت بازگشایی دانشگاه ها

150 تن از استادان دانشگاه و جامعۀ اسلامى دانشگاهیان در روز 27 بهمن 1357 در مدرسۀ علوى با امام دیدار کردند. در این دیدار اساتید دانشگاه سوالات خودشان را درباره دولت موقت مطرح کردند.

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۴
صفحه 177 از 225 < قبلی | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | بعدی >