علی لاریجانی، در بازدید از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، کتاب را با زندگی مردم عجین دانست و گفت: ناشران و محققان باید به بررسی وجوه مختلف اندیشه امام بپردازند.
یک روز آقا مرتضی قصیده ای لابه لای دفتری که مادر، مخارج خانه را در آن می نوشت یافت. دانست که از آن روح الله است. پرسید: این برای کیست؟ روح الله نوجوان پاسخ داد: برای میرزا کوچک خان که چندی پیش مهمان ما بود. آقا مرتضی با تعجب پرسید: خودِ میرزا؟ روح الله پاسخ داد: بله. سوال تکرار شد و پاسخ نیز تکرار. ننه خاور دخالت کرد و گفت: یک ماه پیش دیدم روح الله خیلی سرحال است. گفتم از وقتی مادرتان رحمت خدا رفته شما غمگین هستید، چطور امروز آنقدر سرحال هستید؟ برایم خواب شب گذشته را تعریف کرد: شب بود اما خورشید همچنان در آسمان بود. این خانه نیز جنگل بود، جنگلی ها با اسب به این خانه آمدند و میرزا در میان آنها بود. برایش چای آوردم، لبخندی زد، بی آنکه چیزی بگوید، خداحافظی کرد.
دکتر صادق طباطبایی: علاوه بر ملاقاتهایی که امام با شخصیتهای سیاسی ایرانی و خارجی داشتند، تعدادی از ملاقاتهای ایشان با شخصیتهای غیرسیاسی بود. برخی از آنها مقام علمی و مذهبی داشتند و بعضاً علاقمند به ایران و طرفدار جنبشهای آزادیبخش بودند که با انقلاب و مبارزات مردم ایران همدلی می کردند. شاید هم برخی از آنها قصد داشتند اطلاعات بیشتری از برنامه های امام به دست آورند.
تجدید میثاق سازمان بسیج حقوقدانان کشور با آرمان های حضرت امام خمینی(س)
امام خمینی: امیدوارم این مجلس با هماهنگی و همدلی نمایندگان و نیز با همسویی و ارتباط قوی با مدیران و مجریان و کارشناسان و همچنین با استفاده از نظریات و مشورت با شورای محترم نگهبان، بتواند گامهای بلندی در حل معضلات محرومین و پابرهنه ها بردارد
اشخاصی که به حسب وظیفه شرعیه الهیه و برای حفظ اسلام و احکام مقدسه آن و صیانت کشورهای اسلامی از سلطه اجانب قیام به امر به معروف و نهی از منکر با شرایط مقرره آن نموده اند و برای آنها در این انجام وظیفه گرفتاری از قبیل حبس یا قتل پیش آمده است و خانواده آنها محتاج به کمک و سرپرستی هستند، مؤمنین از هر طبقه موظفند که با کمال حفظ احترام آنها به کمک و پشتیبانی آنها قیام کنند.
مهلت ارسال آثار به سومین جشنواره تئاتر روح الله در بخش نمایش های خیابانی و صحنه ای تا پایان آذر تمدید شد.
زن، یکتا موجودی است که میتواند از دامن خود افرادی به جامعه تحویل دهد که از برکاتشان یک جامعه، بلکه جامعه ها به استقامت و ارزشهای والای انسانی کشیده شوند و میتواند بعکس آن باشد.
اگر جهاد فی سبیل اللَّه و دفاع از حریم قرآن کریم و اسلام عزیز و میهن اسلامی تا مرز شهادت وظیفه ای الهی و آرمانی انسانی است، بحمد اللَّه تعالی ملت عظیم الشأن متعهد ایران از طبقات و قشرهای گوناگون، زن و مرد و کبیر و صغیر، این وظیفه را در جبهه ها و پشت جبهه ها بطور شایسته ایفا نموده اند و با شهادت و فداکاری از ارزشهای اسلامی- انسانی خود دفاع شجاعانه نموده اند.
امام خمینی(س) بسیجِ مردم نهاد را برای تحقق اهداف عمومی کشور و تأمین مصالح عمومی جامعه نوپای اسلامی تاسیس کرد وسفارش کرد که با این فلسفه، بسیج در انحصار هیچ جناحی نبوده و نباید باشد که در غیر اینصورت از اهداف و آرمانهای خود فاصله می گیرد. از این زاویه نهاد بسیج را می توان یکی از نهادهای جامعۀ مدنی محسوب کرد.
درپی درگذشت همشیره حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، یادگار امام پیام تسلیتی را صادر کرد.
به مناسبت هفته کتاب، آیین نکوداشت کتابداران کتابخانه امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار شد.
یکی از امتیازات امام این بود که در روزهای جمعه در مدرسه فیضیه، مدرس زیر کتابخانه، درس اخلاق می گفت. طلبه کم می آمد، آقای مطهری، آقای سید عبدالغنی اردبیلی و چند نفر دیگر بودند، من هم می رفتم، بقیه بازاری بودند. تقریباً مدرس از بازاریها پر می شد. تعدادی مخالف هم داشت. همین طور که ایشان فرموده بودند ظرف آقا مصطفی را آب می کشیدند. من یادم هست وضو می گرفتم که به درس اخلاق امام بروم، یک نفر از همشهری های ما آمد گفت: «حالا وضو می گیری نماز بخوانی»؟ گفتم، می روم درس اخلاق. گفت: «درس صوفیه می روی، صوفی بشوی
شرکت در این دوره ها برای عموم علاقمندان اعم از زن و مرد و کارمند و غیر کارمند آزاد است و تمامی علاقمندان می توانند در این کلاس ها ثبت نام و شرکت کنند. از دهم آذر ماه داوطلبان می توانند در دوره های «آموزش مجازی اندیشه های امام خمینی(س)» ثبت نام کنند و آغاز کلاس ها نیز از 16 آذر ماه خواهد بود.
مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشجو در هفته پژوهش در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار می شود.
کتاب انقلاب معنوی ایران (پیوند معنویت و سیاست در انقلاب اسلامی ایران از دیدگاه امام خمینی) توسط انتشارات پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی منتشر شد.
سر چشمه همه مصیبت هایی که ملت ها میکشند این است که متصدیان امورشان از قشر مرفه و از اشراف و اعیان- به اصطلاح خودشان- از آنها باشد. و آنها این طور هستند، اشراف و اعیان این طور هستند که تمام ارزشها را به این میدانند که آنجایی که زندگی میکنند بهتر از دیگران باشد.
خانم مرضیه حدیدچی (طاهره دباغ) یکی از مشهورترین زنان مبارز در جریان نهضت اسلامی ایران و از یاران حضرت امام خمینی (س) است که که امام خمینی (س) از ایشان به «خواهر طاهره» یاد می کردند. این نوشتار به بخش هایی از خاطرات این یار وفادار امام و انقلاب درباره بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی در ادامه می پردازد.
در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می زدم و کتاب ها را نگاه می کردم چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمی تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را می فهمم و قبول دارم
آیت الله سیدحسن خمینی: اگر می خواهید در جهان سعادتمند شوید یکپارچه باشید. تعبیر «برادری» در امت اسلامی یک تعبیر بسیار بلند است. اعراب تعبیری به عنوان «ولاء» داشته اند و بر این اساس جایگاه های «موالی» و «مولا» شکل گرفت؛ اما اسلام این پیوند را بالاتر می برد و می گوید «شما برادر هستید». معجزه پیامبر(ص) این بود که دشمنی ها را کنار گذاشت؛ در همین راستا دل های کسانی که تا دیروز به هم مشغول بودند نزدیک شد و جنگ ها تمام شد.
امام خمینی نه تنها در طول عمر بابرکت خود یک همسر اختیار کردند بلکه این مساله در نزد ایشان آنقدر قبیح بود که کلاس درس استاد خود را که به این امر مبادرت کرده بود، ترک کردند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.