پرتال امام خمینی (س) مسابقه کتاب خوانی به مناسبت سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با محوریت کتاب «تحولات اجتماعی و انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی (س)» برگزار میکند.
به همت پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی نشست علمی«دانشگاه و تجربه امر سیاسی»با سخنرانی دکتر عباس خورشید نام برگزار می شود.
امروز صبح، روز اول خرداد 1368 طبق برنامه، امام آماده برای رفتنبه بیمارستان هستند. قبل از هر چیز به حضور همسرشان می رسند و ضمن خداحافظی، از ایشان حلالیت می طلبند و از اینکه وجود ایشان در طول سالهای تبعید و مبارزه، مشکلاتی را برای خانم ایجاد کرده است، عذرخواهی می کنند.
گزارش تصویری غرفه موسسه تنظیم و نشر امام خمینی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس تیم مذاکره کننده ایران با اشاره به اینکه کوچکترین شائبه برای تسلط بیگانه، به هر نحوی شود، مغایر با تفکر امام است، گفت: طرف مقابل ما آمریکا است. در واقع آمریکا در دنیا نماد استکبار و یکجانبه گرایی است و بقیه چندان ادعایی ندارند. او قدرت های کوچک همسو با خودش را ملزم می کند؛ ولی اصل او است. اینکه امام این طور روی آمریکا تأکید داشت، نشان دهنده عمق بینش امام است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: روحیه تحولی خواهی امام (س) باید همیشگی باشد. سید محمد حسینی معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهوری در بازید از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام ( س) در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب گفت: روحیه تحول خواهی حضرت امام(س) باید همیشگی وپایدار باقی بماند.
گزارش تصویری از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱
موضوع حفاظت از آثار تاریخی، علمی است که ضوابط، حساب و کتاب، روش های تعریف شده و منشورهای متعددی در سطح بین المللی دارد. ما چه در آثار منقول و چه غیرمنقول مرتبط با امام(ره) هنوز شاهد یک رفتار علمی حفاظتی نیستیم. همانطور که باید نسبت به آثار غیرمنقول مرتبط با حضرت امام(ره) نگران بود،چند برابر آن باید نگران آثار منقول امام باشیم چراکه این آثار باید برای سال ها و نسل های آینده هم باید نگهداری شود.
مدیر بنیاد حفظ و نشر آثار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از انتشار مجموعه شعر "حاج قاسم فرزند روح الله" تقدیر کرد.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین کمساری گزارشی از فعالیتهای علمی و پژوهشی و آموزشی وفرهنگی موسسه ارائه داد و خواستار همکاری وتعامل دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان جهت ترویج و نشر اندیشه های امام شد.
کتاب «مناهج الاصول إلی علم الاصول» اثری دو جلدی و آخرین بخش از تألیفات امام خمینی(س) در علم اصول فقه می باشد.
سخنوری انقلابی امام خمینی (س) فصل جدیدی در تحلیل ارتباطات اجتماعی و تئوری های فرهنگ و اجتماع باز کرده است. بدون شک با رهبری ایشان معنی و مراحل سیاست و اخلاق، دیانت و اجتماع، عدالت و انصاف نه در ایران بلکه در سایر جوامع و ممالک اسلامی رو به تغییر است.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت مادر شهیدان سید حسن و سید محمد صنیع خانی را تسلیت گفت.
خونهای ملت ما را هدر ندهند. ملت ما زحمت کشیده اند، ملت ما خون داده اند، بخواهند باز این با این اباطیل برگردانند به حال اول، این قابل تحمل نیست.
«فردا روز زن است. روز زنی است که عالم به او افتخار دارد؛ روز زنی است که دخترش در مقابل حکومتهای جبار ایستاد و آن خطبه را خواند و آن حرفها را زد که همه میدانید؛ زنی که در مقابل یک جباری ایستاد ـ که اگر مردها نفس میکشیدند همه را میکشتند ـ و نترسید و ایستاد و محکوم کرد حکومت را، یزید را محکوم کرد.»
جمعی از دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم پزشکی پردیس از بیت امام خمینی در جماران بازدید کردند
ادبیات را علومی که مربوط به فرهنگ و ادب باشد و دربارۀ مسائل ادبی گفتگو کند، تعریف کرده اند؛ همچنین مجموعه آثار مکتوبی است که بازتاب های عاطفی انسان را می نمایاند و به شیوه ای هنری در قالب شعر و داستان درآمده و جزو دانش های متعلق به علوم ادبی است. (فرهنگ فارسی عمید؛ انوری، ۱/ ۲۹۹؛ دهخدا، ۱/ ۱۳۱۳) ادبیات امام خمینی نیز تمام آثار ادبی ایشان است که نظم (شعر) و نثر را در برمی گیرد. آثار نظمی امام خمینی در دیوان شعر ایشان آمده است؛ اما آثار نثر حضرت امام شامل نثر نوشتاری و نثر گفتاری است. کتاب های مختلف، نامه ها و پیام های کتبی ایشان، در حوزه نثر نوشتاری؛ و مجموع سخنرانی های ایشان در حوزه نثر گفتاری جای می گیرد.
امام خمینی در جمع گروهی از فرماندهان نظامی با تاکید بر مسئولیت پذیری در قبال کشور و انقلاب، کنار کشیدن از مسئولیت ها را مخالف با روحیه سربازی دانستند.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار جمعی از سفرا و معاونان سابق وزارت خارجه تاکید کرد: قدرت یک دیپلمات و دستگاه دیپلماسی این است که هنگام مواجه شدن با بن بست در یک مسیر، بتواند در کمتر از ۲۴ ساعت راه جدیدی را باز کند؛ ولو اینکه آن راه حل با مسیر به ظاهر ۱۸۰ درجه مخالف، اما در واقع در راستای هدف باشد.
وحدت و انسجام از مسائل مهم و مؤکد دین اسلام است که در قرآن و روایات ائمه معصومین(ع) به آن سفارش شده، و به همان سان از تفرقه و اختلاف نهی شده است. بر همین اساس امام خمینی نیز به این مسئله توجه ویژه داشت. بر وحدت ملی در داخل کشور بسیار سفارش می کرد؛ تاآنجاکه به راحتی می توان وحدت ملی را از اصول اندیشه ایشان دانست.
گزارش تصویری از غرفه موسسه تنظیم و نشر در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.