پرتال امام خمینی (س) مسابقه کتاب خوانی به مناسبت سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با محوریت کتاب «تحولات اجتماعی و انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی (س)» برگزار میکند.
حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای انقلاب فرهنگی: دخالت در سیاست که واجب است؛ اما اینکه وارد احزاب نباشند نظر امام (س) بوده است چون با مسئولیت نظامی تداخل دارد؛ کار حزبی و جناحی داخل نیروهای نظامی نباید انجام شود.
آیت الله سید حسن خمینی با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در فاجعه قطار مشهد - یزد، نوشت: دوستان و متصدیان باید با عزمی راسخ در همه حوزه ها سعی در بالا بردن سطح ایمنی سفرها داشته باشند. و بستر لازم را برای نوسازی و بهسازی شبکه حمل و نقل کشور آماده کنند.
معرفی اماکن منتسب به حضرت امام خمینی (س) در نمایشگاه، معرفی سایت های فارسی و غیرفارسی امام خمینی(س) به بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی، معرفی فعالیت های موسسه و منشورات خارجی و ارتباط با مخاطبین غیرایرانی علاقمند به سیره و اندیشه حضرت امام(س) و برگزاری نشست تخصصی از اهم فعالیت های غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در این نمایشگاه است.
حضرت آیت الله خامنه ای در پیامی درگذشت مبارز قدیمی و یار دیرین امام بزرگوار حجت الاسلام سید محمود دعائی را تسلیت گفت.
حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود دعایی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و سایر کشورها فعالیت سیاسی داشته است، و در همین راستا به اروپا و کشورهای خاور میانه مانند لبنان، عربستان، سوریه، اردن، افغانستان و پاکستان سفر کرده است.
ضایعه فقدان غمگنانه و ناباورانه ی یار و شاگرد دیرین امام راحل عظیم الشان، و یاور همیشگی انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی، که عمر پر برکت خوبش را در راه مجاهدت و خدمت به اسلام، امام و انقلاب سپری نمود، موجب تاثر فراوان گردید.
حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید محمود دعایی، یار دیرین امام و رهبری و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات، امروز 15 خرداد 1401 به ملکوت اعلی پیوست.
آت الله سید حسن خمینی در پیامی با تسلیت درگذشت حجت الاسلام و المسلمین سید محمود دعایی نوشت: آن مرحوم از زمره پاک ترین همراهان امام در نجف اشرف و از زمره خالص ترین یاران ایشان و بیت ایشان در ایام مبارزه و انقلاب بود. صدای گرم او در رادیوی صدای روحانیت مبارز در دوران مبارزه و خلق و خوی نرم او در روزنامه وزین اطلاعات در دوران پیروزی از یادها نخواهد رفت.
همزمان با سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی(س)، برنامه زنده تلویزیونی «صف اول» با حضور یادگار امام برگزار شد.
امام خمینی در اول خرداد ماه سال ۶۴ و در آستانه فرا رسیدن سالروز قیام تاریخی 15 خرداد 42 پیامی در تجلیل از شهدای این قیام صادر کردند.
رهبر انقلاب در این مراسم که بعد از دو سال به صورت حضوری برگزار شد، با اشاره به ابعاد همچنان ناشناخته شخصیت امام خمینی گفتند: با وجود حرفها و نوشته های فراوان درباره آن حکیم هدایتگر، ناگفته ها درباره عظمت و قدرت شخصیتی و رهبری او بسیار است و نسل جوان که امام را به درستی نمی شناسد، برای ایفای مسئولیت ملی و انقلابی و برداشتن گام دوم انقلاب و اداره بهینه کشور، باید درس های پیش برنده و تعیین کننده مکتب امام را بیاموزد تا با اطمینان به سوی آینده درخشان کشور گام بردارد.
رهبر معظم انقلاب در پایان سخنان امروزشان در سالگرد رحلت امام به شعارهای تعدادی از حاضران در زمان سخنرانی سید حسن خمینی واکنش نشان دادند.
یادگار امام در مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی(س) گفت: امام منادی استقلال و عزت ملت ایران شد و مردم را در برابر جنایاتی که حکومت های گذشته کرده بودند و از دوره قاجار صدر تا ذیل کشور در اختیار دیگران تعریف می شد، توانست به یک آزادی، استقلال و عزت رهنمون شود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در شب ارتحال حضرت امام خمینی (س) در حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی سخنرانی کرد.
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری گفت: امام خمینی (ره) به ما یاد دادند که ابتدا توکل به خدا داشته باشیم و دوم اعتماد به نفس و یقین داشتن به پیروزی که از جانب خدا نصیب ما خواهد شد.
به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، مجموعه تصاویر منتشر نشده زیر از حضرت امام خمینی (س) را تقدیم مخاطبان گرامی می کند.
سید حسن خمینی در مراسم تجدید بیعت روحانیون با امام در حسینیه جماران با حضور اعضای بیت امام گفت: «امام تاریخی» امام دیروز است که باید از آن دفاع کرد و او را تبیین کرد، اما «امام صاحب مکتب»، صاحب فتواست و برای آینده به آن نیاز داریم. هم نیاز به شناخت امام تاریخی داریم و هم امام تاریخ ساز.
امام استفاده شایانی از حکمت صدرالدین شیرازی می کند تا مواضع فلسفی قونوی را که بر اساس حکمت مشاء است، بر مبنای حکمت متعالیه استوار و تبیین کند. اما به هر حال، عرفان محض هم ساحت مخصوص به خود را داراست که دست حکمت و فلسفه از رسیدن به قله آن کوتاه است.
شاهچراغی: در این نمایشگاه هر چیزی که منتسب به امام است عالی بود؛ منتها چیزی که مهم است بهره مندی قشر جوان مخصوصا دانش آموزان که به گونه آثار نیاز دارند اما به زبان گویا و ساده امام احیاءگر جان مردم ایران بود. حُسن امام این است که وقتی صحبت می کردند، همه مخاطبان از هر گروه سنّی مطالب را می گرفتند؛ انشاالله در ارائه آثار نیز به همین گونه باشد.
ر حوزه اجتماعی هم برجسته ترین و درخشان ترین فصل از فصول اندیشه و عمل امام دادن نقش جدی اجتماعی به زنان و دادن نقش حیات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به زنان بود. شاید برای نسل شما عجیب و باور نکردنی باشد که روزگاری در این کشور دو گانه ای وجود داشت که زن یا باید مذهبی، متدیّن و معتقد به اصول اخلاقی باشد و در خانه بماند و برکنار از نقش آفرینی های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی باشد و یا اینکه باید به این نقش ها برسد و از ارزش های اخلاقی و دینی به جبر شرایط حاکم فاصله بگیرد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.