پرتال امام خمینی (س) مسابقه کتاب خوانی به مناسبت سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با محوریت کتاب «تحولات اجتماعی و انقلاب اسلامی از دیدگاه امام خمینی (س)» برگزار میکند.
به همت معاونت فرهنگی و هنری و ارتباطات شماره ۵۹۷ ماهنامه دوست به همت موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی منتشر شد.
بازدید وزیر کتاب و امور کتابخانه های ایالت بنگال غربی هندوستان از جماران در حاشیه سفرش به تهران
همزمان با سالروز صدور فرمان حضرت امام در تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الا سلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی کمساری دیدار کرد+گزارش تصویری
امام خمینی در دوم تیرماه سال ۵۸ در جمع گروهی از بانوان لنگرود و جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی همدان به بیان نکته هایی درباره تهذیب و کنترل نفس پرداختند.
امام این گونه نبود که یک گوشه ای بنشیند و به مردم امر و نهی کند و خودش هیچ هزینه ای نپردازد / این هنر امام بود که عرفان عرشی را فرشی کرد؛ یعنی به سطح جامعه برد / مواضع امام در نوفل لوشاتو با مواضع ایشان پس از دوران استقرار نظام ذره ای تفاوت نکرد.
جلسه رونمایی و نقد کتاب« سیمرغ سی مرغ» در پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی برگزار می شود.
آیین رونمایی از کتاب «نبرد مخفی علیه ایران و نیم قرن تا ناکامی» پیش از ظهر امروز(چهارشنبه اول تیر ماه) با حضور و سخنرانی علی لاریجانی، سیدعباس صالحی، محمدحسین صفارهرندی و برخی از شخصیت های سیاسی و فرهنگی برگزار شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما بر اساس تعالیم مکتب امام مردم را باور داریم و برای مردم جایگاه واقعی قائل هستیم. وقتی می خواهیم با مردم قیام کنیم و پیش و بیش از همه جا به خودمان سخت بگیریم، محیط پر از معنویت حسینیه جماران بسیاری از حالات ما را زنده می کند. می خواهیم عهد ببندیم که در این قیام لله و جهاد تبیین ان شاء الله متعهد هستیم که کوتاهی نکنیم تا گره ها باز و فتوحاتی ایجاد شود.
در کنار و جوار بُعد عرفانی حضرت امام، شخصیت شعری و شاعرانه ایشان است که به رغم گم شدن اکثر سروده های دوره جوانی، ترکیب اندکی از آن قصائد و سروده های بلند، با غزلیاتی که با فطانت فرزند عزیزش سید احمد؛ «دیوان امام» شکل گرفت. اما تا پیش از آنکه اولین غزل عرفانی امام توسط مرحوم سید احمد، در آغازین روزهای پس از ارتحال آن سالک واصل انتشار یابد، عموماً از شخصیت شاعرانه ایشان بی خبر بوده ا ند. عالم ربانی آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا(اصفیائی) طاب ثراه در همان روزهای حزن و اندوه و عشق و اخلاص و ایثار به شرح و تفسیر عرفانی آن غزل ماندگار و ابیات عرفانی اقدام کرده است. که تا اربعین ارتحال حضرت امام نوشتن آن به انجام رسید.
به مناسبت سالروز صدور فرمان امام خمینی جهت تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی
آیت الله ید حسن خمینی گفت: اگر قوه قضائیه در یک نظامی از سلامت وافی و کافی برخوردار باشد سایر نهادها هم لاجرم به چنین صفتی متصف می شوند و این نقش بی بدیلی است که هم رضایتمندی مردم را در پی دارد و هم الهی بودن نظام را تضمین می کند.
آیت الله شیخ محمد شبیری خاقانی فرزند مرحوم آیت الله محمدطاهر آل شبیرخاقانی است. ایشان در دورانی که امام خمینی(س) در نجف بودند در درس آن مرحوم شرکت و از شاگردان ایشان به شمار می آید. ارتباط پدرِ آیت الله شبیری خاقانی و حضرت امام و حضور امام خمینی(س) در بیت ایشان در قم و تصاویر به جای مانده از آن دیدار، از افتخارات این بیت شریف به حساب می آید به گونه ای که همان اتاق با همان شکلی که در تصاویر است، دست نخورده باقی مانده است.
در نظر نگارنده این سطور امام خمینی، مسیر احیای اندیشه اسلامی را نیز در نگاه به قرآن پی می گیرد. چنان که قرآن کریم خود نیز به این نقش و جایگاه خود توجه می دهد: «یَأَیهُّا الَّذِینَ ءَامَنُواْ اسْتَجِیبُواْ لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاکُمْ لِمَا یحُیِیکُمْ» (انفال ۲۴).
جمعی از گردشگران فرانسوی با حضور در شهرستان خمین از بخش های مختلف بیت و زادگاه تاریخی امام خمینی (س) بازدید کردند.
کتاب امام خمینی(س) احیاگر ارزش های اسلامی توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد این کتاب ۱۰۴ صفحه با جلد شومیز روانه بازار نشر شد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن پویا معاون پژوهشی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی دفتر قم و مدیر «نمایشگاه حضور صد ساله خورشید» از اهداف، برنامه ها و محتویات نمایشگاه و تعداد غرفه های آن سخن گفت و عملکرد آن را مورد بحث و بررسی قرار داد.
مجموعه نگاه امام نسبت به نهادهای بین المللی نگاهی کاملا منفی بوده و در طول حیات پربرکت امام، ایشان همواره نگاهی نقادانه نسبت به این سازمانها داشتند. زیرا این سازمانها الان در این شرایط نسبت به جنایاتی که در جهان صورت می گیرد، مثلا در یمن که هفت سال رژیم آل سعود علیه مردم یمن جنگ ظالمانه ای را تحمیل کرد و سازمان های مدافع حقوق بشر سکوت اختیار کردند.
این پژوهش به این امر می پردازد تا بررسی شود که بر اساس تحقیقات مختلفی که در ایران صورت گرفته است و هر کدام به نوعی از شکاف و یا تفاوت نسلی نام برده اند، این امر در مورد ارزش های انقلاب اسلامی ایران دارای چه ویژگی هایی بوده است و نشان داده شود که از حیث نگرش و تعلق به ارزش های سیاسی انقلاب اسلامی در شهر ایلام، بین نسل های مختلف چه وضعیتی حکمفرماست؛ چراکه آنچه مهم است همان طور که گفته شد، شکاف ارزشی بین نسل های مختلف می باشد که این شکاف سبب می شود بین نسل های مختلف اختلافی عمیق و شدیدی به وجود آید.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) دیدار و گفتگو کرد.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.