
سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم پاریس درباره توطئه بر علیه اسلام و روحانیت
امامان شیعه و نهضتهای شیعی
می گویند مردیکه از [مدینه] برمی دارد امام ـ علیه السلام ـ را می آورد در اینجا، یا حضرت عسکری را در سامرا چندین سال نگه می دارد و تحت فشار و در نظام، در عَسْکر ... در جُند ایشان را نگه می دارد و محبوس است امام ـ علیه السلام ـ در آنجا. این از باب این [بود] که نماز می خواست بخواند؟ خوب ...، خود آنها هم نماز می خواندند، به نماز چه کار داشتند؟ چون امام ـ علیه السلام ـ پسر پیغمبر بود، آن وقت پسر پیغمبر خیلی هم [مورد احترام بود]؛ اگر پسر پیغمبر سر جای خودش می نشست و کار نداشت به مردم، چیزی نبود؛ اما آنها گاهی به اشارۀ آنها ... (چون موردی بود که اگر می فهمیدند، ریشۀ اینها را می کندند) در ظاهر وقتی که یکی از این هاشمیون قیام می کردند بر ضد حکومتها؛ در ظاهر اینها یک انتقاد صوری هم از آن می کردند، لیکن با دست اینها بود. اینها آنها را وادار می کردند به اینکه این کار را بکنند. دعا می کند امام ـ علیه السلام ـ به زید و امثال اینها که قیام کردند بر ضد این خلفا و بر ضد
پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴
پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱
برگرفته از مجموعه مقالات امام خمینی و اندیشه های اخلاقی عرفانی
میان اخلاق و فطرت رابطه ای دوسویه برقرار است. هم اخلاق در فطرت مؤثر می باشد و هم فطرت در اخلاق. ولی همۀ این رابطه ها را نمی توان در مقولۀ هماهنگی فطرت و اخلاق جای داد. در این جا به بررسی آن دسته از روابط میان فطرت و اخلاق می پردازیم که حاکی از هماهنگی میان این دو است و در مورد سایر رابطه ها به ذکر نام و توضیح مختصر آن ها اکتفا می کنیم.
به طور کلی، می توان انواع روابط میان اخلاق و فطرت را در چهار مقولۀ: رابطۀ هستی شناختی، رابطۀ معرفت شناختی و منطقی، رابطۀ ارزش شناختی و رابطۀ انطباق و سازگاری قرار داد.
پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۹
پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱
از امروز در بیت تاریخی حضرت امام(ره) برگزار می شود؛
نشست مشترک سومین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم، ویژه گروه های پرستاران سراسر کشور، با مشارکت فرمانداری شهرستان خمین، موسسه تنظیم و نشر آثار امام (ره)، آموزش و پرورش، دانشکده علوم پزشکی معاونت فرهنگی نظام پرستاری کشور، ازامروز به مدت سه روز در مجتمع فرهنگی و هنری یادگار حضرت امام در جوار بیت و زادگاه حضرت امام خمینی(ره)، در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.
پنجشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۸:۱۲
سخنرانی در جمع طلاب مدرسه فیضیه و مبلغان (راه الهی و راه شیطانی)
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۳
توصیه اسلام به:
یکی از مهم ترین علل توصیه به محبت و مهربانی در اسلام این است که هدف اسلام تربیت است. اسلام بنابر دل سوزی و محبتی که نسبت به بشر دارد، می خواهد او را تربیت کند تا به کمال لایق خود برسد و اساس دستورات تربیتی اسلام بر فطرت استوار است و فطرت انسانی با رحمت و رأفت سازگارتر است تا با خشونت و غلظت، ملایمت مؤثرتر است: در مسائل، ملایمت و جهت رحمت بیش تر از جهت خشونت تأثیر می کند.
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷
برگرفته از نشریه حضور
پیامبر بزرگوار اسلام(ص)، آینه و تجلی صفات الهی، از جمله نماد رحمانیت و رحیمیت الهی است. خداوند رحمن و رحیم، حضرت پیامبر اکرم(ص) را نه تنها برای پیروان راستین آن حضرت، بلکه برای تمامی مخلوقات عالم، رحمت معرفی کرده است و از او در تمامی زوایای زندگی، از جمله در مسائل سیاسی و اجتماعی به عنوان ناب ترین الگوی نیکوی رحمت و مهرورزی حتی برای مخالفان خود معرفی کرده است. امام خمینی نیز رسول گرامی اسلام را به عنوان واسطه فیض الهی، نماد رحمت حق دانسته و بر الگو گیری از سیره نظری و عملی آن حضرت برای تمامی انسانها به خصوص برای زمامداران ممالک اسلامی تأکید ورزیده است.
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۳
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۷
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۵۳
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۵۰
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۴۴
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۴۰
تازه های نشر؛
کتاب الگوی نظری امام خمینی در سیاست خارجی تألیف دکتر محمد محمودی کیا، توسط پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی منتشر شد.
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۲۵
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۰
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۸:۵۷
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۸:۱۸
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۷:۳۱
بحث های طلبگی پدر و پسر که بالا می گرفت، ماموران ترک که گمان می بردند دعوایی میان آنها رخ داده، به طرفداری از امام وارد معرکه می شدند...
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۷:۲۲
چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۷:۲۲
انجام امور نیک و جلوگیری از مفاسد یعنی:
از منظر امام (س) موارد ذیل از معروفها می باشند: اخلاص در کارها و اتکال به خدا، ایجاد محیط محبت، پیاده کردن محتوای اسلام، تزکیه و تهذیب نفس، خدمت به اسلام و محرومان و مردم، اعتماد به نفس، اشاعۀ معنویت واقامۀ عدالت، تربیت صحیح و دینی فرزندان، انتقاد و انتقاد پذیری، پرهیز از حبّ نفس، حفظ اسلام و تعهّد به آن، رعایت نظم در کارها، حفظ وحدت و پرهیز از اختلافات، توجه به فرهنگ خودی و اسلامی، پاسخ گویی به شبهات.
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۴
سخنرانی در جمع بانوان تهران و پاسداران دشت مغان (انسان سازی هدف انبیا)
کامیابی بشریت، در گرو معنویت
خانمهای محترم! خودتان را تهذیب کنید؛ و کودکان خودتان را تهذیب کنید. کودکان خودتان را اسلامی بار بیاورید، که در اسلام همه چیز است. خودتان در پناه اسلام و به اخلاق اسلامی متخلق بشوید، که همه چیز در اسلام است. آقایان محترم! خانمهای محترمات! ندای اسلام را لبیک بگویید. اسلام برای تأمین علف نیامده است! اسلام برای تأمین معنویات آمده است. همه اش فریاد از مادیات نباشد؛ برخلاف مسلک اسلام است. معنویات اگر تحقق پیدا کرد، مادیات معنوی می شود و به دنبالش هست. اسلام مادیات را به تبع معنویات قبول دارد؛ مادیات را مستقلاً قبول ندارد. اساس معنویات است. یک کشور با معنویاتش کشور است.
صحیفه امام، ج ۷، ص ۵۳۳
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۷
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰
برگرفته از صحیفه امام
پسرم! دعاها و مناجات هایی که از ائمه معصومین- علیهم السلام- به ما رسیده است بزرگ ترین راهنماهای آشنایی با او- جلّ و علا- است و والاترین راهگشای عبودیّت و رابطه بین حق و خلق است و مشتمل بر معارف الهی و وسیله انس با او است و ره آورد خاندان وحی است و نمونه ای از حال اصحاب قلوب و ارباب سلوک است. وسوسه های بی خبران تو را از تمسّک به آنها، و اگر توانی از انس با آنها، غافل نکند.
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳
برگرفته از مجموعه آثار 4 ـ امام خمینی و اندیشه های اخلاقی ـ عرفانی
کسی که دانست خدا هست باید بکوشد در مسیری گام نهد تا سرانجام به خدا برسد و او را در مکاشفه ای عرفانی شهود نماید و همۀ هستی را تجلّی فعل و وصف و ذات او ببیند. البته اگر او به همان دانستن نخستین بسنده کند، چونان کسی خواهد بود که معنای شیرینی را تصور می کند اما آن را نمی چشد.
سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۴۳