پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۰
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۰
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۰
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۰
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۵
پنجشنبه, ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۰
سخنرانی در جمع فارغ التحصیلان دانشکده افسری (هدف دشمن، ضربه به اسلام)
ناتوانی قدرتها از مقابله با ملت متحد
ما یک ملتی می خواهیم که برای اسلام همدست بشوند. مطمئن باشید که وقتی یک ملت در یک امر اسلامی همدست شدند ـ که چنانچه می بینید شدند ـ هیچ قدرتی نمی تواند شما را عقب بزند.
صحیفه امام، ج ۱۳، ص ۳۵۰
چهارشنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴
عاشورا تجلیگاه سترگ رخ نمود بالاترین و والاترین ارزشها و تعالیم متعالی انسانی و اجتماعی است که مردمان را همواره به شناخت آن تعالیم و ارزشها و باور به آنها و تعهد نسبت به آنها و زندگی با آنها، فرا خوانده است و فرا خواهد خواند؛ ... امام خمینی براساس آموزه های دینی و با استناد به سیره معصومین (ع) بنیانگذار نهضت عظیمی شد که برگرفته از نهضت حسینی(ع) بود. سرباز زدن از صلح و سازش و عزت خواهی، امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل حکومت اسلامی، ادای تکلیف الهی از انگیزه های اساسی امام (س) در انقلاب اسلامی بوده است.
چهارشنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰
برگرفته از مجموعه مقالات دومین کنگره بین المللی امام خمینی (س) و فرهنگ عاشورا
هر حادثه تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی که در تاریخ جهان بوقوع می پیوندد، بنا به اهمیت و نقش و آثار مترتب به آن، به همان میزان پیوسته نظر اندیشمندان و متفکران را بخود معطوف داشته و هر یک با دیدی خاص به آن نگریسته و ابعاد و آثار اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند. از میان این حوادث که بدنبال وقوع آن تحولی فرهنگی اجتماعی و سیاسی در دنیای اسلام، بلکه در جهان داشته، حادثه و تراژدی عاشورای حسینی(ع) است که هر یک از اندیشمندان به بررسی برخی از ابعاد آن پرداخته اند. ما در این مقاله بر سر آنیم که ابعاد تکوینی این حادثه را در رابطه با فلسفه وجودی انسان در جهان و نقشی را که بازیگران اصلی این تراژدی در صحنه عاشورا ایفا کردند، با عنایت به فلسفه ابتلا در قلمرو انسان و طریقه انتخاب و گزینش او در محدوده عرفان عملی سخن گوییم و در جهت ارائه بعضی رموز و سمبل ها و آثار معنوی آن در اعتلا و تکامل معنوی انسان در طی قرون، به اجمال به تحلیل بپردازیم.
چهارشنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸
به همت نمایندگی موسسه در استان اصفهان؛
چهارشنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۹
چهل اندرز اخلاقی ـ تربیتی از امام خمینی(ره)3؛
امام خمینی در مناسبت های مختلف دائماً هشدار می دادند که در کنار تحصیل علم باید به انسان سازی هم توجه بشود. طرح مسأله تهذیب نفس، خودسازی، دوری از حبّ جاه و مقام و مسائلی از این دست، به جهت اهمیت فعالیت این دو گروه در جامعه است.
چهارشنبه, ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۱۹
تمام انبیا برای اصلاح جامعه آمده اند، تمام. و همۀ آنها این مسئله را داشتند که فرد باید فدای جامعه بشود. فرد هرچه بزرگ باشد ـ بالاترین فرد که ارزشش بیشتر از هر چیز است در دنیا ـ وقتی که با مصالح جامعه معارضه کرد این فرد، باید فدا بشود. سیدالشهدا روی همین میزان آمد، رفت و خودش و اصحاب و انصار خودش را فدا کرد؛ که فرد باید فدای جامعه بشود، جامعه باید اصلاح بشود؛ لِیَقُومَ النّٰاسُ بِالْقِسْط[1]، باید عدالت در بین مردم و در بین جامعه تحقق پیدا بکند.
سه شنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲
بمناسبت چهل و یکمین سالروز شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی؛
سابقه مبارزاتی آیت الله سید مصطفی خمینی از آشنایی با جمعیت فدائیان اسلام آغاز می شود، اما از سال 1341ش. به طور جدی و همه جانبه وارد نهضت شد و در تمام لحظات زندگی در کنار رهبر نهضت به مبارزه پرداخت. ساواک نیز از او بسیار می ترسید و بنابر گزارشاتی که در پرونده او آمده است، ساواک بارها روی این موضوع تأکید کرده بود که حاج سیدمصطفی خمینی(ره) در مبارزات پدرش نقش مهمی دارد.
سه شنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۶
امام خمینی: اگر مردم ببینند که آقایان وضع خودشان را تغییر داده اند و چیزی را که نسبت به روحانیت در دلشان بوده است از دست بدهند، از دست دادن آن همان و از بین رفتن اسلام و جمهوری اسلامی همان
سه شنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۹
در پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی؛
در ادامه سلسله نشست های علمی در پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، "سبک شناسی نامه های سیاسی امام خمینی(ره)" در روز یکشنبه ششم آبانماه سال جاری برگزار می شود.
سه شنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۷:۸
سه شنبه, ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۵:۵
قیام و حرکت امام حسین (ع) با آن اهمیت، بدون زینب (س) و نقش وی نتیجه نمی داد، اگر کاروان سالار اسیران صفحه دیگر حادثه عاشورا را به عهده نمی گرفت.... امام خمینی (س)، پیام عاشورا را زنده نمود و حجّت و تکلیف الهی را بازگو کرد تا هر که را در سر شور حسین است و در دل نور ایمان، بپا خیزد. حماسه 12 محرم (15 خرداد 42) و حبس و حصر منادی نور در بند و حصار ظلمت طاغوت و سپس تبعید او و هجران از وطن و بعدها شهادت فرزند برومندش، شعله آفرین دوره جدید انقلاب شد. مجالس ختم و سوگواری شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی با سرکوب وحشیانه عوامل رژیم رو به رو می شد و حوادث خونین دیگری را رقم می زد. این اعتراضات به برگزاری اربعین هایی تبدیل شد که آتش انقلاب را شعله ور می کرد.
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۳:۴
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
دوشنبه, ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳