در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
با اراده و عزم راسخ خود به طرف علم و عمل و کسب دانش و بینش حرکت نمایید.
از مجموعه اظهار نظرهای حضرت امام درباره شهید مطهری می شود به ظرفیت بالای فکری این متفکر و اندیشمند بزرگ در جهت پیشبرد منویات امام و اهداف فرهنگی انقلاب پی برد.
استاد شهید در کتاب پیرامون انقلاب اسلامی چنین می گوید: «من که قریب دوازده سال در خدمت این مرد بزرگ تحصیل کرده ام، باز وقتی که در سفر اخیر به پاریس به ملاقات و زیارت ایشان رفتم، چیزهایی از روحیه او درک کردم که نه فقط بر حیرت من، بلکه بر ایمانم نیز اضافه کرد. وقتی برگشتم، دوستانم پرسیدند چه دیدی؟ گفتم چهار تا «آمَنَ» دیدم: آمَنَ بِهَدَفِه به هدفش ایمان دارد. دنیا اگر جمع بشود نمی تواند او را از هدفش منصرف کند. آمَنَ بِسَبیلِه به راهی که انتخاب کرده ایمان دارد. امکان ندارد بتوان او را از این راه منصرف کرد. شبیه همان ایمانی که پیغمبر به هدفش و به راهش داشت. آمَنَ بِقَولِه. در میان همه ی رفقا و دوستانی که سراغ دارم احدی مثل ایشان به روحیه ی مردم ایران ایمان ندارد. به ایشان نصیحت می کنند که آقا کمی یواشتر، مردم دارند سرد می شوند، مردم دارند از پا در می آیند. می گویند نه، مردم اینجور نیستند که شما می گویید، من مردم را بهتر می شناسم؛ و ما می بینیم که روز به روز صحت سخن ایشان بیشتر آشکار می شود. 4- و بالاخره بالاتر از همه آمَنَ بِرَبِّه. در یک جلسه ی خصوصی ایشان به من می گفت: «فلانی! این ما نیستیم که چنین می کنیم، من دست خدا را به وضوح حس می کنم».
شامگاه سه شنبه 11 اردیبهشت 58، در محله دروازه شمیران، گلوله ای از سلاح جهل فرقان بیرون آمد و مستقیم بر مغز یکی از معلمان بزرگ انقلاب فرونشست، معلمی که رهبر در رثای رفتنش گریستند و پیامی دردآلود صادر کردند.
تأمین رفاه عمومی و به ویژه خدمت به محرومین ومحرومیت زدایی راه و رسم همیشگی امام و به عنوان اصلی راهبردی و همیشگی همواره مورد پیگیری و توصیه ایشان بوده وبا نگاهی ارزشی، آن را عبادتی برتر، تأمین کننده خیر دنیا و آخرت و .... به حساب آورده است.
حضرت امام(س) پیرامون اهمیت تعلیم و تربیت بارها به این موضوع اشاره دارند که گرفتاری همه ما برای این است که تزکیه و تربیت نشده ایم.
همه کارگران حق هستند، همه مطیع حق تعالى هستند؛ و کار در همه جا هست و عالمْ سرتاسر «روز کارگر» است.
یادداشتی از حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی درباره هشت خصوصیت استاد شهید مرتضی مطهری
سومین جلسه ی ستاد مرکزی بیست و سومین سالگرد بزرگداشت امام با حضور روسای کمیته ها و نمایندگان نهادها، وزارت خانه ها، نیروهای مسلح، انتظامی، نظامی، قرارگاه شهید فهمیده و دیگر دست اندرکاران به ریاست حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری رییس این ستاد، تشکیل شد.
حکومت اسلامی نواب صفوی چه نسبتی با جمهوری اسلامی امام خمینی دارد؟ حکومت اسلامی که سید مجتبی نواب صفوی، در آبان ماه ۱۳۲۹ ترسیم کرد، با حکومت دینی مدنظر امام خمینی که ۶ سال پیش از آن در کتاب «کشف الاسرار» مطرح شده بود، چه شباهت ها و تفاوت هایی داشت؟
نسل جوان در آن روزهاى کوتاه و زودگذرى که امام در ایران به سر مىبرد، بارها به حضورش شتافتند، با او به گفتگو نشستند، راز دل گفتند و رهنمودها گرفتند.
فرمان امام خمینی به فاصله ۵ هفته بعداز امضای پیمان کمپ دیوید میان انورسادات، ـ رئیس جمهور وقت مصرـ و مناخم بگین ـ نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی ـ صادر شد.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی در نامهای خطاب به آقای مشکینی رئیس مجلس خبرگان در تاریخ 9 اردیبهشت ماه سال 1368، در مورد قانون اساسی اظهار عقیده کردند و فرمودند شرط مرجعیت برای رهبری در قانون اساسی لازم نیست.
اصل شورا به عنوان شیوه ای قابل اجرا در مدیریت سیاسی جامعه اسلامی پذیرفته شده و بر آن تاکید شده است.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.