امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
انقلاب اسلامی مردم ایران، چهره ها و شخصیت های ارزنده و شاخصی داشت که با پیروی از امام راحل در به توفیق و ظفر رساندن این انقلاب الهی نقش مؤثر ایفا کردند. یکی از این چهره ها، شهید آیت الله علی قدوسی است. آیت الله علی قدوسی، از مبارزان پیش از انقلاب و مسئولان جمهوری اسلامی، در ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به شهادت رسید. منافقین توانستند همچون ترورهای ۷ تیر و ۸ شهریور، با بهره گیری از «پروژه نفوذ» آیت الله قدوسی را به شهادت برسانند.
آیت الله سیدحسن طاهری خرم آبادی در خصوص حضرت امام می گوید: حضرت امام (س) از یک نبوغ و استعداد بالایی برخوردار بود. بدون هیچ گونه مبالغه ای می توانم بگویم بعد از معصومین (ع ) حضرت امام یک انسان استثنایی بود.
آیا نقد مرقد حضرت امام(ره) از سر خیرخواهی و دلسوزی برای حفظ جایگاه معنوی و سیمای بی بدیل عرفانی امام رحمتالله علیه در افکار و اذهان عمومی این کار صورت گرفته است؟ یا بهانه ای است برای رسیدن به امیال دنیایی و خدمت به جریان انحرافی که دهه هاست به دنبال تخریب شخصیت برجسته عرفانی ، فلسفی ، علمی و فقهی این بزرگوار است و با همه امکانات خود به میدان آمده اند؟
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت سرلشکر فیروزآبادی رییس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح را تسلیت گفت.
حضرت علی بن الحسین علیهما السلام وقتی میایستاد به نماز، رنگش متغیر میشد؛ و وقتی سجده میکرد، سرش را بلند نمیفرمود تا آنکه عرق از او میریخت.
در پی درگذشت ابوزوجه همکار گرامی حجت الاسلام والمسلمین حاج حسین مستوفی پیام تسلیتی از سوی سرپرست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) صادر شد.
روشن است که برخی از زیارت نامه ها از امام معصوم صادرشده مانند زیارت جامعه و زیارت امین الله. ولی اکثر آن ها به انشاء علماء بزرگ است؛ مانند زیاتنامه حضرت فاطمه زهرا (س) که شیخ صدوق در کتاب «الفقیه»، تصریح می کند؛ چون برای سیده نساء العالمین (س) زیارت نامه ای نیافتم، این متن را به عنوان زیارت نامه می نویسم.
با گذشت چهل و سه سال از ناپدید شدن اسرار آمیز امام موسی صدر در کشور لیبی و گذشت بیش از سی و دو سال از ارتحال بنیانگذار مکتب جمهوری اسلامی، پرونده مفقود شدن امام موسی صدر همچنان باز است و مردمِ چشم انتظار لبنان و خانواده و اقوام و دوستداران ایشان بی صبرانه منتظر دریافت خبری از حیات یا سلامت ایشان هستند.
ساخت ابنیه با شکوه برای بزرگان علم و ادب و اجتماع و سیاست فی نفسه کار خوبی است و نوعی سرمایه نمادین است. به علاوه برگزاری مراسمات رسمی در برخی از امکنه مخصوصا در عصر حاضر که ایران نزدیک نود میلیون جمعیت دارد اقتضا دارد تا ابنیه مذکور بزرگ ابعاد ساخته شده باشند.
در روز هشت شهریور سال ۱۳۶۰ در یک اقدام تروریستی بی سابقه جلسه شورای امنیت کشور با حضور رئیس جمهور و نخست وزیر منفجر شد.
در پی درگذشت مادر حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر قلی زاده، پیام تسلیتی از سوی سرپرست موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) صادر شد.
در روزهای اخیر موضوع قرائت زیارتنامه در حرم امام خمینی (ره) به هنگام حضور هیأت دولت، به محل بحث در فضای مجازی تبدیل شده و جماعتی از عمامه به سرهایی که می خواهند پز روشنفکری بدهند و خود را متفاوت نشان دهند، در فضای مجازی فریاد وا اسلاما سر داده اند که چه نشسته اید بدعتی جدید در دین رخ داده...
تعریف و تمجید امام خمینی از کسی، روی حساب و کتاب بود. افراط و تفریطی در آن نبود. حتی واژگان و جملات را بر اساس معیارهای واقعی به کار می برد. وقتی که می فرمود بهشتی یک امت بود برای ملت ما، به درستی و از روی باور واقعی و شناخت بود. همانگونه که دربارۀ شهید مهدی عراقی نیز فرمود: «مهدی عراقی یک نفر نبود، او به تنهایی بیست نفر بود. حاج مهدی عراقی برای من برادر و فرزند خوب و عزیز من بود.» با این نگاه امام خمینی به شهید عراقی، سالگرد شهادتش در چهارم شهریور، گذری داریم بر زندگی و ارتباطش با امام خمینی.
سید حسن خمینی در تجدید میثاق دولت سیزدهم با آرمان های امام خمینی(س) تاکید کرد: ما در عین تکثر واحد هستیم و باید هم واحد باشیم؛ پشت سر آرمان های بلندی که پشت سر داشته ایم و آینده درخشانی که پیش رو داریم.
آیت الله حسن خمینی در پیامی با تسلیت درگذشت محمدرضا حکیمی نوشت: آن بزرگوار در طول عمر خود همواره به اعتلای مکتب اهل بیت علیهم السلام می اندیشید و قلم و زبانش را وقف این امر با ارزش کرده بود.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.