جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
در پی درگذشت خواهر گرامی شهردار تهران، آقای پیروز حناچی، پیام تسلیتی از سوی حجت الاسلام و المسلمین حاج محمدعلی انصاری منتشر شد.
در پی درگذشت خواهر گرامی حجت الاسلام و المسلمین محمد علی جماعتی، پیام تسلیتی از سوی سرپرست، قائم مقام، معاونان و کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) منتشر شد.
آیه الله سید محمد علی قاضی طباطبایی در بیست و چهارم فروردین ۱۲۹۲ در خانواده اصیل و سرشناس عالم پرور و پر آوازه آذربایجان (تبریز) به دنیا آمد و در دهم آبان ۱۳۵۸ بشهادت رسید. خاندان قاضی از دیر باز جزو دانشمندان دیار تبریز بودند که چندین قرن به حل و فصل امور اجتماعی و شرعی مردم می پرداختند...
با نشاط و خرمی درسهایتان را خوب بخوانید و در همان حال، به وظایف اسلامی که انسانها را میسازد، عمل کنید و اخلاق خود را نیکو کنید و اطاعت و خدمت پدران و مادرانتان را غنیمت شمارید و آنها را از خود راضی کنید و به معلم هایتان احترام زیاد بگذارید...
دهم ربیع الاول سالروز ازدواج شخصیت اول عالم خلقت حضرت محمدبن عبدالله(ص) با بانوی بزرگواری به نام خدیجه است. گرچه درباره سن حضرت خدیجه(س) در زمان ازدواج اختلاف نظرهایی وجود دارد و لکن با توجه به وفات حضرت در سال دهم بعثت، به نظر میرسد در زمان ازدواج بیست و پنج ساله بوده است زیرا سن وفات ایشان را ۵۰ یا ۵۵ سالگی ذکر کرده اند.
یادگار امام در پیامی درگذشت خواهر گرامی پیروز حناچی را تسلیت گفت.
یادگار امام در پیامی درگذشت حجه الاسلام و المسلمین سید نیاز نقوی نایب رئیس وفاق المدارس شیعه پاکستان را تسلیت گفت.
سال ۱۳۹۹ شصتمین سال گشت در خواست رسمی دولت آمریکا از ایران برای پذیرفتن مصونیت قضایی آمریکائیان در ایران (کاپیتولاسیون) است و چهارم آبان سالروز سخنرانی مهم و تاریخی حضرت امام در افشای تصویب مخفیانه این لایحه در مجلسین ایران به شمار می رود، مناسب است اشاره کوتاهی داشته باشیم به تلاش هایی که مقامات گوناگون رژیم شاه در آن زمان برای فرار از انتساب این عار به خود داشته اند.
امام خمینی در پنجم آبان ماه سال ۶۳ در نامه ای عرفانی کتاب آداب الصلوه را به عروس خود بانو فاطمه طباطبایی اهدا کردند.
شهرداری باید تلاش کند تا فرهنگ صحیح زندگی در میان مردم جاری شود و در این زمینه حرکت آقای حناچی در ترویج «سه شنبه های بدون خودرو» بسیار ستودنی است.
وقتی صحبت از وصیتنامۀ امام خمینی پیش می آید، همه یاد وصیتنامۀ الهی سیاسی معروف ایشان می افتند؛ در حالی که ایشان در دوران حیات خویش چندین وصیتنامه نوشته و شاگردان و نزدیکان خود را وصی قرار داده بود. سوم آبان نیز مصادف با نگارش یکی از این وصیتنامه ها در امور شخصیه است که در سال ۱۳۶۱ خطاب به فرزندش مرحوم سید احمد خمینی و دیگر نزدیکان نوشته اند. به همین مناسبت مروری خواهیم داشت بر تمامی وصیتنامه های امام خمینی، به ویژه وصیتنامۀ سوم آبان.
شهید سیدمصطفی خمینی از سال 1341 که نهضت امام خمینی آغاز شد، همواره در کنار امام و یار و همراه و مشاور حضرت امام بود.
کتاب حقیقت مستحبات (تسامح در ادله سنن با رویکردی بر نظر امام خمینی)، برون داد رساله دکتری با عنوان «تسامح در ادله سنن با رویکردی بر نظر امام خمینی» است که در شهریور ماه ۱۳۹۵ در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی دفاع شد.
نگارنده این اثر، درصدد بررسی و تحلیل مفهوم آزادی و طرح اندیشه های متفکران ایرانی و تحلیل نحوة خوانش آنها از مفهوم آزادی و حتی شرح وجه مسأله مند (پروبلماتیک) آزادی نبوده، بلکه می کوشد مشروطیت را به مثابه جلوه عینی اندیشه و عمل آزادی خواهانه بنگرد. نیز تکاپو برای آزادی را به مثابة گسست از خودکامگی و نشانة گذار به دوره مدرن برشمرده و با یادآوری این میراث بزرگ فکری، آرمان آزادی را فراتر از هر آرمان دیگری حتی عدالت، در افق زندگی سیاسی - اجتماعی ایران امروز معرفی کند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.