جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
فرا رسیدن ماه ربیع الاول، ماه شادی و شادمانی برای شیعیان را به شما محب اهل بیت(ع) تبریک عرض می کنیم.
آداب الصلوة، شرحی است مبسوط بر آداب و اسرار معنوی نماز، و سرشار از نکات اخلاقی و عرفانی که به زبان فارسی نوشته شده است.
واژه مرکب مردم سالاری دینی، جدید و به تاریخ پس از انقلاب اسلامی مربوط می شود؛ اما به لحاظ محتوا، مطالبه تمامی تاریخ معاصر ایران بوده و پس از گذشت قریب به دو قرن، همچنان مطالبه سپهر اجتماعی، سیاسی و حتی شخصی درگفتمان جمهوری اسلامی باقی مانده است.
یکی از یاران صادق و اصحاب با وفای حضرت امام (س) مرحوم آیت الله حاج شیخ عطاءالله اشرفی اصفهانی(رضوان الله علیه) بود. همراهی او با نهضت امام خمینی چنان پررنگ و برجسته بوده که در سن کهولت، با کمال صلابت در تظاهرات مردمی علیه طاغوت شرکت میکرد و حتی در یکی از این روزها مورد هجوم و صدمه واقع شد و حضور سازنده او برای عوامل سرکوب رژیم شاه قابل تحمل نبوده لذا دستگیر و روانه تهران شده و مدتی در زندان انفرادی محبوس بوده است
یادگار امام در پیامی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین سید محمد احسانی طبایی از اعضای قدیمی دفتر امام (س) را تسلیت گفت.
امام خمینی(س) یک روز پس از ورود به پاریس جزییات برخورد خود با مقامات عراقی و کویتی و سپس سفر به پاریس را تشریح کرده ضمن آن فرمودند که: مقامات عراق به من هشدار دادند که به دلیل روابطی که با رژیم ایران دارند، نمی توانند فعالیتهای مرا تحمل کنند. من به آنها پاسخ دادم که اگر شما مسئولیتهایی نسبت به حکومت ایران داشته باشید، من هم در برابر اسلام و ملت ایران مسئولم و باید به وظیفۀ الهی و معنوی خود عمل کنم.
راجع به بنگاهی که دارید- معلولین- من راجع به مستضعفین اجازه سهم امام تا کنون نداده ام. لکن به این مؤسسه که شما ذکر میکنید اجازه دادم که در اصفهان کسانی بخواهند از بابت سهم امام به این مؤسسه کمک کنند، به این معلولین کمک کنند، مجاز هستند.
راه حل مشکلات و برون رفت از چالش های کنونی جوامع مسلمان تنها در بازگشت به هویت دینی و فرهنگی اسلامی می باشد که همان تمسک به قرآن و تبعیت از پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) ایشان است.
یادگار امام در پیامی درگذشت استاد محمدرضا شجریان را تسلیت گفت.
خون شهیدان ما امتداد خون پاک شهیدان کربلاست و اربعین اخیر برادران ما بازتاب اربعین آن دلاوران می باشد؛ خون طاهر آنان به حکومت طاغوتی یزید خاتمه داد، و خون پاک اینان سلطنت طاغوتی را به هم پیچید.
موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام با احساس وظیفه مضاعف نسبت به دغدغه ارزشمند رهبر معظم انقلاب اسلامی آمادگی کامل خود را برای استفاده پژوهشگران و پدیدآورندگان آثار مربوط به دوران دفاع مقدس از اسناد و منابع ارزشمند خویش اعلام داشته و از هرگونه همکاری و تعامل و مشارکت در این رابطه دریغ نمی ورزد.
امام خمینی(س) رهبری الهی بودند که در مسیر رسالت خویش از هیچ چیز فروگذار نکردند. مهاجر الی اللهی که برای نیل به اهداف عالیه رسالت خویش با تمسک به اهل بیت نبوت(علیهم السلام)، مشقات فراوان هجرت را تحمل و یکی پس از دیگری مقاصد تحمیلی هجرت را، تا به ثمر رسیدن نهضت اسلامی پشت سر گذاردند. هجرت هایی که هر کدام شان با توجه به مقتضیات زمانی و مکانی، به نوعی نقش اساسی بر آراء و اندیشه های اجتماعی و سیاسی این ابرمرد قرن اخیر داشت.
یادگار امام با اشاره به اینکه در جامعه ایران و در هیچ مقطعی مثل مقطع دفاع مقدس «فردگرایی» به پایین ترین حد خودش نرسید، گفت: هیچ راهی برای عبور از هیچ بحرانی جز با همراهی مردم نیست؛ و اگر همه با هم باشند هیچ بحرانی توان شکاندن کمر یک ملت را ندارد و عبور از هر مسیری با مردم ممکن است.
پیروان مکتب انبیاء(ع) ملهَم از تعالیم الهی، در پی ساختن و سازندگی هستند؛ ساختن جانی مهذب و پیراسته از رذائل و آراسته به فضائل، برای ساختن جامعه و جهانی پاکیزه و غیر آلوده. از این منظر، امام خمینی(س) در خودسازی و تهذیب نفس به مقامات والایی نائل آمده بود و در گام دوم در حوزه علمیه قم به عنوان معلم اخلاق و مربی نفوس شناخته می شد که تأثیرات دگرگون کننده ای بر جان های مستعد داشت. ایشان در گام سوم در جریان «نهضت امام خمینی» و با اوج گیری مبارزات ملت مسلمان ایران و پیروزی انقلاب اسلامی، هدفی جز ساختن ملت و کشور نداشت؛ ساختنی که مقدمه آن پیراستن کشور از بیماری «استبداد» و «استعمار»، سپس آراستن و ساختن مادی و معنوی بوده است...
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.