جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
حضرت امام در تجلیل از شخصیت و مجاهدت این شهید فرمودند:در روز شهادت امام جواد- سلام الله علیه- یکی از فرزندان و تبار آن خانواده به شهادت رسید؛ شهید هاشمی نژاد که من از نزدیک با او آشنا بودم و خصال و تعهد آن شهید را لمس کرده بودم و مراتب فضل و مجاهدت آن بر اشخاصی که او را می شناسند پوشیده نیست.
سید حسن طاهری خرم آبادی از خانواده ای روحانی در ۱ خرداد ۱۳۱۷ در خرم آباد متولد شد. وی از نوجوانی برای تحصیل به حوزه علمیه قم آمد و دروس مقدماتی را نزد آقایان هاشمی رفسنجانی و دروس سطح را نزد آقایان مکارم شیرازی و سبحانی فرا گرفت. وی از شاگردان دروس عالیه آیات بروجردی و خمینی در دهه ۳۰ بوده است...
آیت الله صانعی به معنای واقعی کلمه در دوران پس از انقلاب حیاتی فعالانه و پویا را در پیش گرفت. ایشان نه تنها به طور مستمر در رفتاری کنشگرانه با موقعیت های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فقهی قرار داشت بلکه به گواه کارنامه ای که از این مرجع تقلید بزرگوار بر جای مانده، همواره دارای حضوری صف شکنانه و پیشرو در تمام این حوزه ها بود...
امام خمینی در اول مهرماه سال ۱۲۸۱ شمسی مطابق با بیستم جمادی الثانی، روز ولادت صدیقه طاهره(س) در خمین متولد شدند. ایشان در متنی به روایت فرازهایی از زندگی خود پرداخته اند.
کار بزرگ امام این بود که از اول حجم واقعی این کارزار و جنگ را شناخت. خیلی از ما نمی دانستیم و نمی فهمیدیم اما امام دشمن را شناخت و فهمید که این یک جنگ عادی نیست و دشمن اصلی کیست.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی به رضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک درگذشت برادر وی را تسلیت گفت.
محمدعلی و حمید انصاری، کارکنان موسسه تنظیم و نشر آثار امام و آستان امام در پیامی به آیت الله حسن صانعی، ارتحال آیت الله العظمی یوسف صانعی را تسلیت گفتند.
به منظور آشنا نمودن نسل امروز و فردا با آراء و اندیشه های امام خمینی(س)، معاونت فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام (س) با همکاری پرتال امام خمینی، اقدام به برگزاری دو مسابقه کتابخوانی از کتاب های "حدیث بیداری و وصیت نامه امام خمینی (س)" ...
رهبر انقلاب اسلامی، آیت الله خامنه ای در پیامی درگذشت آیت الله صانعی را تسلیت گفت.
یادگار امام، آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت آیت الله یوسف صانعی را تسلیت گفت.
دل بستن به شفاعت اولیاء- علیهم السلام- و تجرّی در معاصی از خدعههای بزرگ شیطانی است. شما به حالات آنان که دل به شفاعتشان بسته و از خدا بیخبر شده و به معاصی جرأت میکنید بنگرید، نالهها و گریهها و دعاها و سوز و گدازهای آنان را ببینید و عبرت بگیرید. در حدیث است که حضرت صادق- علیه سلام اللّه- در اواخر عمر، بستگان و فرزندان خود را احضار نمود و قریب به این مضمون به آنان فرمود که: «فردا با عمل باید در محضر خداوند بروید و گمان نکنید بستگی شما به من فایده دارد».
آنچه که در این مجموعه فراروی پیروان مکتب شهادت گشوده ایم، سخنان بزرگ مردی است که در اقتدا به سالار شهیدان، خود اسوه ای کامل بود. مردی که در شب سیاه ستم، مشعل فروزان شهادت برگرفت، بیرقهای قیام برافراشت، ننگ سکوت و ذلت از دامن مطهر طلایه داران تشیع سرخ حسینی زدود و دگرباره شعار «احدی الحُسنیین» و «پیروزی خون بر شمشیر» را در عصر حاکمیت آهن و فولاد، به مستضعفان و پابرهنگان زمین آموخت و سرانجام نیز به همت دستانی که زنجیرهای عزا را قرنها بر زمین ننهاده و عشق عاشورا و یاد حادثه خونین کربلا را نسل اندر نسل با اشک و خون و صداقت در سینه ها نگهداشته بودند، حکومت یزیدی زمانه را سرنگون ساخت.
این مقاله اشاره دارد به: پیرامون عالی ترین مفاهیم تجلیات حیات، یعنی شهادت و ایثار در حیطه باورهای دینی است که شاخص ترین آن، فرهنگِ آیات الهی است. اصولاً در حوزه فرهنگِ قرآن کریم، آیات متعددی درباره فضیلت شهادت و ایثار در راه خدا به چشم می خورد که به ذکر پاره ای از آنها می پردازیم: خداوند متعال در آیه کریمه ۱۵۴ سوره بقره می فرماید: «کسی را که در راه خدا کشته شد مرده مپندارید، که او زندۀ جاوید است، اما شما این حقیقت را در نخواهید یافت
سومین شب از شب های عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان، شامگاه شنبه، با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی در صحن حاج آقا مصطفی حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
حضرت امام امت ـ خمینی کبیر ـ در یکی از سخنرانیهایشان با اشاره به همین حدیث می فرمایند: «از حضرت سیدالشهدا ـ سلام الله علیه ـ خطبه ای نقل شده، که در آن خطبه، علت خودشان را بر ضد حکومت وقت ذکر کرده اند، و آن این است که پیغمبر اکرم(ص) فرموده است، کسی که ببیند یک سلطان جائری حلال می شمارد حرمات الله را و مع ذلک ساکت شد و تغییر نداد با قول خودش، با عمل خودش این انحرافی که سلطان جائر پیدا کرده است، خدای تبارک و تعالی حتم کرده است که جای او را همجای همان سلطان جائز در آخرت قرار بدهد...»
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.