جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
این چه وضعی است که در ایران هست؟ این چه آزادی است که اعطا فرموده اند آزادی را؟! مگر آزادی اعطا شدنی است؟! خود این کلمه جرم است. کلمه اینکه «اعطا کردیم آزادی را» این جرم است. آزادی مال مردم هست، قانون آزادی داده، خدا آزادی داده به مردم، اسلام آزادی داده، قانون اساسی آزادی داده به مردم. «اعطا کردیم» چه غلطی است؟ به تو چه که اعطا بکنی؟ تو چه کاره هستی...
مسابقه کتابخوانی از کتاب حدیث بیداری در سی و یکمین سال بزرگداشت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با جوایز ارزنده به همت موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) برگزار می شود.
مسابقه بزرگ کتابخوانی از کتاب وصیت نامه امام خمینی(س) با جوایز ارزنده برگزار می شود...
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی در آخرین جلسه این ستاد اعلام کرد: مراسم بزرگداشت امام خمینی روز ۱۴ خرداد در حرم مطهر ایشان برگزار نمی شود.
از نمایندگان متوقع است که مراعات آداب اسلامی در محاورات بشود؛ و انگیزه آن یافتن حق و راه حل باشد و این امور در محیط دوستی و صفا چون بحثهای علمی در محیط مدارس فقاهتی که مقصود، یافتن واقعیت نه تحمیل عقیده است، آقایان را بهتر و آسان تر به حقیقت می رساند.
خاطرات انبوه شاگردان امام که در دروس حوزه های قم و نجف اشرف امام حضور یافته و سالها از زلال علم و معرفت امام بهره برده اند. این خاطرات به چند لحاظ از اهمیت فوقالعاده برخوردار است که در این مجال میتوان به برخی از آنها اشاره نمود: ۱. به لحاظ بار علمی که در اکثر صفحات این مجموعه از خاطرات دیده میشود و برای اهل فضل اشارت های فراوان به همراه دارد. ۲. این خاطرات برای کسانی که خود در آن زمان حضور داشته اند موجب تداعی مطالب بسیاری است که احیاناً خود فراموش کرده اند. ۳. روش تدریس و تحقیق که از لابلای این خاطرات مستفاد میگردد بهترین الگو در حوزه های علمیه...
من هم از جماران خیلی کم بیرون می رفتم. این جریانی که پیش آمد، مربوط به قلب نبود و ما به قول نظامیها، دور خوردیم. ما تمام نیرویمان را در قسمت قلب گذاشته بودیم و فکر می کردیم که امام از دیگر نواحی بدن مشکلی ندارند و سالم هستند. مساله اخیر مربوط به جهاز هاضمه ایشان می شد و چون اکثر دکترهای امام متخصص قلب بودند، بنا شد دکترهای متخصص گوارش، امام را معاینه کنند. آقای دکتر زالی امام را معاینه کرد و گفت که باید آندوسکوپی کنیم...
مهم ترین چیزی که به روی کسی که با قدم معرفت بسوی الله هجرت می کند این است که بداند «نور» منحصر در این معنای عرفی نیست که مثلا با چشم خود با کمک «نور» اشیاء و اجسام اطراف خود را ببیند، بلکه بداند «علم» نیز نور است که خداوند به دل هر که بخواهد می افکند حقیقت «نور» چیزی است که خود آشکار است و چیزهای دیگر به کمک آن آشکار می شود.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت صبیه مکرمه آیت الله نظری خادم الشریعه را تسلیت گفت.
دولت غاصب اسرائیل، با هدفهایی که دارد، برای اسلام و ممالک مسلمین خطر عظیم دارد و خوف آن است که اگر مسلمین به آنها مهلت دهند، فرصت از دست برود و جلوگیری از آنها امکانپذیر نشود. و چون احتمال خطر متوجه به اساس اسلام است.
امام فرمودند: چند نصیحت به شما می کنم، اول اینکه این حزبی ها را بین خودتان راه ندهید. شما سه گروه مؤمن و مسلمان هستید. اینها هر جا منافعشان ایجاب بکند شما را رها خواهند کرد. دوم اینکه شما برای عضوگیری برادریابی کنید، و سوم آنکه در تصمیم گیری ها سعی کنید اقلیت را قانع کنید، تا بتوانید راهی که در پیش دارید مصمم تر حرکت کنید.
شنبه شب ۳۰ / ۲ / ۶۸ در ساعت ۱۰ شب رادیوگرافی های معده حضرت امام خمینی در حضور برادران تیم پزشکی برای سروران ارجمند حضرت آیت الله خامنه ای، حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی و حاج سید احمد آقا خمینی و حضرت آیت الله موسوی اردبیلی و جناب آقای مهندس موسوی نخست وزیر وقت توضیح داده شد و نظر جمع در ارتباط با جراحی مطرح شد.
امام خمینی، بیش و پیش از آنچه سیاستمداری روشن بین باشد، عارفی بزرگ بود. در کوران حوادث بسیار مهم دهه شصت، این عارف بزرگ در دهکده جماران، همزمان با رهبری کشوری گرفتار جنگ و انقلاب، به زیست عارفانه خود ادامه داد.
با آغاز سال جدید و تداوم بیماری کرونا بخشی از فعالیتهای نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) به فعالیت در فضای مجازی...
راجع به آقای صدر ما از آن وقت که نجف بودیم و این قضیه واقع شد تا وقتی که پاریس رفتیم و بعد هم به ایران آمدیم، دنبال این قضیه بودیم. آقای صدر در ایران متولد شده است و ایرانی است، با من سوابق زیاد دارد
آنچه از دوران زندگی ام فهمیده ام و تاکنون در ذهنم هست به سه بخش تقسیم کردم. در تمام این سه مرحله از عمرم، دین و اخلاق دینی برایم مقدم بوده است؛ لذا گذشت ها، عفوها و بی توجهی ها به اشخاصی که صدمه زده اند، فقط برای حفظ دین بوده است و برای دین تحمل کرده ام.
مرحوم حاج احمد آقا به جماران آمدند تا جایی پیدا کنند ما طی سه روز هرجا که سراغ داشتیم گشتیم اما جای مناسب پیدا نشد، روز سوم که همگی برای صرف ناهار به منزل ما آمدیم و آقای موسوی خوئینی ها و آقای شجونی هم حضور داشتند یکی از این آقایان مطرح کردند که منزل شما برای امام(س) مناسب است. احمد آقا خانه ی جلوتر هم که منزل خواهر و برادر من بود دیدند و گفتند اگر این دو جا هم آماده شود بسیار مناسب است و البته برای ملاقات های امام(س) نیز حسینیه جای بسیار خوبی است.
امام علی(ع) در برهه ای از زمان یک سکوت طولانی۲۵ساله را تجربه کرد که از دو نقطه تقویتی بهره مند بود؛ از نارضایتی همسرش نسبت به حاکمیت و ازحمایت منافقانه افرادی چون ابوسفیان.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.