جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران با پذیرش قطعنامه ۵۹۸ به وسیله ایران به طور رسمی پایان پذیرفت هر چند که دشمنان همچنان به تجاوز علیه خاکمان ادامه دادند.
من همیشه امام را تنها می دیدم هنگامی که برای زیارت امیرالمومنین مشرف می شد و ما هنگامی که آقا را می دیدیم، به امام سلام می کردیم و امام جواب سلام ما را نمی داد. ما با کمال تعجب فکر می کردیم که چرا امام جواب سلام ما را نمی دادند...
با حضور مسولان شهری مراسم گرامیداشت روز حمل ونقل، در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری یادگار امام درمحل بیت قدیمی حضرت امام (س) برگزار شد.
یکی از مسائل کهن، که در همه جوامع ساری و جاری است، مسأله خرافه گرایی و خرافه پرستی است؛ بیماری ای که به سرعت شیوع می یابد و پیشگیری و درمان آن نیز بسیار مشکل و گاه محال می نماید.
پرتال امام خمینی(س): شبکه معاندِ «من و تو» اخیرا ویدئویی تقطیع شده از یک سخنرانی امام خمینی(س) منتشر کرده و مدعی شده است که امام، دانشگاه را منشاء فساد می دانند. اما سخنان تقطیع نشده امام خمینی در این باره را می توانید در این ویدئو مشاهده کنید.
دانشگاهیها با ما برادرند؛ ما خدمتگزار آنها هستیم. برادرهای دانشگاهی، توجه کنید که شما را جدا نکنند از روحانیون. برادران روحانی، توجه کنید که شما را جدا نکنند از دانشگاهی ها.
شاهزیدی: ما امروزه با نسل سوم و چهارم جوانان انقلاب روبرو هستیم کسانی که تنها نام روح الله را شنیده اند ولی در همه دوره های جشنواره شاعرانی شرکت کرده اند که مربوط به نسل اول تا نسل چهارم هستند بنابراین نسل امروز بسیاری از ندیده ها و نشنیده ها را می تواند از آثار شاعران دوره انقلاب بشنود و این هم اندیشی باعث تحکیم اندیشه های نسل جدید در مورد امام (س) و انقلاب خواهد شد.
علی دارابی، معاون امور استان های صدا و سیما از بخش های مختلف بیت و زادگاه امام خمینی بازدید کرد.
دلنوشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از بیت تاریخی امام خمینی(س) در دفتر یادبود این مجموعه فرهنگی و هنری.
نشست نقد کتاب "ماهیت معرفت عرفانی" توسط معاونت پژوهشی با همکاری گروه عرفان اسلامی برگزار شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در بیت تاریخی امام خمینی(س) از قسمت های مختلف این مجموعه تاریخی بازدید کرد.
گزارش تصویری نشست خیرین حوزه های علمیه شورای منطقه ای مرکز کشور در بیت تاریخی امام خمینی(س) / در این نشست که با حضور 40 نفر از روحانیون فعال در عرصه خدمات حوزه های علمیه مرکز کشور به میزبانی بیت و زادگاه حضرت امام برگزار شد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و امام جمعه محترم شهرستان و جمعی از مسوولین شهرستانی و استانی شرکت داشتند.
در بین نهادها و سازمانهای حکومتی جمهوری اسلامی ایران، شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان یک مرکز قانونگذاری فعالیت می کند. این نهاد به فرمان حضرت امام خمینی (س) تشکیل شد و در قانون اساسی پیش بینی نشده و حتی در بازنگری قانون اساسی در سال ۱۳۶۸ نیز از آن ذکری به میان نیامده است. با وجود گذشت دو دهه از تشکیل این نهاد، جایگاه حقوقی آن مورد توجه جدی قرار نگرفته است. حتی در منابع حقوق اساسی کشور ما نیز به دلیل عدم ذکر آن در قانون اساسی مورد بحث قرار نگرفته است. در ماههای اخیر، بحثهای پیرامون این شورا و نیز رابطه مصوبات آن با قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی تشدید شده است. این نوشتار با مروری بر روند تشکیل شورای مذکور، ساختار و وظایف آن را مورد بررسی قرار می دهد و پس از آن جایگاه حقوقی این شورا و مصوبات آن را مطالعه می کند.
مسئولین جشنواره تئاتر روح الله با دکتر حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار وگفتگو کردند.
تصویری از وزیر جنگ اسرائیل منتشر شده است که کتاب «اسلام و انقلاب - تالیفات و اعلامیه های امام خمینی (س)» را در دست دارد.
دبیرخانه جشنواره سراسری شعر روح الله فراخوان شانزدهمین دوره این جشنواره را اعلام کرد و بر اساس آن علاقمندان تا تاریخ سوم بهمن ماه مهلت دارند آثار خود را ارسال کنند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.