امام به طرز نشستن در مجالس سوگواری اهل بیت و گوش دادن به وعظ واعظ یا روضه روضه خوان، و گریستن به هنگام شنیدن مصایب شهدای کربلا به همه نشان دادند که «فرهنگ عاشورا» را باید پاس داشت و حریم آن را نگاه داشت.
نوه نلسون ماندلا در بازدید از خانه تاریخی امام خمینی (س)، شخصیت رهبر کبیر انقلاب اسلامی را ستود و گفت : امام خمینی (س) و پیروزی انقلاب اسلامی برای ماندلا و انقلابیون آفریقای جنوبی الهام بخش بود.
پیشنماز مسجد رسول در شهرستان بیرجند ضمن نشان دادن دو جلد کتاب یکی به نام کشف اسرار خمینی که در سال 1363 هجری قمری تألیف شده و دیگری به نام ولایت فقیه، اظهار داشته اگر خواستند این کتاب ها را از من بگیرند می گویم آن ها را به داخل منزل انداخته اند وی سپس کتاب کشف اسرار خمینی را جهت مطالعه در اختیار گذارد. نجفی گفته است حکومت دولت ایران حکومت جابرانه است و از حکومت بنی امیه بدتر است.
دفتر نشر معارف انقلاب تاکید کرد که فرایند پزشکی بیماری و رحلت امام خمینی طی سه دهه گذشته بارها توسط تیم متخصص پزشکی در رسانه ها برای اطلاع افکار عمومی بیان شده است .
یکی از موضوعات مهم و مطرح در روابط بین الملل شکل گیری روابط مسالمت آمیز و عاری از جنگ و درگیری، عدم سلطه گری و سلطه پذیری و فقدان ظلم و ظلم پذیری و نیز روابط همراه با عدالت و صلح و امنیت است؛ دیدگاه امام در این رابطه بسیار ارزشمند و برای کشور ایران همواره راهگشا بوده و اثرات ارجمندی را برای نظام جمهوری اسلامی ایران بهمراه داشت. آنچه در این حوزه دارای اهمیت است این است که امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ اساس روابط خارجی در دو حوزه منطقه ای و بین المللی را براساس حسن همجواری و تعامل سازنده براساس منافع مشترک و پرهیز از سلطه پذیری و سلطه جویی قرار دادند.
خاطرات سیاسی- اجتماعی دکتر صادق طباطبائی (۳جلدی) چاپ پنجم ۱۴۰۱، توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج (وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س)) منتشر شد. این کتاب با جلد سخت روانه بازار نشر شد.
سید حسن خمینی در عزاداری روز اول محرم حسینیه جماران گفت: اگر می خواهیم حسینی(ع) باشیم، خودمان را به جای بقیه بگذاریم. حکومت با مردم، مردم با مردم، رئیس با کارمند، باید این قاعده را رعایت کنند. در آن صورت اگر کاری را می خواستی انجام دهی و دوست داشتی فرد دیگری هم با تو این کار را کند، آن را انجام بده. اگر این گونه بودیم یک گام به سمت عدالت برداشته ایم. جامعه وقتی خوب می شود که تک تک ما خوب شویم.
در پی انتشار ویدئویی از اظهارات فردی در فضای مجازی که خود را «محافظ امام» نامیده، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) به زودی بیانیه ای را منتشر می کند.
از ساعت ۱۱:۳۰ صبح شنبه (امروز) (یکم محرم) مراسم عزاداری حسینی با سخنرانی یادگار امام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در حسینیه شماره یک جماران برگزار می شود.
«رساله تقیّه» یکی از آثار قلمی امام خمینی است که در موضوع قواعد فقهیه نوشته شده است. نوشته تحقیقی ای که باید مبانی اندیشه «وحدت اسلامی و اتحاد مسلمین» را در آن جستجو کرد. حضرت امام خود در دیگر آثار فتوایی خود از این قاعده و مبنا استفاده کرده و به مقتضای آن فتاوای وحدت آفرین و اتحادساز صادر کردند. امید است حوزه های علمیه و جوامع اسلامی از این اندیشه ارزشمند بهره های عملی برگیرند.
از نظر امام لازمه صلح و صفای جهانی زیست مسالمت آمیز با همه کشورهای عالم است. دولت و ملت جمهوری اسلامی، طالب اخوت ایمانی با مسلمانان جهان و منطقه و طالب زیست مسالمت آمیز با همه کشورهای عالم است.
حبیب الله صادقی از جمله نقاشانی بود که در زمینه هنر عاشورایی فعالیتی گسترده و تاثیرگذار داشت. حتی نذر کرده بود تا هر سال در شب شام غریبان یک تابلو برای امام حسین(ع) نقاشی کند.
در پی درگذشت حبیب الله صادقی پیام تسلیتی از سوی رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی صادر شد.
امام را از جنبه های مختلف می توان مورد توجه قرار داد. شخصیت امام، یک شخصیت محدودِ یک جانبه یا چند جانبه محدود نیست؛ بلکه امام با توجه به جامعیتی که دارد و به تعبیر طلبه ها، جامع الأطرافیتی که در وجود مبارک امام راحل هست، می طلبد که متخصصین عرصه های مختلف، شخصیت امام را واکاوی و به جامعه ی کنونی و به نسل های بعدی عرضه کند.
همایش فصلی ائمه جماعات شمیران، به همت معاونت اجتماعی شهرداری منطقه یک در حسینیه جماران برگزار شد.، به همت معاونت اجتماعی شهرداری منطقه یک در حسینیه جماران برگزار شد.
کسانی که مسئولیت شان خیلی زیاد است دولتهای اسلامی است؛ روسای جمهور اسلام، سلاطین اسلام، اینها مسئولیت شان خیلی زیاد است و شاید بیشتر از همه طبقات باشد. اسلام الآن به دست این طبقه، به حسب اراده خدای تبارک و تعالی- تکویناً- سپرده شده است و آنها مسئولند بر حفظ اسلام و حفظ وحدت کلمه اسلام و حفظ احکام اسلام و معرفی کردن اسلام را به دنیای متمدن که گمان نشود اسلام مثل مسیحیت هست.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.