کتاب «امام خمینی، زندگی، شخصیت، اندیشه و عمل» افزون بر اینکه یک اثر جامع و مستقل در شناخت امام خمینی و انقلاب اسلامی و موضوعات مربوط به ایشان، به شمار می رود، منبعی جامع برای معرفی تفصیلی و محتوایی مقاله های دانشنامه در ۸۶۲ مدخل می باشد.
به همت معاونت فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر امام خمینی(س) نمایشگاه های «کتاب چتر علم و آگاهی» در اماکن منتسب به امام خمینی(س) برگزار می شود.
موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) تا کنون بیش از پنجاه اثر در حوزه تاریخ شفاهی و تاریخ محلی به زبانی ساده، شیوا و جذاب که روشنگر زوایای پیدا و پنهان تاریخ از زبان تاریخ سازان بوده، را بچاپ رسانده و همین تعداد کتاب در این زمینه در دست چاپ دارد.
هرجا که پرونده و یا نامه و یا هر چیزی که موجب روشن شدن اسناد و یا اسناد مربوط به اینجانب موجود است در صورتی که شما و یا نماینده شما درخواست نمایید مسئولین موظفند در اختیار شما قرار دهند.
در این پیام ضمن بر شمردن حیله های استعمار و ضدیت آن با اسلام بر نقش و وظیفه روحانیت اصیل اسلامی و ضدیت رژیم شاه با آن، به تشکیل سپاه دین در این راستا و به منظور مبارزه با اسلام راستین اشاره و سپس بر ضرورت وحدت و همدلی و همراهی در بین روحانیت و مردم تأکید شده است.
مهدی مهریزی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم حدیث، در نشست «جایگاه زن در مکتب فقهی امام خمینی(س)»، گفت: مرحوم امام در دوران زندگی در مواجهه با زن دو فصل متفاوت داشته اند. قبل از رهبری به همان مسلک مشهور مواجه با زن بوده اند؛ آراء و سلوکشان این را نشان می دهد. بعد از دوره رهبری، با توجه به مبانی که از ایشان به دست آورده ایم، امام را می توانیم با عنوان «نواندیشان دینی» قلمداد کنیم.
امین عارف نیا معاون فرهنگی هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی با اشاره به برنامه های موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی گفت: نمایشگاههای عرضه آثار امام و کتابهای پیرامون انقلاب اسلامی از ۲۳ لغایت ۳۰ آبان در اماکن منتسب به امام در شهرهای خمین، قم، نجف، اصفهان و تهران برگزار می شود.
حبیبی گفت: در اسلام بر دو وحدت تاکید کرده که یکی وحدت اقوام است که از خانه شروع می شود تا به عبادات و حج می رسد.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب در همایش "منشور برادری؛ مبنای همبستگی - راهبرد تکثر" گفت: ما دین را در دنیا به رسمیت شناخته ایم ولی متاسفانه استفاده لازم را از آن نمی بریم.
نشست «منشور برادری؛ مبنای همبستگی - راهبرد تکثر» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رییس دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر نجفقلی حبیبی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و حضور آیت الله سید حسن خمینی، و همچنین دکتر علی کمساری رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام در پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی برگزار شد.(عکس: خدابخش مالمیر)
چاپ پنجم کتاب خاطرات سیاسی- اجتماعی دکتر صادق طباطبایی با عناوین «جنبش دانشجویی ایران»، «لبنان، امام صدر و انقلاب فلسطین» و «شکل گیری انقلاب اسلامی ایران» توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر شد.
به مناسبت سالروز صدور منشور برادری نشستی با محوریت «منشور برادری» از سوی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برگزار می شود.
نسخه فارسی این کتاب در ۹۰۰ صفحه منتشر شده و آیت الله سید محمد غروی در ۷۰۸ صفحه آن را ترجمه کرده و به دلیل استقبال مخاطبان از این کتاب، چاپ سیزدهم آن توسط مؤسسه چاپ و نشر عروج منتشر و روانه بازار نشر شده است.
ماجرای ۱۴ آبان از آنجا آغاز شد که اغلب کارمندان دولت وسایل اداری را به خیابان ها پرتاب کرده و سپس آتش زدند. وزارت اطلاعات و جهانگردی رژیم مورد حمله قرار گرفت و به دکتر عاملی تهرانی وزیر اطلاعات حمله کرده و او را مضروب و مجروح کردند. به بسیاری از اتوبوس های شرکت واحد حمله شده و سپس آنها را به آتش کشیدند. بعضی از شعب بانک و کیوسک روزنامه ها و برخی از اماکن دولتی را مورد حمله قرار داده و منهدم کرده و یا به آتش کشیدند.
«انوار الهدایه فی التعلیقه علی الکفایه» اولین تألیف امام خمینی در اصول فقه می باشد که بخشی از اولین دوره تدریس خارج اصول ایشان است و توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی، پس از رحلت ایشان در دو جلد منتشر گردید.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با اعضای تحریریه پایگاه خبری «بیان فردا» تاکید کرد: به نظر من، عقلانی ترین روش اداره کشور، «دموکراسی اکثریت محور» است که از صندوق های رأی درمی آید و راه های دیگر، خطاها و هزینه هایی به مراتب بیشتر دارند. سوال بعدی این است که آیا هر چه از این روش در می آید، درست است؟ نه! راه حل چیست؟ این است که شما دوباره بیایید و دوباره با مردم صحبت کنید. شما بیایید نظر خود را بدهید تا مردم به شما رأی بدهند، اما، اینجا اشکال کاملاً وارد است که گروه هایی هستند که نمی گذارند این روش محقق شود.