آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با خانواده شهید فریدون عباسی گفت: دشمنان خواب خیلی آشفته ای برای کشور دیده بودند، ولی خون شهدا اجازه تحقق این خواب ها را نداد که باعث شد امروز با افتخار از این نتیجه یاد کنیم.
مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت رحلت پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد بن عبداللَّه(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و همچنین قرائت زیارت حضرت رسول(ص)، صبح امروز ۲۸ صفر در حرم مطهر امام خمینی(س) برگزار شد.
مراسم شام شهادت امام رضا(ع) و بزرگداشت علامه محمدرضا حکیمی(ره) امشب ۱۵ مهر ۱۴۰۰ توسط هیأت پیروان پیر جماران در حسینیه جماران برگزار شد.
دوران زندگــی امــام رضا علیه السلام، دورانی بود کــه مباحث علمی بســیار رونق گرفته بــود. در واقع شکوفایی علمی نه تنها در سرزمین اسلامی روی داده بود، بلکه آن طور که از تاریخ مشخص می شود حتی مردم ادیان مسیحیت و یهودیت نیز مشغول علم آموزی بوده اند. امام رضا علیه السلام از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده کردند تا علوم اسلامی را در دنیا نشر دهند. نمونه بارز و آشکار نشر علوم اسلامی، در مناظراتی صــورت می گرفت که دانشــمندان ادیان دیگر به امام رضا علیه السلام مراجعه می کردند. البته آن حضرت از این طریق با شــکل گیری و گســترش فرقه های انحرافی هم مقابله و مبارزه می کردند.
جامعه امروزی در رفتار فردی، خانوادگی، معاشرت اجتماعی و حکمرانی با مشکلات فراوانی روبرو است و راه حل این مشکلات، بازگشت به سیره نبوی است که در این راستا گام اول شناخت و معرفت سیره نبوی و گام دوم عملیاتی کردن آن در رفتار فردی، خانوادگی اجتماعی و حکمرانی است. حجت الاسلام والمسلمین سید محمدتقی قادری استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر دینی که کتاب «من رسول الله» هستم از جمله آثار اوست، در این مصاحبه به بخشی از سیره فردی، عبادی و خانوادگی آن حضرت اشاره کردند و انشاءالله در مناسبتی دیگر، ابعاد دیگری از سیره رسول اکرم (ص) را در محضر ایشان به گفت و گو خواهیم نشست.
مهمترین کار پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تدوین قانون اساسی است که با درایت امام و همت یاران ایشان با مدت زمان اندکی به سرانجام رسید. در مدت زمان اندکی قانون اساسی در مجلس خبرگان قانون اساسی به وسیلۀ منتخبین مردم تدوین و پس از آن به رأی مردم گذاشته شد. در واقع پایه های نظام جمهوری اسلامی بدین وسیله با مدت زمان اندک پی ریزی شد. این نظام برای همه قابل فهم بوده است. شما انقلابهای دیگر در منطقه را مشاهده کنید!
هجرت امام خمینی (س) به فرانسه را باید نقطه عطفی در مبارزات مردم ایران علیه حکومت پهلوی دانست. حضور امام در فرانسه به حرکت های مردمی ضد رژیم شاه سرعت بخشید و به انعکاس گسترده نهضت انقلاب اسلامی در سطح جهان منجر شد. امام در روزهای پایانی مبارزه، از قلب اروپا نهضت شان را راهبری می کردند و این موضوع، قدرت رسانه ای شدن آن را بسیار بالا برد.
در پی درگذشت خواهر علی پروین فوتبالیست پیشکسوت پرسپولیس، یادگار امام این ضایعه را به وی تسلیت گفت.
امروز فروکاستن نقش امام خمینی (قدس سره) به یک رهبر سیاسی و جریان ساز انقلابی و متعلق دانستن این نقش به ایران و حتی دوستداران انقلاب اسلامی در سراسر جهان را نوعی خطای آشکار می بینم. من مردمانی را دیده ام که شــیعه بودنــد اما انقلابی نبودند، سنی بودند، مسیحی بودند، یهودی بودند و حتی بی خدا، اما وقتی ســخن از او می رفت هر کدام از جهتــی نامش را تکریم می کردنــد. نمی خواهم به اغراق ســخن بگویم که تصور کنید همگان در دنیا دل در گرو او دارند. بســیاری از مردم دنیا او را جور دیگری می شناسند و یا حتی او را نمی شناسند و اصلا برایشان مهم نیست که بشناسند. اما در میان این گروه، کسانی نیز هســتند که از انکار به اثبات رسیده اند.کسانی که در پی چهره تاریک تصویر شده از او به راه افتادند و به تصویری آرام بخش و نورانی رسیدند که تصورش را نیز نداشتند.
حضرت امام ملت ایران را ملتی آگاه و رشد یافته میدانست که خود قادر به تشخیص مصالح خود می باشد و افراد صالح و ناصالح را نیز می شناسد و در این رابطه نیاز به قیم ندارد. معنای این دیدگاه و نتیجه آن، تثبیت حق تعیین سرنوشت ملت خواهد بود و در چنین فضای فکری، دموکراسی و مردم سالاری دینی، نهادینه خواهد شد
شهید سیدعبدالکریم هاشمی نژاد(رضوان الله علیه) از همان آغاز نهضت امام خمینی از همراهان و یاوران استاد خود بود اولین تجربه زندان او به پانزده خرداد 1342 برمی گردد و این روند در شکلهای مختلف ادامه داشت تا اینکه در سال 1350 دستگیر و برای همیشه ممنوع المنبر گردید. ولی فعالیت مستمر او هیچ توقفی نداشت، به گونه ای که در کنار فعالیت علمی و تدریس دروس عالی در حوزه علمیه مشهد و کارهای وسیع تبلیغی، توفیقاتی در عرصه قلم و تألیف کتابهای مفید داشت. او با پاسخگویی به پرسشهای دینی متدینان و به ویژه جوانان؛ یکی از سه چهره اصلی رهبری و جلوداری مبارزات در مشهد و خراسان بوده است.
شب شعر «این محرم وصفر است که اسلام را زنده نگه داشته است» به همت معاونت فرهنگی وهنری موسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی (س) و به مناسبت اربعین حسینی و هفته دفاع مقدس باحضور و شعرخوانی شاعران معاصر هادی جانفدا، مرتضی حیدری آل کثیر، فراز ملکیان، انسیه سادات هاشمی، فاطمه نانیزاد، نفیسه سادات موسوی و سیده فاطمه موسوی در حسینیه جماران برگزار شد.
...من که یکی از طلبه های سرشناس آملم و جهت تبلیغ عازم آن دیارم، آمده ام به شما بگویم من هم مانند دیگران در خدمتم و شما نیز ان شاء الله در اهدافتان موفق خواهید شد و همه با هم دست بدست هم می دهیم و انشاءالله تعالی کشور را از دست فسقه و فجره نجات می دهیم و دین خدا را پیاده می کنیم.
فرهنگ عاشورا اقتباسی است از زیارت شریف اربعین، که درطی آن امام صادق (ع)، آنرا آموزش می دهد. سیدالشهدا (ع) با بنیانگذاری فرهنگ عاشورا، این هدف را مد نظر دارد، که آدمی از نادانی وحیرت گمراهی نجات یابد. ایشان برای نجات مردم، هرگونه سازشکاری را که ازطرف مصلحت اندیشان ارایه می شد، به شدت رد می کرد. پیام عاشورا، ایستادن در برابر جاهلیت همۀ اعصار و قرون می باشد، جاهلیتی که پلیدی گستر است و جانها را افسرده می کند و جسمها را به ذلت می کشاند.
معاونت فرهنگی وهنری موسسه تنظیم ونشر آثار امام خمینی (س) به مناسبت اربعین حسینی در هفته دفاع مقدس شب شعر عاشورایی«این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است» را برگزار میکند.
آیت الله سید حسن خمینی در پیامی درگذشت آیت الله حسن زاده آملی را تسلیت گفت.
در پندار و گفتار و رفتار امام خمینی واژۀ شیطان افزون بر کاربرد اعتقادی و اخلاقی، با رویکرد سیاسی نیز به آن نگریسته و استفاده کرده است. چون به سیاست دینی باور داشت، از این واژه در معرفی مکر و مشی استکباری و استبدادی کشورها و حکومت ها و دولت ها بهره گرفته اند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.