پرتال امام خمینی(س): بدون تردید یکی از برجسته ترین چهره ها در تاریخ پرافتخار کشورمان در همه اعصار، خمینی کبیر است که با استعداد سرشار خدادادی و دقت و توجه کم نظیر در لحظه لحظه زندگی خویش، زیباترین فضیلت ها و مکارم اخلاقی را به دست آورد و جان مستعد خود را با مجموعه ای از خوبیها و با اندیشۀ ناب توحیدی، و بیان زلال و شفاف و انباشته از معنویت، و رفتار و کرداری خالصانه که خداخواهی در آن موج می زند و در یک کلام با حیات طیبه خویش الگویی مجسم از اسلام ناب را ارائه داد. بازگویی گوشه هایی از سیره و رفتار حضرت امام خمینی(س) از مقاطع مختلف زندگی گهربار ایشان و توجه ایشان به همه اقشار زمینه انتشار مطلب ذیل را فراهم آورده که از نظر می گذرد: حضرت امام(س) در تیرماه 1358 در پاسخ به سوالِ: آیا در زندگی احساس خستگی کرده اید؟ اینگونه پاسخ می گوید:
متن نامه ارسالی به امام: امام عزیز، سلامم را پذیرا باش. امیدوارم حالتان خوب باشد. سؤالهایم را پاسخ بگویید. سؤالها از روی سرگرمی نیست؛ نتیجه فکر کردن در اوقات فراغت است. عمیق و کامل و مفصل پاسخم را بگویید. قبل از آن، امام، از شما میخواهم شما را به خدا در دعاهایتان فراموشم نکنید؛ شما را به خدا فراموشم نکنید؛ فراموشم نکنید. چه کنم به جز درسی که میخوانم و به آنچه که در سر دارم، به چیز دیگر فکر نکنم؟ در حوزه درس بخوانم یا در دانشگاه؟ منتظر جوابهایتان هستم.(معصومه اسعدی)
بسمه تعالی
دخترم!
ان شاء اللَّه تعالی با سعادت و سلامت در خدمت اسلام و بندگان محروم خداوند تعالی باشید. کوشش کنید رضای خداوند را به دست بیاورید. و السلام. روح اللَّه الموسوی الخمینی
1- از رشته های مختلف علوم کدام یک را بیشتر مطالعه کرده اید؟ چرا؟
* بیشتر در فقه و آنچه مربوط به آن بوده و دلیلش علاوه بر آنکه در رأس برنامه های حوزه های علمیه بوده، مورد احتیاج خود و همه است.
2- عده ای از متفکرین تفکر را سیر از باطل به حق میدانند. آیا شما نیز سیر در باطل کردید و به حق رسیدید یا در حق بودید و به حق رسیدید؟.
* اگر مقصود آن است که هر باطل در هر جا باید مطالعه شود، تفکر باطلی است؛ زیرا به دست آوردن حقْ باطل را ابطال میکند؛ و برهان اقامه نمودن به امری، تمام مخالفان آن امر را محکوم میکند- بدانیم یا ندانیم.
3- آیا در زندگی احساس خستگی کرده اید؟ اگر کرده اید چه موقع؟.
* یادم نیست.
(منبع: صحیفه امام، ج8، ص: 322)
.
انتهای پیام /*