پرتال امام خمینی(س): حجت الاسلام و المسلمین مجید انصاری در مراسم هفتمین روز درگذشت سید علی اکبر محتشمی پور، ایشان را سرباز همیشه در سنگر اسلام و انقلاب دانست و گفت: اگر محدودیت ها و توصیه های لازم الرعایه مربوط به کرونا و مشکلاتی که این روزها جامعه ما گریبان گیر آن است نبود اقشار وسیعی از وفاداران به راه امام، نیروهای انقلاب اسلامی، رزمندگان اسلام، خاندان معظم شهیدان و روحانیون عالی قدر از تهران و دیگر شهرها علاقمند به حضور در این مجلس و ادای احترام به روح آن مجاهد بزرگ بودند اما بنا به ضرورت و محدودیت و رعایت توصیه ها مجلس با شکوه و با عظمت برگزار گردیده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه محتشمی پور محصول مکتب فکری، سیاسی، علمی و اخلاقی امام بود، افزود: این روزها در متن پیام های مختلفی که از سوی شخصیت های بزرگ کشور و جریانات مختلف سیاسی در تسلیت این مصیبت صادر شده است به گوشه هایی از ویژگی ها و خدمات ارزنده این عالم مجاهد اشاره شده و در فضای مجازی هم کم و بیش به گوشه ای از خدمات بزرگ این مرد انقلابی پرداخته اند. من در این فرصت کوتاه عرض می کنم جناب محتشمی پور اگر در یک جمله توصیف شود، او محصول مکتب فکری، سیاسی، علمی و اخلاقی امام بود.
وی یادآور شد: از دوران نوجوانی با تقدیر الهی جذب تابش خورشید وجود امام در قم شد و از همان آغاز ورودش به قم در سال ۱۳۴۰ و با فراصت و هوشمندی که داشت قبل از اینکه توفیق بهره برداری از مکتب علمی و عرفانی امام داشته باشد جذب مکتب فکری و سیاسی امام شد. چون آن سنوات همزمان بود با جرقه اولیه انقلاب توسط بنیانگذار این نظام در سال ۴۱ و بعد هم حوادث سال ۴۲ طلاب جوانی همچون مرحوم محتشمی در آن فضای پر هیجان و خطیر مسیر درست را انتخاب کردند و با بصیر نافذ دخود راه زندگی آینده خویش را در ساحل دریایی یافتند که امواج آرام بخش او روح جست و جو گر و تشنه معارف اسلامی و دفاع از حق را سیراب می کرد.

انصاری تأکید کرد: از آن تاریخ تا چند روز قبل که چراغ زندگی مادی این ستاره درخشان در عرصه روحانیت و جهاد به خاموشی گرایید ما محتشمی را ثابت قدم، سایه وار در مسیر امام و آرمان های امام و انقلاب اسلامی پر تلاش دیدیم. او فضیلت مهاجرت و هجرت در راه خدا را به پیروی از امام در کارنامه خویش ثبت کرد. عشق وافر به امام منجر شد که سال ۴۵ در نجف به امام ملحق شود و در حلقه یاران امام قرار بگیرد.

وی افزود: عضو ثابت و همراه همیشه بیدار بیت امام بود. او هر آنچه آموخت از این مکتب بود و چون از عمق جان به آن مؤمن بود در مقام عمل به آن پایبند بود. او در این مسیر حیات طیبه ای یافت و قدم ثابتی پیدا کرد. می خواهم به مکتب انسان ساز امام اشاره کنم. در مجلس مرحوم محتشمی باید از مراد و راه او گفت. اگر او با همه وجود دنبال آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم فلسطین بود و از نجف به لبنان و سوریه رفت، در ارتباط با جریان مقاومت، برگرفته از مکتب سیاسی امام بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: مثل امروز نبود که انقلابی گری نان و آب داشته باشد و شعار انقلابی گری نه تنها هزینه نداشته باشد بلکه سکوی پرش و جهش به مواهب و مقامات دنیایی داشته باشد. بلافاصله بعد از اینکه امام ناگزیر به هجرت به پاریس محتشمی هم به امام ملحق شد. بعد از پیروزی انقلاب و بازگشت امام درست در مسئولیتی قرار می گیرد که عاشق آن بود. سفارت ظرفی برای برنامه ریزی آینده نگر در ایجاد بنیانی مقاوم در برابر رژیم صهیونیستی از خود مردم منطقه بود. او به آموزش جوانان لبنان در جوار رژیم صهیونیستی همت گماشت و لذا باید او از بنیانگذاران مقاومت دانست.

وی تأکید کرد: هوش سیاسی آقای محتشمی مسأله مهمی است که ما در مجمع روحانیون به خوبی می دیدیم. در انتخابات سال ۸۸ مسئولیتی که در صیانت از آراء مردم پذیرفتند و هشدارهایی که نسبت به نفوذ می دادند را امروز می دیدیم. مصاحبه هشت سال ایشان را ببینید که نسبت به نفوذ بازمانده های انجمن حجتیه هشدار دادند. محتشمی محصول مکتب هوشمندی سیاسی، عرفان، ساده زیستی، اخلاق و مناعت طبع امام بود. آن روزی که کوته فکران به خاطر ایستادگی بر مواضع امام دارالزهرا(س) آشوب کردند او جانباز انقلاب بود.

مجید انصاری با اشاره به رفتار صادقانه امام با مردم گفت: در مکتب سیاسی امام تکیه به مردم بعد از ایمان به خدا اساس و رکن این نظام است. نظام جمهوری اسلامی ایران بدون حضور، اراده، خواست و انتخاب مردم به هیچ وجه نمی تواند نظام اسلامی باشد. اگر جنگ و توطئه های اول انقلاب و روزهای دشوار و تحریم ها را پشت سر گذاشته ایم با تکیه بر مردم بوده است. مردم مشکلات داشته اند اما این مردم لحظه ای از حمایت امام و انقلاب دست برنداشتند. چون به امام و راه و انقلاب امام ایمان و امید به آینده داشتند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: امام صادقانه با مردم رفتار کرد و مردم در خوبی و بدی با امام رفتار بودند و امام را در کنار خودشان می دیدند و امام را در کنار صندوق های رأی دوره سوم در دفاع از خودشان محکم دیدند. امام نه به عنوان حاکم از موضع بالا بلکه به عنوان پشتیان خود دیدند. همه دلسوزان نظام باید به داد نظام برسند. جریانات سیاسی وفادار به خط امام از اصولگرا و اصلاح طلب و عامه مردم میراث امام جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی بدون انتخابات آزاد بی معنا است.

. انتهای پیام /*