پرتال امام خمینی(س): نمایشگاه حضور صد ساله خورشید که به مناسبت سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی (س) و یکصدمین سال ورود ایشان به قم در مرکز همایش‌های غدیر این شهر برپا شده است مورد استقبال و بازدید گروه های مختلف مردم حق شناس از داخل و خارج کشور و نیز مسئولان کشوری و استانی قرار گرفته است .

این نمایشگاه  از هفتم خرداد ماه سال جاری با پیام تصویری حضرت ‌الله العظمی جوادی آملی و سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم وحضور یادگار گرانقدر حضرت امام آیت آلله سیدحسن خمینی و علما و علاقمندان امام و با هدف ارائه آثار، تصاویر و دستاوردهای این مؤسسه آغاز به کار کرده است.

شاهچراغی استاندار قم، حجت الاسلام و المسلمین روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، خانم برقعی مدیر جامعه الزهراء، حجت الاسلام والمسلمین طاهری خرم آبادی مدیر مدرسه تخصصی فقه امام خمینی(ره)، شیخ امینی رئیس علمای اهل سنت جنوب کشور و امام جمعه بندر لنگه، آیت الله محمدی یزدی از شاگردان امام خمینی و مسئول استفتائات دفتر مقام معظم رهبری مستقر در بیت امام خمینی قم، حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد معاون آموزش حوزه های علمیه و جمع دیگری از شخصیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی از جمله بازدید کنندگان از نمایشگاه حضور صد ساله خورشید بودند.

حضور حجت الاسلام والمسلمین لقمانپور مدیر کل بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس در نماشگاه حضور صد ساله خورشید قم

حضور خانم برقعی و معاونین و مسئولان جامعه الزهرا در نماشگاه حضور صد ساله خورشد قم

بازدید حجت الاسلام والمسلمین روستا آزاد معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از نمایشگاه حضور صد ساله خورشید - قم

بازدید شیخ امینی رئیس علمای اهل سنت جنوب کشور و امام جمعه بندر لنگه از نمایشگاه حضور صد ساله خورشید - قم

بازدید آیت الله محمدی یزدی از شاگردان امام خمینی و مسیول استفتایات مقام معظم رهبری مستقر در بیت امام خمینی قم

نشست علمی با عنوان جایگاه تراث روایی در مبانی مکتب قم، از حاج شیخ عبدالکریم حائری تا امام خمینی (ه) با سخنرانی آیت الله عندلیب همدانی،

بازدید حجت الاسلام والمسلمین رستم نژاد معاون آموزش حوزه های علمیه و هیئت همراه از نمایشگاه

برگزاری مراسم تجلیل و رونمایی از دو کتاب و مجموعه مقالات جمعی از نویسندگان اردو زبان درباره شخصیت و سیره امام خمینی (س) در محل نمایشگاه، و اجرای گروه سرود پیام اسلام کودکان اردو زبان،

برپایی غرفه کودکان و خوشنویسی و ارائه تخفیف ویژه خرید آثار حضرت امام به میزان ۴٠ درصد از دیگر برنامه های این نمایشگاه بود.

نمایشگاه حضور صد ساله خورشید تا پنجشنبه ١٢ خرداد صبح ها از ساعت ٩ الی ١٣ و بعد از ظهرها از ساعت ١٧ الی ٢۱ در سالن همایش‌های غدیر واقع در چهارراه شهداء قم ابتدای خیابان معلم به کار خود ادامه می دهد.

همچنین استاندار قم در روز پایانی از نمایشگاه بازدید کرد. 

استاندار قم: زبان گویا و ساده امام احیاءگر جان مردم ایران بود/ ارتباط با آموزش و پرورش برای ترویج امام یک ضرورت است/ شخصیت امام از جهاتی به شخصیت حضرت امیر شباهت دارد

شخصیت امام بسیار بی‌نظیر است؛ هیچ کس نمی‌تواند از این مسیر جدا شود البته بستگی دارد که هر کسی از چه جایگاه و منظری به آن نگاه می کند. شخصیت امام از جهاتی به شخصیت حضرت امیر(ع) شباهت دارد؛ همانگونه که پهلوانان شجاعت حضرت امیر را می‌گرفتند، حضرت امام نیز تا حدّ و حدوی، از جنس شخصیت حضرت امیر است و مردم می توانند شئون زندگی امام را در بخش‌هایی از زندگی خود استفاده کنند.

 

سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم با حضور در نمایشگاه «حضور صدساله خورشید »گفت: «ارتباط با آموزش پرورش برای ترویج امام یک ضرورت است».

مشروح گفت و گو با سید محمد تقی شاهچراغی را در ادامه می‌خوانید:

آقای شاهچراغی؛ نمایشگاه را چگونه دیدید و رویکرد آن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در این نمایشگاه هر چیزی که منتسب به امام است عالی بود؛ منتها چیزی که مهم است بهره‌مندی قشر جوان مخصوصا دانش آموزان که به گونه آثار نیاز دارند اما به زبان گویا و ساده امام احیاءگر جان مردم ایران بود. حُسن امام این است که وقتی صحبت می‌کردند، همه مخاطبان از هر گروه سنّی مطالب را می‌گرفتند؛ انشاالله در ارائه آثار نیز به همین گونه باشد.

خدمت بزرگان و مسئولان هم عرض کردم ارتباط با آموزش پرورش برای ترویج امام یک ضرورت است و دیگر اینکه، فعالیت در فضای مجازی باید به صورت جذاب باشد. زیرا این روزها میدان رقابت برای به دست آوردن افکار است؛ بعید میدانم حضرت آقا در هر کدام از جلسات عمومی شان اشاره‌ای به امام و راه آن نکرده باشند.  

ضرورت تسری این گونه برنامه‌ها در دیگر استان‌ها را چطور می‌بینید؟

این امر نیاز به یک برنامه دارد امروز وزرایی چون آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی انگیزه و زمینه دارند تا با ارتباط خوب اثرگذار باشند. آثار امام تنها مربوط به داخل ایران نیست؛ با کارهای خوبی که در موسسه انجام شد باید کار میدانی صورت بگیرد تا ببینیم با زحمات دوستان این کارها چقدر نشر پیدا کرده است.

شخصیت امام بسیار بی‌نظیر است؛ هیچ کس نمی‌تواند از این مسیر جدا شود البته بستگی دارد که هر کسی از چه جایگاه و منظری به آن نگاه می کند. شخصیت امام از جهاتی به شخصیت حضرت امیر(ع) شباهت دارد؛ همانگونه که پهلوانان شجاعت حضرت امیر را می‌گرفتند، حضرت امام نیز تا حدّ و حدوی، از جنس شخصیت حضرت امیر است و مردم می توانند شئون زندگی امام را در بخش‌هایی از زندگی خود استفاده کنند.

 

. انتهای پیام /*