در این نوشتار سعی بر این است که به اهم وقایع و رخدادهای حیات پربرکت حضرت امام خمینی (س) اشاره گردد. ضمنا در ادامه مناسبتهای ملی و مذهبی روز را در سیره و اندیشه امام جستجو می کنیم.
مرکز بررسی اسناد تاریخی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران که با هدف انتشار و قراردادن اسناد ساواک در اختیار تاریخ پژوهان و علاقمندان تاسیس شده است .
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: همایش ملی امام خمینی(ره)، دانشگاه و تعالی اخلاقی هشتم خرداد ماه آینده در سنندج برگزار می شود.
حجت الاسلام عقیقی بخشایشی، نخستین گزارشگر خبری سخنان امام خمینی، در سن 68 سالگی به دیار حق شتافت.
تا مجتمع نشوید، تا دستتان را به هم ندهید، تا اخوت اسلامى را حفظ نکنید، نمىتوانید در مقابل این قدرتها بایستید.
پیام حضرت امام خمینی(س) به مناسبت تشکیل حساب 100 محرومان در تاریخ 21/1/58 از نخستین پیام های اقتصادی ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.
امام در این سخنرانى که در روز 21 فروردین 1343 ایراد شد، بر موضع انقلابى و تزلزلناپذیر خویش مجدداً تأکید کردند
من از فروشندگان، خصوصاً آنچه مربوط است به ارتزاق مردم، تقاضا مىکنم دست از این اجحاف و تعدى بردارند و به اخلاق و اعمال اسلامى برگردند.
همایش ملی با عنوان «امام خمینی(ره)، اخلاق و سیاست حکمرانی»، 30 اردیبهشتماه سال جاری، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار میشود.
امامخمینی از قطع رابطه آمریکا و ایران استقبال کردند و در پیامی خطاب به ملت ایران فرمودند: «خبر قطع رابطه بین ایران و آمریکا را دریافت کردم و اگر کارتر در عمر خود یک کارکرده باشد که بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است همین قطع رابطه است».
امام راحل در دیداری که سی و سه سال پیش با مبارزین کشورهای اسلامی داشتند، ملت های عربی را به قیام فراخواندند و این را راه نجات آنها دانستند.
یادداشتی از اصغر میرشکاری درباره آزادی امام خمینی(س) از حصر قیطریه و بازگشت به قم
ما خواستار جمهوری اسلامی هستیم، جمهوری فرم و شکل حکومت را تشکیل می دهد و اسلامی یعنی محتوای آن فرم، که قوانین الهی است.
شما اگر توجه کنید، قدرتهاى بزرگ را ببینید، مىبینید که آن قدر اضطرابى که در سران قدرتهاى بزرگ هست، در شما اشخاصى که براى خدا عمل مىکنید و از خدا مىخواهید اجر را، این اضطراب نیست.
از این تعداد 800 نفر توریست وگردشگر خارجی بودند که از کشورهای مختلف برای دیدن این اثر تاریخی سفر کردند .
مشاور رییس و معاون حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با حضور در حرم مطهر امام خمینی(س)، بارگاه امام راحل را زیارت کرد
یک انقلاب جدید با نام اسلام و دین باوری در سال 57 به وقوع پیوست و اندیشه امام راحل (س) در میان مردم پایه گرفت.
یکی از مهمترین مبانی اندیشه ای امام خمینی(ره) نوع نگرش ایشان به علم است و در آثار ایشان حدود ده هزار بار با واژه علم و واژه های هم خانواده آن بر می خوریم.
یادداشتی از آیت الله سیدمحمد موسوی بجنوردی درباره رای مردم در حکومت اسلامی
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.