مطهری فقط تئوریسین، نظریه پرداز و اندیشه ورز بود و تفکر او مانند آیت الله بهشتی واقعاً در رأس اندیشه های انقلاب قرار داشت.
آیت الله سید حسن خمینی صبح امروز در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر تهران در حرم امام خمینی(ره) تاکید کرد: با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، وحدت در برابر دشمنی ها را نشان دهیم.
انقلاب اسلامی ریشه در ایمان دینی و باور ملی نسلی دارد که از استبداد داخلی و سلطه خارجی به تنگ آمده بود و آزادی، استقلال و پیشرفت کشور را در جمهوری اسلامی جستجو می کرد؛ رهبر این انقلاب انسان خودساخته و مهذبی بود که بنام خدا و برای خدا قیام کرد و با ایمان به قدرت ایمان مردم، نظام سلطه را به چالش کشید و به تحقیر تاریخی ملت ایران پایان داد.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، گفت: پایه انقلاب بر اساس «محرومیت زدایی» و «رنج زدایی» است؛ توفیق آن هم در «شناخت رنج» و «تلاش بر زدودن رنج» است. اگر احساس کردیم در شناخت رنج مردم با مشکل مواجه شده ایم، توان حل مشکلات را نداریم یا خودمان تبدیل به طبقه دیگری شدیم، یعنی از آرمان ها فاصله گرفته ایم.
امام راحل با حمایت از جمهوری اسلامی، بر این موضوع تصریح کردند که نظام مورد نظر ایشان به لحاظ سیاسی، شکلی مدرن از حکمرانی اسلامی است. شکلی که بر دموکراسی، جمهوریت و مشارکت مردم در سرنوشت خود استوار است.
رحمانی فضلی وزیر اسبق کشور بیان داشت: برخی از موارد را که لازم می شد می نوشتم و خدمت مقام معظم رهبری می دادم که ما با شورای نگهبان این اختلافات را داریم و نظر ما این است و ایشان هم در چند موردی ارجاع دادند که شورای نگهبان به نظر وزیر محترم کشور هم توجه شود. همیشه ایشان واقعاً توصیه به رعایت قانون کردند برای اینکه می خواهند اختلافات حل شود ولی ما می آییم در روزنامه ها و سایت ها و فضای مجازی مطرح می کنیم که هیچ اثری ندارد به جز اینکه فضا را منفی و مردم را ناامید می کند.
در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، گروه های مختلف برای دیدار با امام و بیعت با ایشان به محل اقامتشان می رفتند، یکی از این گروه ها، همافران بودند که این بیعت بازتاب بسیاری در میان هواداران نهضت امام خمینی و نیز سران رژیم شاه داشت.
... خود محمد رضا هم این ادعاها را میکرد: به قرآن کریم تمسک میکرد؛ به آزادی زن و مرد تمسک [میکرد]؛ «آزاد زنان و آزادمردان» میگفت؛ لکن همه حیله بود. حالا هم که «ملیت» گفته میشود و «ملت» گفته میشود، و اینکه آزادی میدهیم و فلان [برنامه] را حذف میکنیم، فلان [برنامه] را زیاد میکنیم- تمام اینها حیله است و ملت باید بیدار باشد...
آیت الله سید حسن خمینی با اشاره به اینکه جنگ روایت هارا فراموش کردیم و از دشمن اصلی غافل شدیم، گفت: نکته مهم این است که مراقب باشید، اگر مخاطب شما میدان بازی دیگری دارد و شما قبل از تغییر ذائقه و ارزش های او با زبان دیگری صحبت می کنید، از ابتدا شکست خورده اید. از ابتدا باید تغییر را ایجاد کنید و بعد با او سخن بگویید. باید میدان بازی را عوض کرد ولی مادامی که مخاطب شما در این میدان نیست، شما نمی توانید با او صحبت کنید.
آیت الله سید حسن خمینی با تأکید بر اینکه اتفاق بزرگی که در ۱۲ فروردین افتاده حیثیت ایجابی انقلاب و جمهوری اسلامی است، گفت: اگر ما بخشی از شعارها را گرفتیم و بخشی دیگر را رها کردیم، به مسیر ضربه خوردن افتاده ایم؛ و البته خلف وعده هم هست. امیرالمؤمنین(ع) در عهدنامه مالک می فرمایند که خلف وعده یک امر قبیح برای همه بشر است.
تا وقتی مردم را داشته باشیم و مسئولان ما دنبال کسب رضایت مردم باشند، هیچ چیز ما را شکست نمی دهد. اگر روز به روز با فساد و دنیا طلبی مردم را از خود دور کردیم، ضربه می خوریم و عامل شکست ما همین خواهد بود.
از قم به کالیفرنیا از پاریس به تلویزیون
پزشکیان رئیس جمهور با اشاره به وصیت نامه امام خمینی (ره) در مورد حدیث ثقلین گفت: حدیث ثقلین حجت جامع بر همه بشریت است، کاری کردند که قرآن نقشی جز در گورستان و مجالس مردگان نداشته باشد کتابی که انسان را از شر شیاطین و طاغوت ها رها می سازد، دشمنان می خواهند ما را از این کتاب دور کنند.
آیت الله سید حسن خمینی در تجدید میثاق هیات دولت با آرمان های بیانگذار انقلاب اسلامی با اشاره به یکی از تعابیر مقام معظم رهبری، گفت: انقلابی بودن به مفهوم دور ریختن خرد نیست. آنچه امام خمینی (ره) از بقیه متمایز می کرد، شجاعت ایشان بود. امام خمینی (ره) در پرواز انقلاب استخاره نکرد و در کارها به عقلانیت و تخصص اعتقاد داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در آستانه دهه مبارک فجر در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) حضور یافتند و ضمن قرائت فاتحه، به بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند. رهبر انقلاب همچنین با حضور در مزار شهدای حادثه انفجار تروریستی هفتم تیر و انفجار تروریستی دفتر نخست وزیری در هشتم شهریور سال ۱۶۰، یاد و خاطره این شهدا به ویژه شهیدان آیت الله بهشتی، محمدعلی رجایی و حجت الاسلام والمسلمین باهنر را گرامی داشتند. حضرت آیت الله خامنه ای بر مزار شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و شهدای دفاع از حرم نیز حضور یافتند و با قرائت فاتحه علّو درجات این شهیدان را مسألت کردند.
آیت الله دری نجف آبادی ادعای احمد منتظری در خصوص جلسه سه نفره آنها با سید احمد خمینی و جزئیات مطرح شده در خصوص این دیدار را تکذیب کرد.
واکاوی آموزه ها و منویات امام خمینی (س) در ترسیم نقشه راه سیاست خارجی کشور نشان می دهد؛ ایشان به مؤلفه هایی نظیر: نفی انزواطلبی، قطع وابستگی و عدم اتکا به قدرت های جهانی، توجه به کشورهای اسلامی و تقویت روابط با همسایگان هماره تأکید داشته است. ادامه این مسیر در دورۀ پس از رحلت معظم له نیز نشان از درستی و اهمیت این اصول در سپهر سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد.
دوران ۳۵ ساله امامت امام موسی کاظم(ع) همزمان بود با اوج قدرت عباسیان. ایشان با چهار تن از این حاکمان ظالم همدوره بودند و سرانجام به دست هارون الرشید به شهادت رسیدند.
کلیه حقوق برای موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (س) محفوظ است.